• Dit kan HVK’er Arie voor jou betekenen

  Veilig werken optimaliseer je met een veiligheidskundige

  Een goed veiligheidsbeleid staat of valt met een planmatige aanpak. Dat betekent: de risico’s van de werkzaamheden moeten in kaart worden gebracht, maatregelen dienen te worden opgesteld en geïmplementeerd. Én vergeet het toezicht niet dat moet worden gehouden op het naleven van deze maatregelen. Een veiligheidskundige zoals Arie is de perfecte persoon om jou hierin te ontzorgen.  

  Arbowetgeving: denk ook aan het belang van begrijpelijke communicatie!

  Over Arie 
  Arie is een ervaren veiligheidskundige. Zijn praktijkgerichte carrière is gestart in 2004 toen hij zijn Middelbare Veiligheidskunde diploma in ontvangst mocht nemen. In de jaren erna heeft Arie veel praktijkervaring opgedaan, maar ook doorgestudeerd, waardoor hij zich sinds 2012 ook een Hogere Veiligheidskundige mag noemen. Arie is erg goed in staat om een Veiligheid- en Gezondheidsbeleid te ontwikkelen welke is afgestemd op – en gedragen wordt door – alle werknemers. 

  Arie is accuraat, houdt zich altijd aan de regels én werkt nauwkeurig en zorgvuldig. Klanten vinden dat hij een rustige en adviesvaardige persoonlijkheid heeft, waardoor zijn werk op verschillende niveaus goed tot zijn recht komt.  

  Lijken jij en Arie een match?  

   Neem vrijblijvend contact met ons op


    Neem vrijblijvend contact met ons op