• Bedrijfshulpverlening

  Bedrijfshulpverlening om de veiligheid in het bedrijf te vergroten

  Als werkgever moet u zich met uw organisatie conformeren aan bepaalde richtlijnen en wetten. U kunt hiervoor een beroep doen op echte professionals, maar als het gaat om iets belangrijks als veiligheid, is dat niet altijd voldoende.

  Het kan altijd gebeuren dat zich een calamiteit voordoet, hoe voorzichtig iedereen ook is en hoe geoptimaliseerd het veiligheidsbeleid van uw organisatie ook is. Met een cursus bedrijfshulpverlening (BHV) van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) kunt u uw medewerkers voorbereiden en trainen hoe te reageren in bepaalde noodsituaties. Meer weten? Ontdek dan snel wat onze cursus voor u op dit vlak kan betekenen.

  Dutch Industrial Safety Consultant

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Meerwaarde voor uw werknemers

  Met een cursus bedrijfshulpverlening zorgt u ervoor dat uw eigen werknemers over alle noodzakelijke kennis beschikken die nodig is om snel en efficiënt te handelen in geval van een brand of andere calamiteiten.

  Zo kunnen uw opgeleide medewerkers direct handelen, zonder te hoeven wachten op de professionele hulp van derden. Op die manier kunt u letsel van personen en schade aan de infrastructuur van uw bedrijf tot een minimum beperken.

  Overleggende personen

  Cursus bedrijfshulpverlening

  Wanneer u de veiligheid binnen uw organisatie en van uw medewerkers zo optimaal mogelijk wenst te houden, dan is het volgen van een cursus bedrijfshulpverlening door docenten van Dutch Industrial Safety Consultants een echte aanrader. Zij leren uw medewerkers de belangrijkste handelingen, bijvoorbeeld eerste hulpverlening, toe te passen.

  Ook weten zij dan hoe om te gaan bij een beginnende brand, en hoe ze die snel kunnen blussen. Goede bedrijfshulpverlening kan zomaar levens redden!

  Inzetten van vakdocenten

  Voor het geven van de cursus bedrijfshulpverlening hebben we er bij Dutch Industrial Safety Consultants uiteraard voor gekozen om hiervoor uitsluitend ervaren vakdocenten in te zetten. Deze leraren leren uw medewerkers tijden de BHV-opleiding verschillende vaardigheden, zoals:

  • Eerste hulp verlenen bij ongelukken
  • Een beginnende brand beperken en doeltreffend bestrijden
  • Alarmeren bij noodsituaties en het bedrijfspand efficiënt ontruimen
  • Alarmeren en samenwerken met bijvoorbeeld brandweer en andere hulpverleningsorganisaties

  Meer weten over opleiding bedrijfshulpverlening?

  Het spreekt voor zich dat het volgen van een cursus bedrijfshulpverlening de nodige voordelen met zich meebrengt. Niet alleen voor uzelf en uw werknemers, maar ook voor de infrastructuur van uw organisatie. Wilt u meer weten over deze opleiding? Of ontvangt u graag een offerte voor de BHV-opleiding? Neem dan contact met ons op en wij maken een geheel vrijblijvende offerte voor u. U bereikt ons via 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Of maak gebruik van het contactformulier op de website.

   Neem vrijblijvend contact met ons op