• Bedrijfsbrandweer

  Brandweer professionals van DISC voor uw organisatie

  Heeft u een bedrijfsbrandweer in uw organisatie met een beperkte capaciteit? Die kans is vrij groot, want het is kostbaar om een volledig operationeel eigen brandweerkorps te hebben. Het hebben van een bedrijfsbrandweer is wel noodzakelijk bij organisaties met een verhoogd risico op brand of ongevallen met gevaarlijke stoffen met mogelijke ernstige gevolgen.

  het voordeel van het hebben van een bedrijfsbrandweer is de goede kennis van de situatie ter plaatse. Het nadeel is meestal de beperkte capaciteit waar in het geval van een groter incident de hulp van de reguliere brandweer nodig is.

  Een bedrijfsbrandweer kan in grootte variëren van enkele vrijwillige bedrijfshulpverleners die met kleine blusmiddelen de eerste fase van de brandbestrijding uitvoeren tot een beroepskorps met meerdere brandweervoertuigen.

  Bellende man met silo

  Wij kunnen uw bedrijfsbrandweer ondersteunen met extra personele capaciteit bij uw op locatie. Onderstaand leest u er meer over.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Brandweer professionals van DISC inhuren

  Wij kunnen de bedrijfsbrandweer van uw organisatie ondersteunen met deskundig advies en met toezicht op – en periodieke controle van – de brandveiligheid in uw bedrijf. Dat is essentieel om de veiligheid op de werkvloer te kunnen waarborgen.

  Onze brandwachten zijn gespecialiseerd in het waarborgen van brandveiligheid op uw bedrijfslocatie. Dutch Industrial Safety Consultants kan u helpen bij het leveren van een juiste en capabele brandwacht.

  Brandveiligheid

  Optimaliseren van uw bedrijfsbrandweer en brandveiligheidsbeleid

  U kunt onze professionals inzetten voor toezicht, evaluatie en optimalisatie van brandveiligheid, maar ook om eventueel repressief op te treden. Daarnaast kunnen onze (hoofd)brandmeesters adviseren bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. De brandveiligheid van dergelijke projecten is van cruciaal belang waardoor een beroep doen op onze bedrijfsbrandweer dienstverlening ongetwijfeld geen overbodige luxe is.

  Brandweer specialist voor uw organisatie?

  Steeds meer organisaties kiezen ervoor om de bedrijfsbrandweer (tijdelijk) uit te breiden met een van onze brandweer specialisten. Overweegt u dat ook? Wij horen het graag van u. Hierbij houden we uiteraard rekening met de volgende factoren:

  • De locatie waar het project plaatsvindt
  • De inzetduur van onze medewerker
  • Of het een fulltime of parttime betrekking betreft

  Op basis van de voorselectie die wij doen, ontvangt u van ons een overzicht van de mogelijkheden, waarna wij uw schriftelijke bevestiging tegemoet zien.

  Brandweerfuncties

  We hebben diverse brandweerfuncties waarmee we uw bedrijfsbrandweer kunnen ondersteunen. Bij DISC hebben we verschillende bandweerspecialisten paraat die we bij u kunnen detacheren. Zoekt u dus een brandweerprofessional? Dan kunt u bij DISC terecht voor bijvoorbeeld:

  • een hoofdbrandmeester
  • een brandmeester
  • een hoofdbrandwacht (Manschap B)
  • een brandwacht (Manschap A)

  Direct contact met DISC

  Kunnen wij uw organisatie helpen met advies en/of extra personele capaciteit bij uw bedrijfsbrandweer? Neem dan contact met ons op en wij maken een geheel vrijblijvende offerte. U bereikt ons via 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u hiervoor ook het contactformulier op de website gebruiken.

   Neem vrijblijvend contact met ons op