• Mijn jaren bij Disc

  [vcex_divider style=”solid” icon_color=”#000000″ icon_size=”14px” margin_top=”20px” margin_bottom=”20px”]

  DISCussie

  Mijn jaren bij Disc?

  Toen ik in februari 2003 bij Disc in dienst kwam als receptioniste/telefoniste had ik geen idee wat “Dutch Industrial Safety Consultants” inhield. In de eerste jaren was mijn werkplek in de hal en mijn collega’s zaten in de kantoorruimtes op de eerste verdieping. Ik was dus niet echt betrokken bij de dagelijkse “ins en outs”.

  Dit veranderde gelukkig toen we verhuisden en ik op de afdeling een kantoor, inclusief flexplek kreeg toegewezen. Ik werd lid van de Disc familie en leerde het bedrijf, mijn collega’s van kantoor en de mannen “in het veld” pas echt kennen. Ik kreeg er leuke secretariële taken bij ter ondersteuning van ons management en de HRM afdeling dus bloeide helemaal op. We hebben héél véél meegemaakt met elkaar, mensen zien komen en gaan, lief en leed gedeeld en geen dag was hetzelfde.

  In augustus 2015 hebben we op een feestelijke manier mijn 12,5 jubileum gevierd….. waar blijft de tijd??? Amper een half jaar later heb ik mijn 65ste verjaardag gevierd en wordt per 1 juli a.s. officieel AOW-er. Ik ruil mijn titels van telefoniste/receptioniste, “duizendpoot” en “moedertje Disc” dan ook in voor die van “Geraniumverzorgster”.
  Uiteraard hoop ik nog lang van mijn leven als Pensionado te gaan genieten.

  Ik bedank onze directie en mijn collega’s op kantoor voor het vertrouwen, onze prettige samenwerking en alle leerzame jaren.
  Alle collega’s van “buiten” bedank ik voor de leuke telefoongesprekken en jullie gezelligheid tijdens de “live” momenten op onze feesten en bijeenkomsten.
  Mijn jaren bij Disc zal ik dankzij jullie allemaal als mooie en dierbare herinneringen koesteren. Tot slot wens ik iedereen veel succes, gezondheid en alles wat het leven zo leuk kan maken!

   Neem vrijblijvend contact met ons op