• Veiligheidsadviesbureau Breda

  Veiligheidskundige biedt meerwaarde voor uw bedrijf in Breda

  Heeft u met uw bedrijf in Breda ook de behoefte om een veiligheidsdeskundige te raadplegen voor een veilige bedrijfsvoering? Maak dan in Breda ook kennis met Dutch Industrial Safety Consultants (DISC).

  Steeds meer bedrijven doen dat omdat ze, naast het ondernemen, vaak vergeten dat Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid en brandveiligheid ook heel belangrijk is in een organisatie. Hierdoor gaat bij bedrijven veel tijd verloren door bijvoorbeeld een onveilige manier van werken en/of inefficiënte bedrijfsprocessen.

  Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) kan ook u ondersteunen met het waarborgen van de veiligheid en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen in uw bedrijf in Breda.

  Dat doen we door professionals op te leiden in, of te leveren aan, organisaties. Daarvoor kunnen we een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK), een hogere veiligheidsdeskundige (HVK) of een brandwacht sturen naar uw organisatie.

  Veiligheidskundige

  En wat dacht u van het scholen van uw medewerkers in bijvoorbeeld brandbestrijding en het toedienen van eerste hulp in een BHV-training? Op deze pagina vertellen we u meer over onze diensten op het gebied van Arbo-ondersteuning en veiligheid in Breda.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Uw mogelijkheden op het gebied van veiligheid

  U bent als werkgever in Breda verantwoordelijk voor een veilig en gezond werkklimaat voor uw medewerkers. DISC kan u helpen dat werkklimaat te verbeteren op het gebied van veiligheid, kwaliteit & milieuzorg.

  Onze hogere- en middelbare veiligheidskundigen (MVK/HVK) kunnen de mogelijke risico’s in uw bedrijf in kaart brengen, maatregelen implementeren en toezicht houden.

  veiligheidsdeskundige Breda

  Brandveiligheid

  Op het gebied van brandveiligheid hebben wij alle benodigde kennis en personele capaciteit in huis om uw medewerkers in Breda professioneel te begeleiden bij het inventariseren van (brand)risico’s in uw organisatie. Daarnaast kunnen wij u de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht leveren.

  Binnen een relatief korte tijd kunnen onze consultants een gericht adviestraject met u in Breda doorlopen en dat afronden met een tastbaar product voor uw organisatie. Wij kunnen een veiligheidsinspectie bij u uitvoeren of een vakopleiding aan uw medewerkers verzorgen. Als bedrijf in Breda bent u bij DISC aan het juiste adres voor:

  • Een theoretisch zeer onderlegde veiligheidsdeskundige
  • Een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel kan verhogen
  • Vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen opleiden

  Voordelen van DISC voor uw bedrijf in Breda

  Profiteer in Breda ook van de kennis en ervaring van veiligheidsadviesbureau Dutch Industrial Safety Consultants. Wij werken bijvoorbeeld met uitsluitend zeer goed opgeleide vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en een zeer ruime praktijkervaring. Daarnaast:

  • zijn wij al sinds 1994 marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • zijn wij een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • zijn wij een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • helpen wij u in Breda ad-hoc uit de brand
  • hebben wij ervaring in vrijwel alle branches
  • zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Ook profiteren van ons veiligheidsadviesbureau?

  Steeds meer bedrijven in Breda schakelen de kennis en expertise van ons deskundige adviesbureau rond veiligheid, gezondheid en welzijn in. Dat is vooral omdat we onze kennis van de wet- en regelgeving rond veiligheid in de praktijk kunnen toepassen. Door de steeds strenger wordende regelgeving is dat voor de meeste bedrijven niet meer zelf bij te houden.

  Onze experts zijn natuurlijk altijd op de hoogte. Dutch Industrial Safety Consultants helpt met advies om de veiligheid binnen uw bedrijf in Breda te waarborgen zoals dat in de wet voorgeschreven is. Is dat ook interessant voor uw bedrijf?

  consultancy diensten

  Van brandwacht en milieudeskundige tot BHV-cursus

  Zoekt u voor uw bedrijf in Breda een brandwacht of een milieudeskundige, of wilt u graag dat onze specialisten een meerwaarde in uw organisatie realiseren op het gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid voor uw medewerkers? Wij kunnen u hierbij altijd helpen, omdat wij alle mogelijke preventie- en zorgspecialismen onder één dak hebben. Dat werkt heel praktisch en is voor u ook financieel zeer aantrekkelijk. Zo kunnen wij u in Breda onderstaande consultants en diensten aanbieden:

  Dit is slechts een kleine greep uit de vele diensten die wij aan bedrijven in Breda leveren. Wij geven daarnaast ook zeer goed gewaardeerde BHV-cursussen. Die zijn zeer nuttig. Veel werknemers in uw bedrijf in Breda zijn waarschijnlijk niet op de hoogte wat te doen bij een beginnende brand, hoe ze kunnen bijdragen aan de evacuatie van uw pand of hoe ze eerste hulp moeten toepassen. BHV is belangrijk, omdat er mensenlevens mee gered kunnen worden. Onze deskundige vakdocenten verzorgen deze BHV-cursussen.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Direct contact opnemen voor veiligheidsadvies in Breda

  Wilt u in Breda ook graag gebruik maken van de kennis en expertise van Dutch Industrial Safety Consultants? Of ontvangt u graag meer informatie, of misschien een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact met ons op via 078 – 622 05 00. U kunt ons ook een e-mail sturen via mail@disc.eu. Of vul het contactformulier op de website in.

   Neem vrijblijvend contact met ons op