• Podcast: V&G-projectmanagement

  Is je bouwproject goed en veilig opgezet?

  V&G management in 14 systeemstappen

  Werk op bouwplaatsen resulteert in specifieke uitdagingen. Of je nu een fabriek bouwt, een parkeerplaats neerzet of een brug construeert, in al deze gevallen ben je er als bedrijf verantwoordelijk voor dat iedereen aan het einde van de dag weer veilig en gezond naar huis kan.

  Meer grip op jouw project

  De activiteiten die nodig zijn om de veiligheid en gezondheid van werknemers te borgen, vallen onder de noemer van V&G (veiligheid en gezondheid) management. Hoewel de precieze invulling hiervan per geval verschilt, is er wel zoiets als een systematiek die haar nut heeft bewezen.

  Een combinatie van wettelijke voorschriften – die voortvloeien uit de Arbowetgeving en Europese richtlijnen – en best practices is te vertalen naar een checklist voor het inrichten van een gedegen projectmanagement.

  Deze podcast is een handleiding voor V&G constructiemanagement. Dit doen we aan de hand van de 14 hoofdcategorieën die bij deze projecten komen kijken. Na het luisteren van deze podcast heb je meer grip op jouw bouwproject.

  Is je bouwproject goed en veilig?
  Download Podcast

  Jouw privacy vinden wij belangrijk. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens alleen om de services te leveren die jij bij ons opvraagt. Door op de onderstaande knop te klikken geef jij Disc toestemming jouw gegevens op te slaan. Lees ons volledige leverings- en privacy beleid in de algemene levervoorwaarden.

   Neem vrijblijvend contact met ons op