Ons aanbod

De grootste risico’s zijn meestal niet direct zichtbaar

Veiligheid

Veiligheid, Kwaliteit & Milieuzorg

Een veilig en gezond werkklimaat: daar is de werkgever verantwoordelijk voor. Onze adviseurs kunnen de risico’s in kaart brengen, maatregelen implementeren en toezicht houden. Bij onze vakprofessionals van Veiligheidskundige ondersteuning kunt u terecht voor MVK, HVK en Veiligheidstoezichthouders.
Maritieme Veiligheid

Maritieme Veiligheid

Disc heeft veel ervaring in de maritieme sector. We leveren flexibel maar gedegen werk toegesneden op uw behoefte en budget. Onze adviseurs zijn goed opgeleid, gemotiveerd en kennen de offshorecultuur en -werkmethodes. Onze vakprofessionals bestaan uit Maritieme veiligheidsfunctionarissen, HSE Managers, Safety Officers en Fire Guards.
Brand Veiligheid

Brand Veiligheid

Disc beschikt over de juiste kennis en personele capaciteit om u professioneel te begeleiden bij het inventariseren van (brand)risico’s en het leveren van de vereiste brandveiligheidfuncties. Onze vakprofessionals bestaan uit Brandweerfunctionarissen, Brandwachten en Repressive brandweermannen.
Consultancy Diensten

Consultancy diensten

Wij bieden een gericht advies opdracht met een relatief korte doorlooptijd, afgesloten met een tastbaar product. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een veiligheidsinspectie of het verzorgen van een vakopleiding.Onze vakprofessionals bestaan uit Consultants, Milieudeskundigen, Kwaliteitdeskundigen en Vakdocenten.

In een wereld vol risico’s, kiest u voor veiligheid!

Kies daarom voor Disc!