• Disc in beeld: Veiligheidscampagne

  Project: Veiligheidscampagne

  Veiligheidscampagne

  Opdrachtgever: Merck Sharp & Dohme (MSD) te Oss
  Project: Veiligheidscampagne

  MSD is een bedrijf wat een hele lange en solide geschiedenis heeft op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van innovatieve geneesmiddelen en vaccins. Dit voor zowel mensen als voor dieren. Op de vestiging in Oss houdt men zich met name bezig met het ontwikkelen, produceren en verpakken van geneesmiddelen.

  Geneesmiddelen, gezondheid en veiligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en staan dan ook hoog in het vaandel bij MSD. Dit geldt zowel voor de productveiligheid, als voor de veiligheid van de mensen werkzaam op de fabriekslocatie. Daarom heeft MSD een integraal en strikt Veiligheid en Gezondheidsbeleid.

  Disc is hierbij betrokken, middels detachering van ervaren veiligheidskundigen en brandweer professionals. Deze ondersteunen zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemers bij de vormgeving en implementatie van het Veiligheid en Gezondheidsbeleid (V&G beleid).

  Recentelijk is MSD ook gestart met een wereldwijde veiligheidscampagne om “veiligheidsbewust werken” nog verder onder de aandacht te brengen. Dit doet men onder andere door een reeks van korte “werkplek filmpjes”. Beleidsmatig is één van onze Hogere Veiligheidskundige (HVK) hierbij betrokken en in het filmpje zelf, is een brandwacht van ons te zien. Bekijk hieronder het resultaat:

   Neem vrijblijvend contact met ons op