• OVK

  OVK huren voor optimale veiligheid op de werkvloer

  Wilt u op korte termijn een ervaren en theoretisch uitstekend onderlegde OVK huren voor uw organisatie? Neem dan contact op met de experts van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC), marktleider op het gebied van advies over Arbo, Kwaliteit, Milieuzorg, en Brandveiligheid.

  Bij veel bedrijven worden risicovolle werkzaamheden verricht. Dit geldt vooral voor bedrijven in de zware industrie en de petrochemie. Het hebben van goed inzicht in de aanwezige risico’s is van levensbelang voor iedereen op de werkvloer. De OVK inventariseert de bij u aanwezige risico’s en biedt oplossingen om de werkomgeving voor iedereen zo veilig mogelijk te maken.

  Onderstaand leest u meer over de inzet van een OVK van Dutch Industrial Safety Consultants.

  Overleggende personen

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  OVK weet wat nodig is voor een veilige werkomgeving

  De rol van de OVK is het actief observeren en inspecteren van mensen en materialen op de werkvloer. De OVK is daarom onmisbaar in vele bedrijfstakken. Zeker in de bovengenoemde branches, zoals de zware industrie, de maritieme industrie en petrochemische industrie.

  De OVK draagt zorg voor de algemene veiligheid van uw medewerkers tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. De operationeel veiligheidskundige is het verlengstuk van de hogere veiligheidskundige (HVK) en/of de middelbaar veiligheidskundige (MVK).

  Bellende man met silo

  OVK huren voor uw organisatie?

  Steeds meer organisaties nemen het wijze besluit om een OVK in dienst te nemen of in te huren. Is dat ook uw keuze? Dan vernemen wij dat graag van u. Op basis van de door u verstrekte informatie selecteren wij een OVK die aan het profiel voldoet en daarmee bij uw bedrijf past. Hierbij houden we rekening met de volgende factoren:

  • De locatie waar het project zal plaatsvinden
  • De inzetduur van onze medewerker
  • Of het om een fulltime of parttime betrekking gaat

  Uiteraard kunnen wij of u op bovenstaande punten nog aanvullen om perfect aan te sluiten bij uw wensen en de OVK die wij aan u voorstellen. Op basis van onze voorselectie, ontvangt u van ons een overzicht van de mogelijkheden voor uw organisatie, waarna wij uw schriftelijke bevestiging tegemoet zien. Na akkoord instrueren wij de OVK en kan hij of zij met de werkzaamheden bij u op locatie starten.

  Vraag nu offerte aan voor OVK huren

  Wilt u een OVK huren van Dutch Industrial Safety Consultants? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of stuur ons de nodige informatie over de doelen die u wilt bereiken met een OVK, en wij maken een volledig vrijblijvende offerte voor u. U bereikt ons via 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u hiervoor ook het contactformulier op de website gebruiken.

   Neem vrijblijvend contact met ons op