• Veiligheidskundige Amsterdam

  Adviesbureau voor veiligheid in uw organisatie in Amsterdam

  Steeds meer bedrijven uit Amsterdam kiezen er vandaag de dag voor om een veiligheidsdeskundige in de arm te nemen. Als bedrijf doet u waar u goed in bent in uw sector. Maar scoort u op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid ook zo goed?

  Veel tijd gaat verloren door bijvoorbeeld een onveilige manier van werken en/of inefficiënte bedrijfsprocessen. Het oplossen van dergelijke problemen kan de productiviteit en veiligheid in uw bedrijf enorm verbeteren. Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) kan u ondersteunen met het waarborgen van de veiligheid en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen in uw bedrijf in Amsterdam.

  Dat doen we door professionals op te leiden in, of te leveren aan, organisaties. U kunt hierbij denken aan de inzet van een middelbare veiligheidskundige (MVK), een hogere veiligheidskundige (HVK) of een brandwacht. Bovendien is het geen overbodige luxe om uw medewerkers te scholen op het gebied van bijvoorbeeld brandbestrijding en het toedienen van eerste hulp in een BHV-training. Onderstaand leest u meer over de diensten die DISC levert op het gebied van Arbo-ondersteuning en veiligheid in Amsterdam.

  Bellende man met silo

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Uw mogelijkheden op het gebied van veiligheid

  Als werkgever in Amsterdam bent u verantwoordelijk voor een veilig en gezond werkklimaat. DISC kan u helpen op het gebied van veiligheid, kwaliteit & milieuzorg. Onze hogere- en middelbare veiligheidskundigen (MVK/HVK) kunnen de risico’s in uw bedrijf in kaart brengen, maatregelen implementeren en toezicht houden.

  Man met veiligheidsbril

  Brandveiligheid

  Wat betreft brandveiligheid hebben wij alle benodigde kennis en personele capaciteit in huis om u en uw bedrijf in Amsterdam professioneel te begeleiden bij het inventariseren van (brand)risico’s en het leveren van de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht. Onze consultants kunnen een gericht adviestraject in een relatief korte tijd met u doorlopen, wat ze afronden met een tastbaar product: bijvoorbeeld het uitvoeren van een veiligheidsinspectie of het verzorgen van een vakopleiding door onze docenten bij uw organisatie in Amsterdam. Bedrijven in Amsterdam zijn bij ons aan het juiste adres voor:

  • Een theoretisch zeer onderlegde veiligheidsdeskundige
  • Een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel kan verhogen
  • Vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen opleiden

  Voordelen van DISC voor u in Amsterdam

  Kiest u er in Amsterdam voor om een beroep te doen op de kennis van Dutch Industrial Safety Consultants? Ook u profiteert in Amsterdam dan van de diverse voordelen van ons veiligheidsadviesbureau. Zo werken wij bijvoorbeeld uitsluitend met zeer goed opgeleide vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en zeer ruime praktijkervaring. En daarnaast:

  • zijn wij al sinds 1994 marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • zijn wij een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • zijn we een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • helpen wij u in Amsterdam ad-hoc uit de brand
  • hebben wij ervaring in vrijwel alle branches
  • zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Ook profiteren van ons veiligheidsadviesbureau?

  De kennis en expertise van ons professioneel adviesbureau rond veiligheid, gezondheid en welzijn wordt door steeds meer bedrijven in Amsterdam ingeschakeld. Ook omdat de wetgeving op die gebieden in de loop der jaren steeds strenger geworden is. Wij zijn natuurlijk bekend met de wet- en regelgeving. Dutch Industrial Safety Consultants kan u adviseren en helpen om de veiligheid binnen uw bedrijf in Amsterdam aan de regelgeving te laten voldoen. Is dat ook interessant voor uw bedrijf?

  consultancy diensten

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Onze diensten: van brandwacht tot BHV-cursus

  Zoekt u bijvoorbeeld een brandwacht voor uw organisatie in Amsterdam? Of wilt u graag dat specialisten een meerwaarde realiseren op het vlak van gezondheid, welzijn en veiligheid? In alle gevallen kunnen wij u uitstekend helpen. Wij hebben ervoor gekozen om alle mogelijke preventie- en zorgspecialismen onder één dak te verzamelen. Deze manier van werken is niet alleen praktisch, maar is voor u ook financieel zeer gunstig. Zo kunnen wij u in Amsterdam onderstaande consultants en diensten aanbieden:

  Dit is slechts een klein aanbod uit de diensten die wij organisaties in Amsterdam aanbieden. Zo geven wij ook een uitgekiende BHV-cursus. Veel werknemers in uw bedrijf in Amsterdam hebben ongetwijfeld geen idee hoe te handelen bij een beginnende brand, hoe bij te dragen aan de evacuatie van het gebouw of hoe eerste hulp toe te passen. Toch zijn ze zeer belangrijk, omdat er mensenlevens mee gered kunnen worden. Uiteraard worden deze lessen gegeven door onze deskundige vakdocenten.

  Direct contact opnemen voor veiligheidsadvies in Amsterdam

  Wilt u in Amsterdam ook graag kennismaken met de kennis en expertise van Dutch Industrial Safety Consultants? Of ontvangt u graag meer informatie, of zelfs een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact met ons op via 078 – 622 05 00. U kunt ons ook een e-mail sturen via mail@disc.eu. Of vul het contactformulier op de website in.

   Neem vrijblijvend contact met ons op