• Arbosupport

  Arbosupport voor het waarborgen van uw arbo veiligheid

  Hoe is het gesteld met de arboveiligheid in uw organisatie? Voor een inventarisatie en advies kunt u arbosupport huren bij Dutch Industrial Safety Consultants (DISC).

  Waarom is dat verstandig? Als werkgever bent u verplicht om te zorgen voor een veilig en gezond werkklimaat in uw organisatie. Dat houdt in dat u volgens de Arbo-wet ook verplicht bent om een risicoanalyse van het werk en de werkplek(ken) te maken, inclusief psychosociale risico’s, en een risicopreventieplan moet opstellen.

  Dat is geen geringe opgave. Daarvan zijn wij ons bij DISC wel van bewust. Daarom kunt u wellicht wel wat arbosupport gebruiken. Met onze deskundige hulp weet u zeker dat u volledig aan uw zorgplicht voldoet volgens de regels van de Arbowet. Wij zijn een echte arbeidsomstandigheden autoriteit.

  Onze arbocoördinatoren kunnen u in elke bedrijfstak op locatie uitstekend voorzien van de hoognodige en welkome arbosupport.

  Veiligheidskundige

  Onderstaand leest u meer over de arbosupport die wij bieden. Uiteraard kunt u ook al direct contact met ons opnemen voor meer informatie over arbosupport huren.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Arbossupport door DISC

  Om de arbo veiligheid te waarborgen in uw organisatie moet er arbosupport beschikbaar zijn in de vorm van veiligheidsexperts of arbocoördinatoren. Ook moet u schade voor derden voorkomen, moeten brandgevaarlijke en giftige stoffen vermijden, dient de brandveiligheid op orde te zijn en moeten procedures voor het melden van gevaarlijke situaties bij de bevoegde autoriteiten actueel zijn.

  Op het gebied van arbo veiligheid, kwaliteit en milieuzorg kan de arbosupport van DISC u uitstekend ondersteunen. Zo kunnen onze hogere- en middelbare veiligheidskundigen (MVK/HVK) uw risico’s in kaart brengen, maatregelen implementeren en toezicht houden. Ook op het gebied van brandveiligheid.

  Waarom een arbocoördinator?

  De arbowet is in het leven geroepen om de gezondheid en veiligheid uw medewerkers op de werkplek te beschermen. Een arbocoördinator weet daar alles vanaf. Hij kan uw werk zodanig organiseren dat uw personeel geen hinder heeft van schadelijke effecten op het werk en dat risicobestrijding bij de bron plaatsvindt.

  Als dat niet helemaal mogelijk is, dan zorgt de arbocoördinator ervoor dat er afdoende maatregelen worden genomen; hij kan u bijvoorbeeld adviseren over persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw medewerkers. En in een kantoorruimte kan hij u adviseren over goede werkplekken met goede bureaus, stoelen en werkhoudingen.

  Bellende man met silo

  Alles om verzuim zoveel mogelijk te voorkomen. Bij DISC kunnen we u voor elke branche een passende arbocoördinator bieden voor het inventariseren en implementeren van de arbo veiligheid op uw werkvloer.

  Voordelen van arbosupport door DISC voor uw bedrijf

  Ontdek de voordelen van de uitgebreide expertise van veiligheidsadviesbureau Dutch Industrial Safety Consultants. Onze zeer goed opgeleide, vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en een zeer ruime praktijkervaring in arbosupport delen hun expertise graag met u. Andere goede redenen voor een nadere kennismaking:

  • wij zijn al ruim 20 jaar marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • wij zijn een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • wij zijn een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • wij helpen u ad-hoc uit de brand
  • wij hebben veel ervaring in arbosupport in vrijwel alle branches
  • wij zijn ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Brandveiligheid

  Wat betreft brandveiligheid in uw bedrijf hebben wij de kennis en personele capaciteit in huis om u te begeleiden bij het inventariseren van (brand)risico’s tot aan het leveren van de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht. Onze ervaren veiligheidsconsultants kunnen met u in korte tijd een gericht adviestraject doorlopen voor het vergroten van de arboveiligheid en dat afronden met een tastbaar product voor uw organisatie, zoals:

  • Een theoretisch zeer goed onderlegde veiligheidsdeskundige
  • Een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel zal verhogen
  • Vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen trainen in bijvoorbeeld BHV
  consultancy diensten

  Medewerker arbosupport huren?

  Wilt u arbosupport huren? Dan profiteert u van de expertise van de marktleider op het gebied van advies over arbo veiligheid: DISC. Wij hebben altijd alle kennis van de wet- en regelgeving rond arbo veiligheid paraat. Doordat de arbowet regelmatig wijzigt, is dat voor de meeste bedrijven zelf bijna niet meer te doen. Wij doen dat voor u. Bij Dutch Industrial Safety Consultants kunt u een specialist arbosupport huren om bij u op locatie de arbo veiligheid in uw bedrijf te waarborgen.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Van brandwacht en milieudeskundige tot BHV-cursus

  Met behulp van onze arbosupport realiseren wij graag een meerwaarde in uw organisatie in op het gebied van arbo veiligheid in de breedte. Wij hebben alle benodigde preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat is zeer praktisch in de uitvoering van ons arbosupport en daarmee ook financieel zeer aantrekkelijk voor u. Dutch Industrial Safety Consultants staat in de arbowereld bekend als een zeer ervaren en professioneel adviesbureau. We hebben een zeer groot aanbod aan supportmogelijkheden. Wij detacheren verschillende diensten, zoals:

  Welke van bovenstaande specialisten u ook kiest; als u een medewerker voor arbosupport wilt huren, wordt deze geselecteerd aan de hand van factoren als de locatie van uw organisatie, een parttime of fulltime betrekking en uw persoonlijke voorkeur. Een persoonlijk kennismakingsgesprek met de medewerker die wij aan u voorstellen, is uiteraard ook mogelijk.

  Direct contact opnemen met DISC voor arbosupport

  Wilt u arbosupport inschakelen bij de experts arboveiligheid van Dutch Industrial Safety Consultants? Neem dan direct contact met ons op. Ontvangt u graag eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte? Ook daarvoor kunt u ons bellen of mailen: 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de website benutten.

   Neem vrijblijvend contact met ons op