Wat Disc voor u in Nijmegen kan betekenen

Ondernemingen uit Nijmegen hebben vaak behoefte aan professionele ondersteuning van buitenaf. Vooral wanneer het aankomt op de veiligheid binnen de organisatie. Nijmeegse bedrijven kunnen zonder het te weten grote risico’s lopen op vak van veiligheid. Deze kunnen zich voordoen op vlak van gezondheid, maar ook op het gebied van brandveiligheid. Voor al deze situaties beschikken wij over de juiste experts. Zij beschikken over een uitstekende theoretische kennis en hebben voldoende praktijkervaring om iets voor uw organisatie te kunnen betekenen. Een veiligheidskundige, in vorm van een MVK of een HVK, kan de veiligheid binnen uw organisatie in kaart brengen en waarborgen.

Een veiligheidskundige voor iedere sector of branche

Veel potentiële klanten uit Nijmegen stellen ons de vraag in welke sectoren wij als adviesbureau actief zijn. Eigenlijk in nagenoeg alle sectoren. Zo kunt u ons vinden in de detailhandel, maar we zijn ook actief in de petrochemie. Onze experts zijn wat dat betreft even flexibel als ons dienstenpakket. Niet alleen voorzien wij bijvoorbeeld werkplek inspecties, maar we kunnen u als onderneming uit Nijmegen eveneens helpen met het ontwikkelen van managementsystemen.

veiligheidsdeskundige Nijmegen

Van brandwacht inhuren tot BHV cursus verzorgen

U kunt er als organisatie uit Nijmegen uiteraard voor een ander adviesbureau uit de omgeving kiezen, maar dan loopt u voordelen en troeven mis die nagenoeg uniek zijn voor Disc. We zetten deze belangrijkste daarvan graag even voor u op een rijtje:

  • Disc beschikt over een ruime ervaring van meer dan 20 jaar
  • Zeer flexibele experts, waaronder een MVK en HVK
  • U bent bij ons aan het juiste adres voor een uitstekende brandwacht
  • Wij zijn ISO 9001, NEN 4400 en VCU- gecertificeerd
  • Wij hanteren marktconforme prijzen, waardoor de financiële impact voor uw onderneming tot een absoluut minimum wordt beperkt

Bovenstaande voordelen zorgen ervoor dat het aan te raden is om voor uw onderneming in Nijmegen een beroep te doen op de diensten van Dutch Industrial Safety Consultants.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een MVK of HVK? Neem contact op!

Zou u graag een veiligheidskundige of een brandwacht voor uw onderneming in Nijmegen in willen schakelen of wenst u uw werknemers op te leiden middels een BHV cursus? Het is in al deze gevallen mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ook een beroep doen op de diensten van Disc voor uw organisatie in Nijmegen? Aarzel dan niet langer en neem snel, geheel vrijblijvend contact met ons op!