Consultancy diensten

Gericht advies met een korte doorlooptijd

Consultancy bij Disc is…

Onze definitie van een consultancy-opdracht is een gerichte advies opdracht met een relatief korte doorlooptijd, afgesloten met een tastbaar product. Bijvoorbeeld het uitvoeren van een veiligheidsinspectie, of het verzorgen van een vakopleiding. Het tastbare product is in deze gevallen een inspectierapport of een opleidingscertificaat.

Consultancy diensten

Minder vastomlijnde opdrachten zijn natuurlijk evengoed mogelijk. Bijvoorbeeld het ‘Arbo-technisch’ laten doorlichten van uw bedrijf. Het laten beoordelen van de kwaliteit van de ‘Arbo-paragraaf’ in uw aanbesteding. Maar ook voor vragen over hoe u de Arbo-wet moet interpreteren bent u welkom.

Brede serviceverlening

Kortom, of het nu gaat over het uitvoeren van Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), het organiseren en opleiden van uw bedrijfshulpverleningsorganisatie (BHV) conform NEN 4000 BHV of over het opzetten van een geïntegreerd Managementsysteem, u kunt bij ons altijd rekenen op professionaliteit en ervaring. Bovendien kunt u via onze ‘backoffice-ondersteuning’ altijd beschikken over de meest actuele parate kennis.

Onder productoverzicht is uitgebreide informatie te vinden over ons standaard service aanbod. Echter zijn wij ook in staat om “op maat gesneden” producten te ontwikkelen die aansluiten bij de wensen, problemen en cultuur van uw organisatie.

Divisie Consultancy

Deze aanpak valt onder onze divisie “Consultancy”. Wij zijn inzetbaar voor alle mogelijke opdrachtgevers in de meest uiteenlopende branches. Maar hierbij is maatwerk natuurlijk een “must”.
Disc zal dus bij selectie van de juiste adviseur rekening houden met ervaring en kennisniveau, gebaseerd op uw branche en wensen.

Productoverzicht

Naam*

Telefoon*

Adres*

Woonplaats*

E-mail*

Uw bericht