• Veiligheidskundige Dordrecht

  De veiligheid van uw organisatie in Dordrecht verbeteren?

  Steeds meer bedrijven uit Dordrecht maken vandaag de dag de keuze om op zoek te gaan naar een ervaren en professioneel adviesbureau op vlak van veiligheid, gezondheid en / of welzijn. Dit brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Disc is één van de grootste adviesbureaus op de markt en dat zorgt er voor dat wij organisaties uit Dordrecht steeds op gepaste wijze kunnen bijstaan. Wij kunnen verschillende professionals voor u opleiden of leveren op het gebied van veiligheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een veiligheidskundige, een brandwacht, een MVK of een HVK. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Aarzel dan niet en ontdek waarmee wij u allemaal van dienst kunnen zijn!

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Brandwacht of veiligheidskundige nodig?

  Wij van Disc mogen ons vandaag de dag één van de grootste adviesbureaus noemen op het gebied van Arbo, kwaliteit, milieuzorg en veiligheid. Onze jarenlange ervaring alsook het feit dat alle preventie- en zorgspecialismen bij ons onder één dak te vinden zijn, zorgt ervoor dat wij uw organisatie in Dordrecht probleemloos van dienst kunnen zijn.

  Bij ons kunt u een beroep doen op een ruim aanbod aan echte professionals die actief zijn in verschillende vakgebieden in  de regio Dordrecht. Zo bestaat ons team uit:

  • Kwaliteitsdeskundige
  • Specialisten in spoorwegveiligheid
  • Vakdocenten

  Bovenstaande is slechts het topje van de ijsberg. Heeft uw organisatie in Dordrecht behoefte aan goed opgeleide en professionele brandwacht, MVK, HVK of andere veiligheidskundige?  In dat geval bent u bij van Disc aan het juiste adres!

  Deskundig advies op maat

  Wanneer u als organisatie uit Dordrecht een beroep wenst te doen op de mogelijkheden die van Disc te bieden heeft, dan is het interessant om te weten hoe wij precies te werk gaan. Uiteraard dienen wij een medewerker te selecteren die het best aansluit bij uw onderneming en uw verwachtingen.

  Hierbij wordt dan ook rekening gehouden met verschillende factoren, waaronder de locatie van uw organisatie (in dit geval dus Dordrecht), het feit of het om een parttime of fulltime betrekking gaat, de eventuele vereiste ervaring en ga zo maar door. Indien u dat wenst, is het mogelijk om een sollicitatiegesprek met de medewerker in kwestie te plannen. Hierdoor kunt u zelf bepalen of deze voldoende aansluit op uw onderneming of niet.

  Dutch Industrial Safety Consultants

  Meer informatie of een offerte?

  Bent u op zoek naar een geschikte veiligheidskundige voor uw organisatie in Dordrecht of zou u graag uw werknemers een BHV cursus willen laten volgen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

   Neem vrijblijvend contact met ons op