Adviesbureau voor veiligheid binnen uw organisatie in Den Haag

Wanneer u als onderneming uit Den Haag op zoek bent naar een adviesbureau, dan bent u bij ons aan juiste adres. Disc biedt bedrijven en organisaties op dat gebied verschillende interessante mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een beroep doen op één van onze experts inzake (brand)veiligheid. Daarnaast verzorgen wij ook een BHV cursus. Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren adviesbureau inzake kwaliteit, Arbo- en milieuzorg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij adviseren en ondersteunen organisaties op het gebied van veiligheid en kwaliteit door professionals te leveren. Denk hierbij aan een veiligheidskundige in de vorm van bijvoorbeeld een brandwacht, een MVK of een HVK.

Waarom een beroep doen op Disc?

Wanneer u een veiligheidskundige van buitenaf in uw bedrijf in Den Haag toelaat, dan wilt u er zeker van zijn dat deze medewerker over de nodige kennis en ervaring beschikt. Alle werknemers die werkzaam zijn bij Disc beschikken over de vereiste diploma’s en hebben uitgebreide theoretische kennis. Daarnaast hebben zij door de jaren heen allen ervaring opgedaan in de praktijk, waardoor ze een oplossing kunnen bieden voor uw veiligheidsprobleem. Of het nu gaat om risico’s met betrekking tot de gezondheid of brandveiligheid maakt wat dat betreft geen verschil. Wij bieden u een professionele veiligheidskundige in de vorm van een HVK, een MVK of een brandwacht voor uw bedrijf in Den Haag.

veiligheidsdeskundige Den Haag

De voordelen van Disc

Uiteraard kunt u tegenwoordig een beroep doen op verschillende adviesbureaus. Waarom zou u dus voor uw onderneming in Den Haag een beroep te doen op DISC?  Wij weten ons op verschillende vlakken te onderscheiden van de concurrentie, namelijk:

  • Wij zijn ISO 9001, NEN 4400 en VCU- gecertificeerd
  • Wij beschikken over een ervaring van ruim 20 jaar
  • Wij zijn een professioneel en ervaren adviesbureau met vast personeel
  • We verlenen een uiterst flexibele service
  • Er wordt steevast gebouwd aan een langdurige relatie met onze klanten

Heeft uw onderneming uit Den Haag eveneens behoefte aan een veiligheidskundige met een ruime theoretische kennis en een goede praktijkervaring? Dan bent u bij Disc aan het juiste adres.

Ook een beroep doen op onze diensten?

Zou u graag één van onze veiligheidsdeskundigen, zoals een MVK of HVK, in willen schakelen? Wilt u er graag zeker van zijn dat u een beroep doet op een professioneel en ervaren adviesbureau? In al deze verschillende gevallen is het de moeite waard om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u als onderneming uit Den Haag graag van alle nodige informatie.