• De goede manier van Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

  Een ge(s)laagde aanpak

  De goede manier van Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E)

  Hoogst waarschijnlijk weet je als werkgever dat je wettelijk verplicht bent om de zogenaamde Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) te maken aangaande je bedrijfsvoering. Online zijn hier talloze handleidingen, tools en templates voor te vinden. Deze zijn gemaakt door veiligheidsadviseurs met hun beste bedoelingen. Helaas zijn dit bijna allemaal standaardproducten, die uniform kunnen worden gebruikt en dus oppervlakkig zijn.

  Een ge(s)laagde aanpak

  Toch zie je dat er vaak gekozen wordt voor deze standaarddocumenten en -plannen. Dit is niet verstandig en mogelijk zelfs wettelijk niet houdbaar, in geval van een ernstig ongeval… Risico’s inventariseren en evalueren is een waardevol instrument, maar je moet het wel willen. Daarom leggen wij in deze whitepaper uit hoe en waarom het ook anders kan.

  Goede manier van risico inventarisatie
  Download Whitepaper

  Jouw privacy vinden wij belangrijk. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens alleen om de services te leveren die jij bij ons opvraagt. Door op de onderstaande knop te klikken geef jij Disc toestemming jouw gegevens op te slaan. Lees ons volledige leverings- en privacy beleid in de algemene levervoorwaarden.

   Neem vrijblijvend contact met ons op