• RI&E

  RI&E voor een veilige en gezonde organisatie zonder risico’s

  Als werkgever moet u een arbobeleid voeren. De basis van dit beleid wordt gevormd door de de RI&E, de Risico-inventarisatie & Evaluatie. De risico-inventarisatie bestaat uit een lijst met mogelijke risico’s die zich in uw organisatie kunnen voordoen. U weet namelijk pas welke preventieve maatregelen u kunt nemen als u weet welke risico’s er zijn om het werk veiliger en gezonder te maken voor uw medewerkers.

  Met de RI&E kan een Plan van Aanpak (PvA) gemaakt worden. In het PvA staat wie, wanneer, welke maatregel neemt. Door het PvA uit te voeren kunnen bedrijven het werk veiliger en gezonder maken. Het maken van een RI&E is de taak van een preventiemedewerker. Heeft u (tijdelijk) geen preventiemedewerkers in dienst? Of is uw arbo-team onderbezet? Neem dan contact op met Dutch Industrial Safety Consultants (DISC). Wij detacheren graag een ervaren preventiemedewerker bij u op locatie, zodat u volledig aan uw zorgplicht voldoet volgens de regels van de Arbowet.

  Bellende man met silo

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  RI&E: een continue proces

  Een RI&E maakt u niet eenmalig. Bedrijven, en daarmee ook de risico’s in bedrijven, veranderen aan de lopende band: nieuwe machines, een nieuwe manieren van werken, een verhuizing naar een nieuwe locatie. Bij grote aanpassingen in uw bedrijf moet steeds weer gekeken worden naar de mogelijke risico’s. Dat betekent dat u uw RI&E steeds moet herzien. Maar ook als er geen grote veranderingen zijn, is het belangrijk om regelmatig de risico’s in uw organisatie te inventariseren en te beoordelen. Veilig en gezond werken is een continu proces. Dat weten wij als geen ander.

  Team met opzichters

  RI&E laten maken door DISC?

  Wilt u een RI&E bij u op locatie laten maken door een preventiemedewerker van DISC? Dan weet u zeker dat er niets over het hoofd gezien wordt. U profiteert hiermee namelijk van de gebundelde kracht en kennis van de marktleider op het gebied van arbo veiligheid. DISC heeft altijd alle kennis van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving rond arbo veiligheid paraat. Dus ook voor een RI&E kunnen wij u ad hoc uit de brand helpen.

  Direct contact opnemen met DISC voor een RI&E

  Wilt u een RI&E laten maken door de experts van Dutch Industrial Safety Consultants? Neem dan gerust contact op met ons door te bellen naar 078 – 622 05 00 of stuur een mail via mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de website gebruiken.

   Neem vrijblijvend contact met ons op