• Veiligheidskundige Den Haag

  Adviesbureau voor veiligheid in uw organisatie in Den Haag

  Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren adviesbureau in Den Haag? Ontdek op deze pagina dan de mogelijkheden van een samenwerking met Dutch Industrial Safety Consultants (DISC).

  Als bedrijf in Den Haag doet u waar u goed in bent in uw branche. Dat geeft uiteraard ook het bestaansrecht aan uw onderneming. Maar de vraag is of u buiten uw branche, dus op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid met u bedrijf in Den Haag ook zo goed scoort. Bij veel bedrijven gaat vandaag de dag helaas nog altijd zeer veel tijd verloren door bijvoorbeeld een onveilige manier van werken en/of inefficiënte bedrijfsprocessen op de bedrijfsvloer. Is dat bij uw onderneming ook aan de hand? Met het oplossen van dergelijke problemen kunt u de productiviteit en de veiligheid in uw bedrijf enorm verbeteren.

  Als Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) kunnen wij u daarbij uitstekend assisteren door u te helpen met het waarborgen van de veiligheid en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen in uw bedrijf in Den Haag. Wij doen dit door professionals op te leiden of te leveren aan organisaties. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK), een hogere veiligheidsdeskundige (HVK) of een brandwacht. Op deze pagina leest u meer over de diensten die wij leveren op het gebied van Arbo-ondersteuning en veiligheid in Den Haag.

  Overleggende personen

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Wat doet DISC?

  Als werkgever in Den Haag bent u verantwoordelijk voor een veilig en gezond werkklimaat. DISC kan u helpen op het gebied van veiligheid, kwaliteit & milieuzorg. Onze Hogere- en Middelbare veiligheidskundige (MVK/HVK) kunnen de risico’s in uw bedrijf in kaart brengen, maatregelen implementeren en toezicht houden.

  Brandveiligheid

  Wat betreft brandveiligheid hebben wij alle benodigde kennis en personele capaciteit in huis om u en uw bedrijf in Den Haag professioneel te begeleiden bij het inventariseren van (brand)risico’s en het leveren van de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht.

  veiligheidsdeskundige Den Haag

  Verder deden wij zeer veel kennis op van de maritieme sector in Den Haag. Onze Safety Officers zijn goed opgeleid, zeer gemotiveerd en kennen de offshore cultuur en -werkmethodes op hun duimpje. Onze consultants kunnen een gericht adviestraject in een relatief korte tijd met u doorlopen, en ze sluiten af met een tastbaar product. Dat kan bijvoorbeeld zijn het uitvoeren van een veiligheidsinspectie of het verzorgen van een vakopleiding door onze docenten bij uw organisatie in Den Haag.

  Voordelen van DISC in Den Haag

  Als u er als bedrijf in Den Haag voor kiest om een beroep te doen op de kennis van Dutch Industrial Safety Consultants, dan profiteert u van diverse voordelen van ons veiligheidsadviesbureau. Wij werken bijvoorbeeld met uitsluitend zeer goed opgeleide vakmensen met een uitstekende theoretische kennis en oerdegelijke praktijkervaring. Verder:

  • zijn wij al sinds 1994 marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • zijn wij een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • zijn we een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • helpen wij u in Den Haag ad-hoc uit de brand
  • hebben wij ervaring in vrijwel alle branches
  • zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Veiligheidsdeskundige in Den Haag

  Op het gebied van veiligheid hebben wij bij Dutch Industrial Safety Consultants alle verschillende preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dit is een bijzonder praktische manier van werken, die zowel voor u en uw organisatie in Den Haag als voor ons zeer voordelig is. DISC geeft organisaties graag advies over welk type veiligheidskundige het meest geschikt is. Voor sommige situaties is een MVK (Middelbaar Veiligheidskundige) bijvoorbeeld beter geschikt dan een HVK (Hoger Veiligheidskundige).

  consultancy diensten

  Ook profiteren van ons veiligheidsadviesbureau?

  De kennis en expertise van ons professioneel adviesbureau op het vlak van veiligheid, gezondheid en welzijn wordt door steeds meer bedrijven in Den Haag ingeschakeld. De wetgeving op dit gebied is door de jaren heen veel strenger geworden. Wij zijn daarvan uiteraard helemaal op de hoogte. Dutch Industrial Safety Consultants kan u adviseren en helpen om de veiligheid binnen uw bedrijf in Den Haag aan de regelgeving te laten voldoen. Wilt u dat ook?

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Onze diensten: van brandwacht tot BHV-cursus

  Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een brandwacht voor uw organisatie in Den Haag? Of wilt u graag dat specialisten een meerwaarde realiseren op het gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid? In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervoor gekozen om alle mogelijke preventie- en zorgspecialismen onder één dak te verzamelen. Deze manier van werken is niet alleen praktisch, maar is voor u ook financieel zeer gunstig. Zo kunnen wij u in Den Haag onderstaande consultants en diensten aanbieden:

  Dit is slechts een kleine greep uit de diensten die wij organisaties in Den Haag aanbieden. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor het volgen van een BHV-cursus, bij ons, of bij u op locatie in Den Haag. Met deze training zorgt u ervoor dat uw medewerkers weten hoe ze moeten reageren bij calamiteiten en noodsituaties, en eventueel levensreddend kunnen optreden. Uiteraard worden deze lessen gegeven door onze deskundige vakdocenten.

  Direct contact opnemen voor veiligheidsadvies in Den Haag

  Wilt u in Den Haag ook graag kennismaken met de kennis en expertise van Dutch Industrial Safety Consultants? Of ontvangt u graag meer informatie, of zelfs een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact met ons op via 078 – 622 05 00. U kunt ons ook een e-mail sturen via mail@disc.eu. Of vul het contactformulier op de website in.

   Neem vrijblijvend contact met ons op