• Dit kan MVK’er Adrie voor jou betekenen!

  Veilig werken optimaliseer je met een veiligheidskundige

  Een goed veiligheidsbeleid staat of valt met een planmatige aanpak. Dat betekent: de risico’s van de werkzaamheden moeten in kaart worden gebracht, maatregelen dienen te worden opgesteld en geïmplementeerd. Én vergeet het toezicht niet dat moet worden gehouden op het naleven van deze maatregelen. Een veiligheidskundige zoals Adrie is de perfecte persoon om jou hierin te ontzorgen.  
  Arbowetgeving: denk ook aan het belang van begrijpelijke communicatie!

  Over Adrie  
  Adrie heeft een gedreven en leergierige mentaliteit. Waarbij zeker ook zijn kennisoverdracht-skills (didactische vaardigheden) zeer goed ontwikkeld zijn. Hij bezit een ‘altijd is het glas half vol’ instelling én mentaliteit. Vanuit de rol als veiligheidskundige is Adrie op zoek naar passende oplossingen, waarbij wetgeving en geldende procedures zeker niet uit het oog worden verloren.
   

  Klanten noemen hem geduldig, vertellen dat hij goed kan luisteren én daarnaast zijn z’n kennis van wetgeving/ procedures en communicatieve vaardigheden zeer sterk. Adrie heeft ook absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit. Hij komt het beste tot zijn recht bij een voortrekkersrol binnen een team of een functie waarin hij soortgelijke leidinggevende capaciteiten kan laten zien. 

  Lijken jij en Adrie een match?  

   Neem vrijblijvend contact met ons op