• Veiligheidsadviesbureau Nijmegen

  De veiligheid van uw organisatie in Nijmegen

  Runt u een bedrijf in Nijmegen waarbij veiligheid een grote rol speelt? Of heeft u een grote organisatie waarbij u denkt dat het allemaal wel meevalt met de risico’s die zich in uw bedrijf voordoen? I

  In beide gevallen is het niet onverstandig om de veiligheidsrisico’s in kaart te brengen. Schakel daarvoor de experts van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) in. Wij geven u een helder en uitgebreid inzicht in uw bedrijfsvoering met extra nadruk op belangrijke thema’s als Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid.

  Onderstaand leest u er meer over. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

  Team werkende aan fundering

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Efficiënter werken

  Niet iedereen staat hier dagelijks bij stil, maar Arbo en veiligheid zijn zaken die u makkelijk uit het oog verliest als u zich daar in Nijmegen niet dagelijks mee bezighoudt. Veel tijd kan verloren gaan door een onveilige manier van werken, of juist door een zeer inefficiënte manier van werken.

  Wij adviseren en trainen bedrijven in Nijmegen in de meest uiteenlopende bedrijfstakken, zo ook de detailhandel en petrochemische bedrijven, om veiligheid te waarborgen en bedrijfsprocessen op de werkvloer te optimaliseren.

  Wij leiden professionals op of detacheren ze aan bedrijven in de regio Nijmegen. Denk bijvoorbeeld aan een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK), een hogere veiligheidsdeskundige (HVK) of een brandwacht.

  veiligheidsdeskundige Nijmegen

  Wat bieden wij op het gebied van bedrijfsveiligheid?

  Als u personeel heeft, moeten ze veilig, gezond en verantwoord kunnen werken. Onze ervaring is dat niet elke bedrijf in Nijmegen hier de nadruk op heeft liggen. Maar belangrijk is het wel! Wij kunnen u helpen om de veiligheid, kwaliteit en milieuzorg in uw organisatie te verbeteren. Zo kunnen de hogere- en middelbare veiligheidskundigen (MVK/HVK) van DISC de mogelijke risico’s in uw bedrijf in Nijmegen in kaart brengen, eventuele maatregelen implementeren en hier toezicht op houden.

  Voordelen van DISC voor uw bedrijf in Nijmegen

  Ontdekt u in Nijmegen ook graag de voordelen van de uitgebreide expertise van veiligheidsadviesbureau Dutch Industrial Safety Consultants? Onze zeer goed opgeleide vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en een zeer ruime praktijkervaring delen hun expertise graag met u. Andere redenen voor een kennismaking:

  • wij zijn al ruim 20 jaar marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • wij zijn een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • wij zijn een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • wij helpen u in Nijmegen ad-hoc uit de brand
  • wij hebben veel ervaring in vrijwel alle branches
  • wij zijn ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Brandveiligheid

  En hoe brandveilig is uw bedrijf? Wij hebben alle kennis en personele capaciteit in huis om uw medewerkers in Nijmegen vakkundig te begeleiden bij het zelfstandig inventariseren van de (brand)risico’s in uw organisatie. En als het nodig is leveren wij u ook de nodige professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht. Onze ervaren veiligheidsconsultants kunnen met u in korte tijd een gericht adviestraject doorlopen en dat afronden met een tastbaar product voor uw organisatie in Nijmegen, zoals:

  • Een theoretisch zeer goed onderlegde veiligheidsdeskundige
  • Een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel zal verhogen
  • Vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen trainen in bijvoorbeeld BHV
  consultancy diensten

  Ook kennismaken met ons veiligheidsadviesbureau?

  Profiteer in Nijmegen ook van de expertise van de marktleider op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn. DISC heeft altijd alle kennis van de wet- en regelgeving rond veiligheid paraat. Door de steeds strenger wordende regelgeving is dat voor de meeste bedrijven zelf bijna niet meer te doen. Wij doen dat voor u. Dutch Industrial Safety Consultants helpt u met advies en veiligheidsexperts bij u op locatie om de veiligheid binnen uw bedrijf in Nijmegen te waarborgen volgens de meest recente wetgeving. Neem contact met ons voor ons complete dienstenaanbod in Nijmegen.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Van brandwacht en milieudeskundige tot BHV-cursus

  Wij realiseren graag een meerwaarde in uw organisatie in Nijmegen op het gebied van gezondheid, welzijn en (brand)veiligheid voor u en uw medewerkers. Wij hebben alle benodigde preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat is zeer praktisch in de uitvoering en ook nog eens financieel aantrekkelijk voor u. Dutch Industrial Safety Consultants staat bekend als uiterst ervaren en professioneel adviesbureau. We bieden onze klanten in Nijmegen een zeer groot aanbod aan mogelijkheden. Wij detacheren verschillende diensten, zoals:

  Voor welke van bovenstaande specialisten u ook kiest, de medewerker wordt uitgekozen aan de hand van factoren als de locatie van uw organisatie, een parttime of fulltime betrekking en uw persoonlijke voorkeur. Een persoonlijk kennismakingsgesprek met de medewerker die wij aan u in Nijmegen willen voorstellen, is uiteraard ook mogelijk.

  Direct contact opnemen voor veiligheidsadvies in Nijmegen

  Wilt u in Nijmegen ook vrijblijvend kennismaken met de veiligheidsexperts van Dutch Industrial Safety Consultants? Neem dan direct contact met ons op. Ontvangt u graag eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte? Ook daarvoor kunt u ons bellen of mailen: 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de website benutten.

   Neem vrijblijvend contact met ons op