• Repressieve brandwacht

  Repressieve brandwacht huren voor optimaliseren brandveiligheid

  Als ondernemer, bedrijfseigenaar of manager is het belangrijk dat u de veiligheid van uw bedrijf, de locatie en uw medewerkers waarborgt.

  Brandpreventie vormt hierin een belangrijk onderdeel. Naast de fysieke voorzorgsmaatregelen die u moet nemen door het volgen van het bouwbesluit, het laten uitvoeren van periodieke inspecties en mogelijk andere maatregelen, kunt u ook een repressieve brandwacht inhuren.

  Dat is vooral aan te bevelen als aan uw onderneming specifieke eisen gesteld worden vanwege de materialen waarmee u of de branche waarin u actief bent werkt.

  Overleggende personen

  Bij Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) kunt u een ervaren repressieve brandwacht huren voor uw organisatie. Onderstaand leest u er meer over. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Taken van de repressieve brandwacht

  Een brandwacht ziet erop toe dat brandpreventiemaatregelen in een bedrijf altijd worden nageleefd en dat risico’s worden uitgesloten. Bij calamiteiten kan de brandwacht het verschil maken tussen leven en dood! De brandwacht van DISC is altijd een ervaren brandweerman die het klappen van de zweep kent.

  De repressieve brandwacht (ook wel rijkserkende brandwacht genoemd) richt zich op de daadwerkelijke bestrijding van een brand. De repressieve brandwachten van DISC hebben altijd een opleiding gevolgd, en meegedraaid, in een brandweerkorps.

  Zij kunnen dus uitstekend aansluiten bij een brandweerkorps bij het bestrijden van een mogelijke brand in uw bedrijf. Ook kunnen ze leiding geven en gerichte acties uitvoeren als onderdeel van uw bedrijfsbrandweer.

  Dutch Industrial Safety Consultants

  Repressieve brandwacht huren voor uw bedrijf

  Organisaties maken graag gebruik van onze flexibel inzetbare en ervaren repressieve brandwachten. Wilt u ook een repressieve brandwacht inhuren bij DISC? Wij horen het graag van u. Hierbij houden we uiteraard rekening met de volgende factoren:

  • De locatie waar het project plaatsvindt
  • De inzetduur van onze brandwacht
  • Of het om een fulltime of parttime betrekking gaat

  Op basis van de voorselectie die wij doen, ontvangt u van ons een overzicht van de mogelijkheden voor een brandwacht inhuren, waarna wij uw schriftelijke bevestiging tegemoet zien.

  Contact opnemen met DISC

  Verhoogt u ook graag de brandveiligheid in uw organisatie door het inhuren van een repressieve brandwacht bij DISC? Neem dan contact met ons op en wij maken een geheel vrijblijvende offerte. U bereikt ons via 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u hiervoor ook het contactformulier op de website gebruiken.

   Neem vrijblijvend contact met ons op