• Brandweerman

  Brandweer professionals van DISC voor uw organisatie

  Heeft u een bedrijfsbrandweer in uw organisatie met een beperkte capaciteit? Die kans is vrij groot, want het is kostbaar om een volledig operationeel eigen brandweerkorps te hebben. Dat gebrek aan capaciteit kunt u oplossen door de experts van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) in te schakelen.

  Wij helpen u met al uw brandveiligheidsvraagstukken in de meest brede zin. Dus ook voor het inhuren van een (extra) brandweerman kunt u bij ons terecht.

  Onderstaand leest u meer over de kennis en personele capaciteit die wij u kunnen bieden op het gebied van brandveiligheid.

  Team werkende aan fundering

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Brandweerman om uw organisatie te ondersteunen

  Een bedrijfsbrandweer kan in grootte variëren van enkele vrijwillige bedrijfshulpverleners die met kleine blusmiddelen de eerste fase van de brandbestrijding uitvoeren, tot een beroepskorps met meerdere brandweervoertuigen.

  Wij kunnen uw bedrijfsbrandweer ondersteunen met extra personele capaciteit in de vorm van een brandweerman bij u op locatie.

  Bellende man met silo

  Brandweerman huren voor uw organisatie?

  Steeds meer organisaties kiezen ervoor om de bedrijfsbrandweer (tijdelijk) uit te breiden met een brandweerman van DISC. Wilt u ook een brandweerman huren? Wij horen het graag van u. Hierbij houden we uiteraard rekening met de volgende factoren:

  • De locatie waar het project plaatsvindt
  • De inzetduur van onze medewerker
  • Of het om een fulltime of parttime betrekking gaat

  Op basis van de voorselectie die wij doen, ontvangt u van ons een overzicht van de mogelijkheden, waarna wij uw schriftelijke bevestiging tegemoet zien.

  Optimaliseren van uw bedrijfsbrandweer en brandveiligheidsbeleid

  U kunt onze brandweerman inzetten voor toezicht, evaluatie en optimalisatie van brandveiligheid, maar ook om eventueel repressief op te treden.

  Daarnaast kunnen onze (hoofd)brandmeesters adviseren bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. De brandveiligheid van dergelijke projecten is van cruciaal belang, waardoor een beroep doen op onze bedrijfsbrandweer dienstverlening ongetwijfeld geen overbodige luxe is.

  Direct contact met DISC

  Kunnen wij uw organisatie helpen met een (extra) brandweerman voor uw bedrijfsbrandweer of de brandveiligheid in het algemeen? Neem dan contact met ons op en wij maken een geheel vrijblijvende offerte voor u. U bereikt ons via 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u hiervoor ook het contactformulier op de website gebruiken.

   Neem vrijblijvend contact met ons op