Een veiligheidskundige biedt meerwaarde voor uw bedrijf in Breda

Als organisatie in Breda een beroep doen op een adviesbureau, zoals Disc, brengt tal van interessante voordelen met zich mee. Gevoelige bedrijfsprocessen kunnen door de deskundigheid van onze medewerkers bijvoorbeeld op eenvoudige wijze worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. Daarnaast kan ons bedrijf ook een interessante meerwaarde betekenen voor uw medewerkers. Zij kunnen namelijk een zogenaamde BHV cursus volgen, waardoor ze perfect in staat zijn om eerste hulp toe te passen. Of wilt u liever een opgeleide veiligheidskundige, zoals een MVK of HVK, die verantwoordelijk is voor alle veiligheidsissues van uw organisatie?

Meer weten over de mogelijkheden die wij uw organisatie in Breda te bieden hebben? Lees dan snel verder en kom er alles over te weten!

Advies op het gebied van veiligheid

Het team waar wij over beschikken bestaat steevast uit professionele en ervaren mensen met een uitstekende kennis van hun vakgebied. Of u nu op zoek bent naar een veiligheidskundige of een brandwacht in Breda, bij ons vindt u die ene persoon die alle doelstellingen binnen uw organisatie op het gebied van veiligheid, gezondheid, Arbo en milieuzorg kan helpen realiseren.

Ons ervaren team bestaat uit:

  • Veiligheidsdeskundigen zoals MVK en HVK
  • Milieu- en kwaliteitsdeskundigen
  • Veiligheidstoezichthouders
  • Specialisten inzake spoorwegveiligheid
  • Maritieme veiligheidsfunctionarissen
  • Vakdocenten
  • Brandweerfunctionarissen op verschillende niveaus

veiligheidsdeskundige Breda

Wanneer u voor uw organisatie in Breda op zoek bent naar een kwalitatieve partner, dan bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres!

Brandwacht, MVK of HVK inhuren in Breda?

Indien u er voor kiest om een beroep te doen op een adviesbureau in Breda, spreekt het voor zich dat u doorgaans zelf al een idee heeft wat u wilt dat wij doen. Waar kunnen er binnen uw organisatie problemen de kop opsteken met betrekking tot de veiligheid ? Ook zijn er mogelijk specifieke zaken die u graag wenst te laten evalueren en verbeteren. Wanneer u er voor kiest om één van de vakmensen van Disc in dienst te nemen, kiezen wij een medewerker uit op basis van uw specifieke wensen. Aan de hand van uw wensen en behoeften adviseren wij welke veiligheidskundige het meest geschikt is voor uw organisatie. Dit kan bijvoorbeeld een brandwacht, een MVK of een HVK zijn. Het kan ook zijn dat een BHV cursus voor uw huidige personeel al voldoende is.

Ook geïnteresseerd? Contacteer ons nu!

Wenst u als onderneming uit Breda eveneens gebruik te maken van de deskundigheid van ons adviesbureau? Dat kan! U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte. Bent u eveneens op zoek naar een professioneel en zeer ervaren adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteit en Arbo in Breda of omgeving? In dat geval ben u bij ons aan het juiste adres bent!