• Samenwerken met Disc? Van deze 5 zekerheden kun je uitgaan! 

  Al sinds 1994 is Disc een marktleider en innovatief adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteitsborging, Milieuzorg en Brandveiligheid. Binnen deze gebieden werken we samen met een ervaren team van meer dan 70 adviseurs, instructeurs en andere experts. Wat maakt Disc speciaal? Lees onze zekerheden eens door! 

  Disc helpt jou om Arbo-ondersteuning, arbeidsveiligheid & brandveiligheid integraal en efficiënt te ontwikkelen, te implementeren én te controleren. En werken we met jouw organisatie samen? Dan ben je van de onderstaande principes verzekerd. 

  Zekerheid 1: een flexibele totaalaanpak   

  Flexibiliteit staat bij Disc centraal, we veranderen mee met de behoeften van de markt en staan elke dag open voor innovatie. We gaan efficiënt te werk en hebben oog voor detail. Onze kernwaarden zijn dan ook: kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en kennisgarantie.  

  Zekerheid 2: kwalitatief en deskundig  

  Wij hebben hetzelfde doel als jij, een nóg veiligere werkomgeving creëren om zo ongelukken te voorkomen! Vanuit dit perspectief wil Disc jou als partner helpen bij het vormgeven van een professioneel arbeidsveiligheidsbeleid en de uitvoering ervan.  

  En maak vooral kennis met onze Hogere Veiligheidskundigen (HVK’ers), Middelbaar Veiligheidskundigen (MVK’ers) en Operationeel Veiligheidskundigen (OVK’ers). Wat zij precies voor jouw organisatie kunnen betekenen? Dat lees je in deze whitepaper!   

  Zekerheid 3: maatschappelijk verantwoord en sociaal betrokken 

  Al vijftien jaar houdt Disc zich bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Het ligt natuurlijk in de aard van onze dienstverlening. “Wanneer je als bedrijf een bepaalde vorm van preventie en veiligheid aanbiedt en je hier best succesvol in bent, is het mijns inziens wezenlijk om ook iets terug te geven aan de maatschappij,” aldus Michel, directeur van Disc. Hoe we dat in de praktijk brengen lees je hier 

  Zekerheid 4: actueel en op de hoogte  

  Kennis wordt alleen maar meer waard wanneer deze wordt gedeeld… Ben je hongerig naar betrouwbare kennis over Arbo-vraagstukken en veilig werken? Download dan een van onze whitepapers of lees eens een van onze blogs! En vergeet ons niet te volgen op social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste berichten en publicaties!
   

  Zekerheid 5: de juiste certificeringen  

  Misschien heb je al eens gehoord van de Gold Safety Award? Het is de beloning voor bedrijven waar de veiligheid voorop staat. Wij kunnen met trots meedelen dat we de onderscheiding hebben mogen ontvangen met een score van maar liefst 88,94 procent.  

  Onze ISO 9001-certificering garandeert dat we onze processen en procedures continu verbeteren. En daarnaast verzekert ons NEN 4400-1 certificaat een wettelijk correcte bedrijfsidentificatie en de juiste afdrachten, heffingen en belastingen. Ook voldoet Disc aan privacy en identiteit wetgeving en de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA).   

  Heb je vragen of heb je advies nodig? 

  Disc wil jouw partner zijn met betrekking tot advisering en detachering op het gebied van Arbeidsveiligheid & Brandveiligheid. Dit is best een brede definiëring van twee verschillende service segmenten. Daarom is het heel begrijpelijk dat je gerichte vragen hebt. 

  Neem gerust contact met ons op. Wij komen dan snel naar je toe, via de reguliere of digitale snelweg! 

   Neem vrijblijvend contact met ons op