• Veiligheidskundige Den Bosch

  De veiligheid van uw organisatie in Den Bosch verhogen

  Spelen er veiligheidsissues in uw bedrijf in Den Bosch? Of bent u nieuwsgierig hoe het met de veiligheid in uw organisatie gesteld is?

  In beide gevallen kunt u dan het beste contact opnemen met de veiligheidsspecialisten van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC). Wij zorgen voor een breder en uitgebreider inzicht op uw bedrijfsvoering door extra aandacht te besteden aan belangrijke thema’s als Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid en brandveiligheid.

  Hieronder leest u er meer over. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

  Veiligheidskundige

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Efficiënter werken

  Niet iedereen staat hier dagelijks bij stil, maar Arbo en veiligheid zijn zaken die u niet uit het oog mag verliezen als u een bedrijf heeft. Veel bedrijven in Den Bosch verspillen kostbare uren omdat er op een onveilige manier gewerkt wordt, of juist door inefficiënt werken.

  Wij adviseren en trainen veel bedrijven in Den Bosch in vrijwel alle branches, waaronder ook de detailhandel en de petrochemie om veiligheid te waarborgen en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

  Wij leiden professionals op of detacheren ze aan bedrijven in de regio Den Bosch. Dat is bijvoorbeeld een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK), een hogere veiligheidsdeskundige (HVK) of een brandwacht.

  veiligheidsdeskundige Den Bosch

  Brandveiligheid in uw organisatie

  Hoe is het gesteld met de brandveiligheid in uw bedrijf? Wij hebben alle kennis en personele capaciteit in huis om uw medewerkers in Den Bosch vakkundig te begeleiden bij het inventariseren van de (brand)risico’s in uw organisatie. Desgewenst kunnen wij u ook de nodige professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht leveren. Onze ervaren veiligheidsconsultants kunnen met u in korte tijd een gericht adviestraject doorlopen en dat afronden met een tastbaar product voor uw organisatie in Den Bosch. Zo bieden wij u bijvoorbeeld:

  • Een theoretisch zeer goed onderlegde veiligheidsdeskundige
  • Een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel zal verhogen
  • Vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen trainen in bijvoorbeeld BHV

  Voordelen van DISC voor uw bedrijf in Den Bosch

  Wilt u in Den Bosch ook graag de voordelen ontdekken van de uitgebreide kennis en ervaring van veiligheidsadviesbureau Dutch Industrial Safety Consultants? Onze zeer goed opgeleide vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en een zeer ruime praktijkervaring delen die kennis graag met u. Daarnaast:

  • zijn wij al ruim 20 jaar marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • zijn wij een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • zijn wij een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • helpen wij u in Den Bosch ad-hoc uit de brand
  • hebben wij ervaring in vrijwel alle branches
  • zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Wat biedt DISC u op het gebied van veiligheid?

  Als u een bedrijf heeft met personeel, dan bent u verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werkomgeving voor uw medewerkers. Wij weten door onze jarenlange ervaring dat niet elk bedrijf in Den Bosch hier de nadruk op heeft liggen. Wij kunnen u helpen om de veiligheid, kwaliteit & milieuzorg in uw organisatie te verbeteren.

  Zo kunnen onze hogere- en middelbare veiligheidskundigen (MVK/HVK) van DISC de mogelijke risico’s in uw bedrijf in Den Bosch in kaart brengen, eventuele maatregelen implementeren en hier toezicht op houden.

  Brandwacht, milieudeskundige of BHV-cursus?

  Wij realiseren graag een meerwaarde in uw organisatie op het gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid voor u en uw medewerkers. Daarvoor hebben wij alle benodigde preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat is zeer praktisch in de uitvoering en ook nog eens financieel aantrekkelijk. Dutch Industrial Safety Consultants staat bekend als uiterst ervaren en professioneel adviesbureau. We bieden onze klanten uit Den Bosch een zeer groot aanbod aan mogelijkheden. Wij detacheren verschillende diensten, zoals:

  Voor welke van bovenstaande specialisten u ook kiest, de medewerker wordt uitgekozen aan de hand van factoren, zoals de locatie van uw organisatie, parttime of fulltime betrekking en uw persoonlijke voorkeur. Een persoonlijk gesprek met de medewerker die wij aan u in Den Bosch voorstellen, behoort ook tot de mogelijkheden.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Ook kennismaken met ons veiligheidsadviesbureau?

  Kiest u in Den Bosch ook voor onze kennis en expertise als marktleider op het gebied van advies over veiligheid, gezondheid en welzijn?

  Bij DISC hebben we alle kennis van de wet- en regelgeving rondom veiligheid in de praktijk altijd paraat. Door de steeds strenger wordende regelgeving is dat voor de meeste bedrijven zelf niet meer bij te houden. Wij doen dat voor u.

  consultancy diensten

  Onze experts zijn natuurlijk altijd helemaal up-to-date. Dutch Industrial Safety Consultants helpt u met advies en veiligheidsexperts bij u op locatie om de veiligheid binnen uw bedrijf in Den Bosch te waarborgen volgens de meest recente wetgeving. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in ons dienstenaanbod in Den Bosch.

  Direct contact opnemen voor veiligheidsadvies in Den Bosch

  Maak in Den Bosch ook vrijblijvend kennis met de ervaring en expertise van Dutch Industrial Safety Consultants. Neem direct contact met ons op. Ontvangt u graag eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem ook daarvoor contact met ons op via 078 – 622 05 00. U kunt ons ook een e-mail sturen via mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

   Neem vrijblijvend contact met ons op