• Arbocoördinator

  Arbocoördinator voor het waarborgen van uw arbo veiligheid

  Hoe is het gesteld met de arboveiligheid in uw organisatie? Voor inventarisatie, advies en organisatie kunt u een arbocoördinator huren bij Dutch Industrial Safety Consultants (DISC). Waarom een arbocoördinator huren? Als werkgever bent u verplicht om te zorgen voor een veilig en gezond werkklimaat in uw organisatie. Dat houdt in dat u volgens de Arbo-wet ook verplicht bent om een risicoanalyse van het werk en de werkplek(ken) te maken, inclusief psychosociale risico’s, en dat u een risicopreventieplan moet opstellen. Dat is geen geringe opgave. Daarvan zijn wij ons bij DISC zeker van bewust. Een deskundige arbocoördinator kan u daarmee goed op weg helpen om uw arbo veiligheid te verbeteren. Met onze deskundige hulp weet u zeker dat u volledig aan uw zorgplicht voldoet volgens de regels van de Arbowet. Wij zijn een echte arbeidsomstandigheden autoriteit. Onze arbocoördinator kan op elk vakgebied op locatie uitstekend ondersteunen.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Waarom een arbocoördinator?

  De arbowet is in het leven geroepen om de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers op de werkplek te beschermen. Een arbocoördinator weet daar alles vanaf. Hij kan uw werk zodanig organiseren dat uw personeel geen hinder heeft van schadelijke effecten op het werk en dat risicobestrijding bij de bron plaatsvindt. Als dat niet helemaal mogelijk is, dan zorgt de arbocoördinator ervoor dat er afdoende maatregelen worden genomen; hij kan u bijvoorbeeld adviseren over persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw medewerkers. En in een kantoorruimte kan hij u adviseren over goede werkplekken met goede bureau en stoelen en werkhoudingen. Alles om verzuim zoveel mogelijk te voorkomen. Bij DISC kunnen we u voor elke branche een passende arbocoördinator bieden voor het inventariseren en implementeren van de arbo veiligheid op uw werkvloer.

  veiligheidsdeskundige Rotterdam

  Brandveiligheid

  Onze arbocoördinator kan u ook op het gebied van brandveiligheid in uw bedrijf begeleiden bij het inventariseren van (brand)risico’s en zo nodig adviseren over het inschakelen van een professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht. Onze ervaren arbocoördinator kan met u in korte tijd een gericht adviestraject doorlopen voor het vergroten van de arboveiligheid en dat afronden met een tastbaar product voor uw organisatie, zoals de inzet van:

  • Een theoretisch zeer goed onderlegde veiligheidsdeskundige
  • Een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel zal verhogen
  • Vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen trainen in bijvoorbeeld BHV

  Van brandwacht en milieudeskundige tot BHV-cursus

  Onze arbocoördinator is u graag van meerwaarde in uw organisatie op het gebied van alle aspecten van arbo veiligheid. Hij kan u adviseren over de inzet van andere experts als dat nodig is. Wij hebben alle preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat is zeer praktisch in de uitvoering en daarmee ook financieel zeer aantrekkelijk voor u. Dutch Industrial Safety Consultants staat in de arbowereld bekend als een zeer ervaren en professioneel adviesbureau. We hebben een zeer groot aanbod aan supportmogelijkheden. Naast een arbocoördinator detacheren wij meerdere experts, zoals:

  Welke van de bovenstaande specialisten u ook kiest; als u een arbocoördinator wilt huren, wordt deze geselecteerd aan de hand van factoren als de locatie van uw organisatie, een parttime of fulltime betrekking en uw persoonlijke voorkeur. Een persoonlijk kennismakingsgesprek met de arbocoördinator die wij aan u voorstellen, is uiteraard ook mogelijk.

  Voordelen van DISC voor uw bedrijf

  Ontdek de voordelen van de uitgebreide expertise van veiligheidsadviesbureau Dutch Industrial Safety Consultants. Onze zeer goed opgeleide, vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en een zeer ruime praktijkervaring in arbo veiligheid delen hun expertise graag met u. Andere goede redenen voor een nadere kennismaking met een expert als een arbocoördinator van DISC zijn:

  • wij zijn al ruim 20 jaar marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • wij zijn een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • wij zijn een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • wij helpen u ad-hoc uit de brand
  • wij hebben veel ervaring in arbosupport in vrijwel alle branches
  • wij zijn ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Arbocoördinator huren?

  Maakt u graag gebruik van onze expertise en wilt u een arbocoördinator huren? Dan profiteert u direct van de kennis en ervaring van de marktleider op het gebied van advies over arbo veiligheid. DISC heeft altijd alle kennis van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving rond arbo veiligheid paraat. Doordat de arbowet regelmatig wijzigt, is dat voor de meeste bedrijven zelf bijna niet meer te doen. Wij doen dat voor u. Bij Dutch Industrial Safety Consultants kunt u een arbocoördinator huren om bij u op locatie om de arbo veiligheid in uw bedrijf te waarborgen.

  Direct contact opnemen met DISC

  Wilt u een ervaren arbocoördinator van Dutch Industrial Safety Consultants? Neem dan direct contact met ons op. Ontvangt u graag eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een arbocoördinator huren? Ook daarvoor kunt u ons bellen of mailen: 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de website benutten.

   Neem vrijblijvend contact met ons op