• Consultancy diensten

  Gericht advies met een korte doorlooptijd

  Consultancy bij Disc is…

  Onze definitie van een consultancy-opdracht is het geven van een gericht advies met een relatief korte doorlooptijdafgesloten met een tastbaar product. Bijvoorbeeld het uitvoeren van een veiligheidsinspectie, of het verzorgen van een vakopleiding. Het tastbare product is in deze gevallen een inspectierapport of een opleidingscertificaat.

  Minder vastomlijnde opdrachten zijn natuurlijk evengoed mogelijk. Bijvoorbeeld een ‘Arbo-technische’ doorlichting van uw organisatie.

  Ook wanneer u bijvoorbeeld het ‘Arbo hoofdstuk’ in een aanbesteding wilt laten beoordelen of wanneer u algemene vragen heeft over de Arbo-wet kunnen wij u van dienst zijn.

  Consultancy

  Brede serviceverlening

  Kortom, of het nu gaat over het uitvoeren van Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E), het opzetten van een bedrijfshulpverleningsbeleid (BHV), het opleiden van uw medewerkers conform NEN 4000 BHV of het opzetten van een geïntegreerd managementsysteem, bij Disc kunt u rekenen op professionaliteit, kennis en expertise! Met onze backoffice ondersteuning beschikt u daarnaast altijd over  de meest actuele kennis.

  Onder productoverzicht is uitgebreide informatie te vinden over ons standaard service aanbod. Echter zijn wij ook in staat om op maat gesneden producten te ontwikkelen die aansluiten bij de wensen, problemen of de cultuur van uw bedrijf.

  Divisie Consultancy

  Deze aanpak valt onder onze divisie “Consultancy”. Disc is hierbij inzetbaar voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers in alle branches. Maatwerk is hierbij een must!
  Disc zal dus bij selectie van de juiste adviseur rekening houden met ervaring en kennisniveau, gebaseerd op uw branche en wensen.

   Neem vrijblijvend contact met ons op