• Veiligheidskundige Haarlem

  Advies over veiligheid binnen uw organisatie in Haarlem

  In een wereld vol risico’s doet u er goed aan om voor uw onderneming uit Haarlem te kiezen voor een professioneel en ervaren adviesbureau. Wij bieden u graag onze diensten aan. Wij kunnen uw onderneming voorzien van een compleet aanbod aan diensten met betrekking tot preventie- en zorgspecialismen. U vindt bij ons alles onder één dak. Wij kunnen u een professionele en zeer ervaren veiligheidskundige leveren. Denk hierbij aan een MVK of een HVK Daarnaast bent u ook op vlak van brandveiligheid bij ons aan het juiste adres. Onze brandwacht is u graag van dienst in Haarlem.

  Van brandwacht tot BHV cursus

  Disc helpt organisaties in Haarlem op het vlak van preventie- en zorgsystemen. Zo hebben wij zeer bekwame veiligheidsdeskundigen in dienst, zoals een MVK en HVK. Door een totaal-aanpak aan te bieden, weten wij ons bovendien perfect te onderscheiden van de concurrent.

  Wij spreiden onze dienstverlening uit over verschillende sectoren en vakgebieden, maar ons dienstenpakket is er één om u tegen te zeggen. Bent u op zoek naar een echt professionele partner ter verbetering van de (brand)veiligheid in uw onderneming in Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  Team met opzichters

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Ruim 20 jaar ervaring binnen verschillende sectoren

  Als adviesbureau beschikken wij over meer dan 20 jaar ervaring. Deze ervaring binnen de sector kunnen wij uw onderneming uit Haarlem bij staan op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieuzorg. Daar komt bij dat het tegenwoordig van groot belang is om uw personeel van een extra opleiding te voorzien.

  Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om uw medewerkers, bij u op locatie in Haarlem, een BHV cursus te laten volgen? Onze training wordt gegeven door ervaren vakdocenten en zorgt ervoor dat uw medewerkers in Haarlem in staat zijn om eerste hulp toe te passen, te evacueren in geval van brand en een beginnende brand kunnen bestrijden.

  Meer weten over deze interessante cursus? Neem snel contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak!

  veiligheidsdeskundige Haarlem

  Brandwacht of andere veiligheidskundige nodig? Bel Disc!

  Bent u op zoek naar een bedrijf dat een constructief antwoord kan bieden op belangrijke Arbo gerelateerde vraagstukken voor uw onderneming in Haarlem? Of heeft u misschien behoefte aan een expert inzake veiligheid die niet alleen het bestaande veiligheidsbeleid onder de loep kan nemen, maar ook kan perfectioneren? In al deze gevallen kunt u een beroep te doen op de mogelijkheden die Disc te bieden heeft in Haarlem. Een veiligheidskundige in de vorm van een MVK of een HVK heeft uw organisatie veel te beiden. Benieuwd? Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak!

   Neem vrijblijvend contact met ons op