• Over Disc

  Introductie Disc

  Disc heeft een basis welke terug gaat naar 1983. Dit jaar is memorabel, want in dit jaar is de Arbowet ingevoerd waardoor een slimme ondernemer een Arboadviesbureau is gestart, genaamd Construction Safety Consultants. Ondergetekende is in 1990 bij C.S.C. gestart als Middelbaar Veiligheidskundige. De interesse van de directie ging echter meer uit naar medische diensten (Arboartsen) dan naar Veiligheid, wat resulteerde in opheffen van C.S.C.  Op deze fundatie is in 1994 Disc gestart met 7 medewerkers en enkele opdrachtgevers. Dit was hard werken, waarbij ikzelf ook fulltime was gedetacheerd. Een grote accelerator, qua naamsbekendheid, was het PER+ project (Shell Pernis, jaren ’90), opgevolgd door de aanleg van de Betuweroute.

  Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een vaste marktwaarde qua Arbeidsveiligheid & Brandveiligheid. We hebben alle specialismen onder één dak en werken in bijna elke branche, van detailhandel tot petrochemie. Kortom: veelzijdig, klantgericht en op maat geleverd vakwerk. Disc groeit mee met de behoeften vanuit de markt, maar houden daarbij een heldere bedrijfsstructuur aan zodat je altijd weet waar je bij ons op kunt rekenen.

  Michel Boutestein
  Directeur

  Heb je vragen of advies nodig?

  Disc wil jouw partner zijn met betrekking tot advisering en detachering op het gebied van Arbeidsveiligheid & brandveiligheid. Dit is best een brede definiëring van twee verschillende service segmenten. Daarom is het heel begrijpelijk dat je gerichte vragen hebt.

  Neem gerust contact met ons op. Wij komen dan snel naar je toe via de regulier- of digitale snelweg!

  Waarin onderscheidt Disc zich?

  Wij zijn een private onderneming met een platte bedrijfsstructuur. Disc is financieel en operationeel een zeer gezond bedrijf waar sommige medewerkers al meer dan 20 jaar werken. De kernwaarden die wij je willen bieden zijn: kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en kennisgarantie.

  Totaal-aanpak

  Disc helpt jou om Arbeidsveiligheid & Brandweer beleid integraal en efficiënt te ontwikkelen, te implementeren en te controleren. Alle kans dat deze totaal-aanpak zichzelf eerder terugverdient dan wanneer je versnipperd moet inkopen. Wij bieden deze Arbeidsveiligheidsspecialisten:

  In relatie tot brandveiligheid kunnen de volgende professionals jou ontzorgen:

  Organisatie

  Disc bestaat uit een groep gedreven medewerkers die nauw samenwerken binnen een laagdrempelige organisatie. Onze bedrijfsstructuur ziet er als volgt uit:

  Disc & maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Al zeker vijftien jaar houdt Disc zich bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit ligt natuurlijk in de aard van onze dienstverlening, die moreel is en draait om zorg en gezondheid. Maar waar blijkt het nog meer uit? Elk jaar sponsort Disc verschillende lokale maatschappelijke doelen. En wist je dat Michel Boutestein (directeur en eigenaar van Disc) onbezoldigd lid is van de werkveldadviesraad (WAR) van de Avans Hogeschool.

  Waar werken wij?

  Disc heeft in haar 25+ jarig bestaan wereldwijd opdrachtgevers en projecten mogen begeleiden. Van Mexico tot Maleisië en van het Midden Oosten tot natuurlijk…. Nederland.

  In Nederland worden onze diensten afgenomen door klanten verspreid over het hele land. Echter het zwaartepunt van onze klantenportefeuille bevindt zich in en rond de steden Amsterdam, Arnhem, BredaDen BoschDen HaagDordrecht, Ede, EindhovenHaarlemIJmuiden, Leiden, Middelburg, NijmegenRoosendaalRotterdamSpijkenisseTerneuzenTilburg en Utrecht.

   Neem vrijblijvend contact met ons op