• Veiligheidskundige Arnhem

  Adviesbureau voor veiligheid in uw organisatie in Arnhem

  Zoekt u een professioneel en ervaren adviesbureau in Arnhem? Ontdek hier de mogelijkheden van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC). Als bedrijf in Arnhem doet u waar u goed in bent in uw vakgebied. Maar scoort u ook goed op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid en brandveiligheid?. Een onveilige manier van werken en/of inefficiënte bedrijfsprocessen kosten u veel kostbare uren. Dergelijke problemen oplossen kan de productiviteit en veiligheid in uw bedrijf enorm verbeteren.

  Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) kan u daarin ondersteunen met het waarborgen van de veiligheid en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen in uw bedrijf in Arnhem.

  Wij doen dit door professionals op te leiden of te detacheren aan organisaties in Arnhem. Denk aan de inzet van een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK), een hogere veiligheidsdeskundige (HVK) of een brandwacht.

  Team met opzichters

  Hieronder leest u meer over de diensten die DISC levert op het gebied van Arbo-ondersteuning en veiligheid in Arnhem. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Wat doet DISC?

  Als werkgever bent u verantwoordelijk voor een veilig en gezond werkklimaat. DISC helpt u op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieuzorg. Onze hogere- en middelbare veiligheidsdeskundigen (MVK/HVK) kunnen de risico’s in uw bedrijf in kaart brengen, maatregelen implementeren en toezicht houden.

  Team werkende aan fundering

  Brandveiligheid

  Wat betreft brandveiligheid hebben wij alle benodigde kennis en personele capaciteit in huis om u en uw bedrijf in Arnhem professioneel te begeleiden bij het inventariseren van (brand)risico’s en het leveren van de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht. Onze consultants kunnen een gericht adviestraject in korte tijd met u doorlopen en afsluiten met een tastbaar product. Dat kan bijvoorbeeld zijn het uitvoeren van een veiligheidsinspectie of het verzorgen van een vakopleiding door onze docenten.

  Voordelen van DISC in Arnhem

  DISC werkt met uitsluitend goed opgeleide, vakmensen met een uitstekende theoretische kennis en oerdegelijke praktijkervaring. Verder:

  • zijn wij al sinds 1994 marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • zijn wij een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • zijn we een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • helpen wij u in Arnhem ad-hoc uit de brand
  • hebben wij ervaring in vrijwel alle branches
  • zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Onze diensten: van brandwacht tot BHV-cursus

  Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een brandwacht voor uw organisatie in Arnhem? Of wilt u graag dat onze specialisten een meerwaarde realiseren op het vlak van gezondheid, welzijn en veiligheid? In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervoor gekozen om alle mogelijke preventie- en zorgspecialismen onder één dak te verzamelen. Deze manier van werken is niet alleen praktisch, maar is voor u ook financieel zeer gunstig. We bieden onze klanten in Arnhem een zeer groot aanbod aan mogelijkheden. Wij detacheren verschillende diensten, zoals:

  Direct contact opnemen voor veiligheidsadvies in Arnhem

  Wilt u in Arnhem ook graag kennismaken met Dutch Industrial Safety Consultants? Of ontvangt u graag meer informatie, of een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact met ons op via 078 – 622 05 00. U kunt ons ook een e-mail sturen via mail@disc.eu. Of vul het contactformulier op de website in.

   Neem vrijblijvend contact met ons op