BHV cursus volgen in Amsterdam?

Steeds meer bedrijven uit Amsterdam kiezen er vandaag de dag voor om een veiligheidsdeskundige in de arm te nemen. Het kan daarbij gaan om een MVK, maar ook een HVK behoort, net als een assistent veiligheidskundige, tot de mogelijkheden Al deze verschillende professionals kunnen op vlak van veiligheid een absolute meerwaarde betekenen voor uw bedrijf. Daar komt bij dat het geen overbodige luxe is om uw medewerkers van kennis te voorzien op vlak van bijvoorbeeld brandbestrijding en het toedienen van eerste hulp. Door middel van een BHV cursus van Disc kunt u dit probleemloos realiseren. Hierdoor wordt een extra meerwaarde gecreëerd voor uw bedrijf en voor de veiligheid van de medewerkers. Heeft u interesse in een MVK, HVK of andere veiligheidskundige? Neem dan contact op met Disc.

Uw mogelijkheden op het gebied van veilgheid

Dutch Industrial Safety Consultants is een professioneel adviesbureau met kennis van zaken. U kunt bij ons als organisatie uit Amsterdam dan ook alle preventie- en zorgspecialismen onder één dak terugvinden. Dit zorgt ervoor dat er na verloop van tijd een vertrouwensband en een goede samenwerking ontstaat welke een meerwaarde zal realiseren voor uw onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in het opleiden en leveren van professionals op het gebied van veiligheidskundige. Denk bijvoorbeeld aan een brandwacht, MVK of een HVK.

veiligheidsdeskundige Amsterdam

U bent bij ons als organisatie uit Amsterdam aan het juiste adres voor:

  • Een theoretisch zeer onderlegde veiligheidsdeskundige
  • Een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel kan verhogen
  • Vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen opleiden

Uiteraard is bovenstaande nog niet alles. U kunt verder kijken op deze website voor alle diverse mogelijkheden.

Waarom een BHV opleiding volgen?

Veel werknemers in uw bedrijf in Amsterdam hebben er ongetwijfeld geen enkel idee van hoe te handelen bij een beginnende brand, hoe bij te dragen aan de evacuatie van het gebouw of hoe eerste hulp toe te passen. Nochtans zijn al deze verschillende zaken van bijzonder groot belang, niet in het minst omdat er mensenlevens mee gered kunnen worden. Daarnaast zorgt efficiënt ingrijpen er ook voor dat de schade aan uw onderneming in Amsterdam tot een minimum kan worden beperkt. De BHV cursus die door de vakdocenten van Disc wordt gegeven, zorgt ervoor dat uw medewerkers steeds zo optimaal mogelijk voorbereid op de werkvloer zullen verschijnen.

Ook een cursus op het gebied van veiligheid volgen?

Bent u eveneens geïnteresseerd om uw medewerkers uit Amsterdam de BHV cursus te laten volgen? Of misschien wenst u wel een beroep te doen op één van de andere mogelijkheden die wij van Dutch Industrial Safety Consultants te bieden hebben? In al deze gevallen is het mogelijk om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van de nodige informatie en stellen een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Bent u eveneens op zoek naar een geschikt adviesbureau in Amsterdam of omgeving? Aarzel dan niet en ontdek snel wat van Disc voor u kunnen betekenen!