• Arboveiligheid

  Veiligheid en gezondheid op de werkvloer

  Hoe is het gesteld met de arboveiligheid in uw organisatie? Voor een inventarisatie en advies kunt u een specialist arboveiligheid huren bij Dutch Industrial Safety Consultants (DISC).

  Waarom is dat verstandig? Als werkgever bent u verplicht om te zorgen voor een veilig en gezond werkklimaat in uw organisatie. Dat houdt in dat u volgens de Arbo-wet ook verplicht bent om een risicoanalyse van het werk en de werkplek(ken) te maken, inclusief psychosociale risico’s, en het opstellen van een risicopreventieplan. Dat is geen geringe opgave. Daarvan zijn wij ons bij DISC uiteraard van bewust.

  Daarom kunt u als werkgever bij ons terecht voor een specialist arboveiligheid. Daarmee weet u zeker dat uw medewerkers veilig en gezond hun werk kunnen doen, en ook dat u volledig aan uw zorgplicht voldoet volgens de regels van de Arbowet. Wij zijn een autoriteit op het gebied van arbeidsomstandigheden.

  Onze arbocoördinatoren kunnen u in elke bedrijfstak op locatie uitstekend voorzien van advies en ondersteuning op het gebied van arboveiligheid.

  Veiligheidskundige

  Hieronder leest u er meer over. Uiteraard kunt u ook al direct contact met ons opnemen voor meer informatie over arboveiligheid.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Wat doet DISC voor u?

  Om de arboveiligheid te waarborgen in uw organisatie moeten er veiligheidsexperts of arbocoördinatoren beschikbaar zijn. Daarnaast moet u schade voor derden voorkomen, moeten brandgevaarlijke en giftige stoffen vermeden worden, dient de brandveiligheid op orde te zijn en moeten procedures voor het melden van gevaarlijke situaties bij de bevoegde autoriteiten up-to-date zijn.

  Op het gebied van arboveiligheid, kwaliteit & milieuzorg kunnen de experts van DISC u uitstekend helpen. Onze hogere- en middelbare veiligheidskundigen (MVK/HVK) kunnen uw risico’s in kaart brengen, maatregelen implementeren en toezicht houden. Ook op het gebied van brandveiligheid.

  Waarom arboveiligheid?

  Arboveiligheid is bedoeld om de gezondheid en veiligheid uw medewerkers op de werkplek te beschermen, zoals omschreven in de Arbeidsomstandighedenwet. Als werkgever moet u hierbij alle aspecten van veiligheid en gezondheid van de medewerkers betrekken. Het werk moet zodanig zijn georganiseerd dat schadelijke effecten voorkomen worden en dat risicobestrijding plaatsvindt bij de bron.

  Als dit niet helemaal mogelijk is, moet u andere adequate maatregelen treffen, bijvoorbeeld persoonlijke beschermende uitrusting. Maar dat is uiteindelijk helemaal afhankelijk van de branche waarin u werkt. DISC kan u, ongeacht de branche, helpen met het inventariseren en implementeren van arboveiligheid bij u op de werkvloer.

  Team met opzichters

  Voordelen van DISC voor uw bedrijf

  Ontdek de voordelen van de uitgebreide expertise van veiligheidsadviesbureau Dutch Industrial Safety Consultants. Onze zeer goed opgeleide vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en een zeer ruime praktijkervaring delen hun expertise graag met u. Andere redenen voor een kennismaking:

  • wij zijn al ruim 20 jaar marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • wij zijn een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • wij zijn een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • wij helpen u ad-hoc uit de brand
  • wij hebben veel ervaring in vrijwel alle branches
  • wij zijn ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Brandveiligheid

  Als het gaat om brandveiligheid hebben wij de kennis en personele capaciteit in huis om u te begeleiden bij het inventariseren van (brand)risico’s tot aan het leveren van de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht. Onze ervaren veiligheidsconsultants kunnen met u in korte tijd een gericht adviestraject doorlopen voor het vergroten van de arboveiligheid en dat afronden met een tastbaar product voor uw organisatie, zoals:

  • Een theoretisch zeer goed onderlegde veiligheidsdeskundige
  • Een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel zal verhogen
  • Vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen trainen in bijvoorbeeld BHV
  Overleggende personen

  Specialist arboveiligheid huren?

  Profiteer ook van de expertise van de marktleider op het gebied van advies over arboveiligheid? DISC heeft altijd alle kennis van de wet- en regelgeving rond arboveiligheid paraat. Doordat de arbowet regelmatig wijzigt, is dat voor de meeste bedrijven zelf bijna niet meer te doen. Wij doen dat voor u. Bij Dutch Industrial Safety Consultants kunt u een specialist arboveiligheid huren om bij u op locatie om de veiligheid in uw bedrijf te waarborgen.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Van brandwacht en milieudeskundige tot BHV-cursus

  Wij realiseren graag een meerwaarde in uw organisatie op het gebied van arboveiligheid in de breedte. Wij hebben alle benodigde preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat is zeer praktisch in de uitvoering en ook nog eens financieel aantrekkelijk voor u. Dutch Industrial Safety Consultants staat bekend als uiterst ervaren en professioneel adviesbureau. We bieden onze klanten een zeer groot aanbod aan mogelijkheden. Wij detacheren verschillende diensten, zoals:

  Welke van de bovenstaande specialisten u ook kiest, als u een medewerker arboveiligheid wilt huren, wordt deze geselecteerd aan de hand van factoren als de locatie van uw organisatie, een parttime of fulltime betrekking en uw persoonlijke voorkeur. Een persoonlijk kennismakingsgesprek met de medewerker die wij aan u voorstellen, is uiteraard ook mogelijk.

  Direct contact opnemen voor arboveiligheid advies

  Wilt u vrijblijvend kennismaken met de experts arboveiligheid van Dutch Industrial Safety Consultants? Neem dan direct contact met ons op. Ontvangt u graag eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte? Ook daarvoor kunt u ons bellen of mailen: 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de website benutten.

   Neem vrijblijvend contact met ons op