• Disc is partner geworden van stichting “Speelstad Brielle”

  De Jeugd

  Een veelgehoorde uitdrukking is “de jeugd heeft de toekomst”… en dat is zeker waar! Echter voor dat onze kinderen hun waarde voor de maatschappij kunnen waarmaken, moeten ze eerst kind kunnen zijn…. en spelen hoort daarbij.
  Naast dat spelen gewoon leuk is, ontwikkelen kinderen hierdoor ook waardevolle omgangsnormen, welke in de toekomst van pas zullen komen. Disc vindt het dan ook belangrijk om maatschappelijke initiatieven op dit gebied te ondersteunen en is daarom, met veel plezier, partner van “Speelstad Brielle”.

  Wat is “Speelstad Brielle”?

  Vroeger had je tijdens de zomervakantie “Jeugdland Rotterdam”. Deze bood kansarme kinderen, die om financiële of andere redenen niet op vakantie konden, toch een betaalbare vakantieactiviteit aan. Echter is deze organisatie hier al jaren geleden mee gestopt. In navolging van “Jeugdland Rotterdam” wil “Speelstad Brielle” voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, in de laatste week van de schoolvakantie, laagdrempelige meerdaagse spelactiviteiten organiseren.
  “Speelstad Brielle” wordt zelfstandig en zonder winstoogmerk georganiseerd door vrijwilligers. Zij werken bij de gratie van een platte organisatie bestaande uit coördinatoren en eindcoördinatoren. Elke coördinator heeft zijn eigen verantwoordelijkheid (bijvoorbeeld; spel, terrein, tent, speeltuin, catering en veiligheid). De eindcoördinatoren scheppen de voorwaarden om dit mogelijk te maken.
  De slogan: “Speelstad Brielle” is voor de kinderen, maar van de vrijwilligers.

  Wat is er te doen en wanneer gaat het plaatsvinden?

  Tijdens het evenement zijn er de volgende activiteiten te doen:
  – Spelen in de speeltuin. – Bouwen met pallets.
  – Toneelspel . – Verhalenvertellers.
  – Bingo. – Loterij.
  – Waterbaan. – Feestavond.
  – Eindspel. – Prijsuitreiking.

  Al het bovenstaande is te beleven op:

  • Dinsdag 21 augustus 2018 van 09:30 tot 15:15 uur.
  • Woensdag 22 augustus 2018 van 09:30 tot 21:00 uur
  • Donderdag 23 augustus 2018 van 09:30 tot 15:30 uur.

   Neem vrijblijvend contact met ons op