Voordelen van een veiligheidsdeskundige in Den Bosch

Een veiligheidskundige kan een meerwaarde betekenen voor iedere organisatie. Dutch Industrial Safety Consultants, kortweg Disc, is een professioneel adviesbureau die onze klanten van dienst kunnen zijn op het gebied van veiligheid, kwaliteit, Arbo en milieuzorg. Door samen te werken met echte professionals met een uitstekende kennis van hun vakgebied kunnen wij op korte termijn een meerwaarde realiseren voor iedere organisatie in Den Bosch. Of u nu op zoek bent naar een veiligheidsdeskundige, een brandwacht, een MVK, een HVK of een vakdocent voor het volgen van een BHV cursus, bij ons bent u aan het goede adres!

Veiligheidskundige voor verschillende niveau’s

Indien u er voor kiest om een MVk of een HVK van Disc voor uw organisatie in Den Bosch in te schakelen, zult misschien denken dat wij alleen op het hoofdkantoor van uw bedrijf werken. Dat is echter niet het geval. Onze specialisten vinden het belangrijk om bedrijfsbreed te werken, waardoor ook de mogelijke vestigingen van uw onderneming in Den Bosch niet over het hoofd worden gezien. Alleen op deze manier is het mogelijk om een goed beeld van de veiligheid binnen uw bedrijf te krijgen. Daarnaast kunnen wij ook een BHC cursus op locatie bij u verzorgen.

veiligheidsdeskundige Den Bosch

Van brandwacht tot BHV cursus

Dutch Industrial Safety Consultants staat bekend als uiterst ervaren en professioneel adviesbureau. We bieden onze klanten uit Den Bosch een zeer groot aanbod aan mogelijkheden. Wij detacheren verschillende diensten, zoals:

  • Veiligheidskundigen waaronder HVK en MVK
  • Veiligheidstoezichthouders
  • Brandwachten
  • Milieu- en kwaliteitsdeskundigen
  • Specialisten inzake spoorwegveiligheid
  • Brandweerfunctionarissen en maritieme veiligheidsfunctionarissen
  • Vakdocenten die bijvoorbeeld een BHV cursus kunnen geven in Den Bosch

Voor welke van bovenstaande specialisten u ook kiest, de medewerker wordt uitgekozen aan de hand van factoren, zoals de locatie van uw organisatie, een parttime of fulltime betrekking, uw persoonlijke voorkeur. Een persoonlijk gesprek met de medewerker die wij voorstellen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Een brandwacht of andere veiligheidskundige inhuren? Neem contact op!

Zou u graag voor uw onderneming in Den Bosch een beroep willen doen op de deskundigheid van ons adviesbureau? Bent u op zoek naar een veiligheidskundige of een brandwachtmet niet alleen een degelijke theoretische kennis, maar bovendien ook een uitstekende praktijkervaring? Zou u graag uw medewerkers een BHV cursus willen laten volgen in Den Bosch? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.