• BHV cursus

  BHV om de veiligheid in het bedrijf te vergroten

  Als werkgever van een organisatie moet u zich houden aan een aantal bepaalde richtlijnen en wetten. In veel gevallen kunt u een beroep doen op uw eigen professionals, maar als het gaat om iets belangrijks als veiligheid is dat niet altijd voldoende.

  Het kan altijd gebeuren dat zich in uw bedrijf een calamiteit voordoet, hoe voorzichtig iedereen ook is en hoe geoptimaliseerd het veiligheidsbeleid (RI&E) van uw organisatie ook is. Met een cursus BHV van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) kunt u uw medewerkers voorbereiden en trainen hoe te reageren in bepaalde noodsituaties. Een BHV’er is opgeleid om in geval van nood de werknemers en klanten in veiligheid te brengen. Zo weet een BHV’er hoe hij mensen uit een brandend gebouw moet krijgen en hoe hij bij een ongeval eerste hulp moet verlenen. Een BHV’er kan bijvoorbeeld mensen reanimeren en verbanden aanleggen.

  Team werkende aan fundering

  Wilt u daar meer van weten? Ontdek dan snel wat onze cursus voor u op dit vlak kan betekenen.U leest het hieronder. Maar uiteraard kunt u hierover ook direct contact met ons opnemen.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Meerwaarde voor uw werknemers

  Het aanstellen van een BHV’er helpt u om de veiligheid in uw bedrijf te vergroten. Een BHV’er is een eigen werknemer die is opgeleid om bij gevaarlijke situaties medewerkers en gasten hulp te verlenen. Door uw medewerkers te laten deelnemen aan een BHV-cursus zorgt u ervoor dat ze na de opleiding over alle noodzakelijke kennis beschikken die nodig is om snel en efficiënt te handelen als zich in uw organisatie, of een afdeling in uw bedrijf, een brand of andere calamiteit voordoet.

  Ook kan het zijn dat een klant of medewerker onwel wordt. Uw goed opgeleide medewerkers kunnen dan direct handelen, zonder dat ze hoeven wachten op de professionele hulp van derden. Zo kunt u letsel van personen en schade aan de infrastructuur van uw bedrijf tot een minimum beperken. Dat neemt niet weg dat uw BHV’ers ook de hulp moet inschakelen van professionele hulpverleners.

  BHV cursus

  Cursus BHV

  Wanneer u de veiligheid binnen uw organisatie en van uw medewerkers zo optimaal mogelijk wenst te houden, dan is het volgen van een cursus BHV door docenten van Dutch Industrial Safety Consultants een echte aanrader. Zij leren uw medewerkers de belangrijkste handelingen, bijvoorbeeld eerste hulpverlening, toe te passen.

  Ook weten zij dan hoe om te gaan bij een beginnende brand, en hoe ze die snel kunnen blussen. Goede BHV kan zomaar levens redden!

  Voordelen van werken met DISC

  DISC werkt met uitsluitend goed opgeleide vakmensen met een uitstekende theoretische kennis en oerdegelijke praktijkervaring. Verder:

  • zijn wij al sinds 1994 marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • zijn wij een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • zijn we een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • helpen wij u ad-hoc uit de brand
  • hebben wij ervaring in vrijwel alle branches
  • zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Inzetten van vakdocenten voor de BHV-opleiding

  Voor het geven van de cursus BHV hebben we er bij Dutch Industrial Safety Consultants uiteraard voor gekozen om uitsluitend ervaren vakdocenten in te zetten. Deze leraren, die veel praktijkervaring hebben opgedaan bij diverse bedrijven en instellingen, leren uw medewerkers tijden de BHV-opleiding verschillende vaardigheden, zoals:

  • Eerste hulp verlenen bij ongelukken
  • Een beginnende brand beperken en doeltreffend bestrijden
  • Alarmeren bij noodsituaties en het bedrijfspand efficiënt ontruimen
  • Alarmeren en samenwerken met bijvoorbeeld brandweer en andere hulpverleningsorganisaties
  consultancy diensten

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Onze diensten: van BHV-cursus tot brandwacht

  BIj DISC bieden we u meer diensten rond het thema veiligheid dan alleen de BHV-trainingen. Zo zijn onze specialisten u ook graag van dienst op andere vlakken van gezondheid, welzijn en veiligheid. Wij hebben alle mogelijke preventie- en zorgspecialismen onder één dak verzameld. Deze manier van werken is niet alleen praktisch, maar kan dat ook financieel zeer gunstig zijn bij het afnemen van meerdere diensten. We bieden u een zeer groot aanbod aan mogelijkheden. Naast onze vakdocenten die in uw bedrijf een BHV-cursus kunnen geven, detacheren wij bijvoorbeeld ook:

  Meer weten over opleiding BHV?

  Het spreekt voor zich dat het volgen van een cursus BHV de nodige voordelen met zich meebrengt. Niet alleen voor uzelf en uw werknemers, maar ook voor de infrastructuur van uw organisatie. Wilt u meer weten over deze opleiding? Of ontvangt u graag een offerte voor de BHV-opleiding? Neem dan contact met ons op en wij maken een geheel vrijblijvende offerte voor u. U bereikt ons via 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Of maak gebruik van het contactformulier op de website.

   Neem vrijblijvend contact met ons op