• Veiligheidsadviesbureau Ede

  De veiligheid van uw organisatie in Ede verhogen

  Zoekt u een professioneel en ervaren veiligheidsadviesbureau in Ede? Maak hier kennis met de mogelijkheden die Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) u kan bieden. U doet met uw bedrijf in Ede uiteraard wat u moet doen om optimaal te presteren in uw vakgebied. Maar presteert u ook goed op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid?

  Bij veel bedrijven gaat veel tijd verloren door bijvoorbeeld onveilig werken en/of inefficiënte bedrijfsprocessen. Dergelijke problemen oplossen kan de productiviteit en veiligheid in uw bedrijf fors verbeteren. Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) ondersteunt organisaties in Ede met het waarborgen van de veiligheid en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Dat doen wij door professionals op te leiden in, of te leveren aan, organisaties met bijvoorbeeld het inzetten van een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK), een hogere veiligheidsdeskundige (HVK) of een brandwacht. Lees hier meer over de diensten die DISC levert op het gebied van Arbo-ondersteuning en veiligheid in Ede.

  Veiligheidskundige

  Lees hier meer over de diensten die DISC levert op het gebied van Arbo-ondersteuning en veiligheid in Middelburg.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Wat doet DISC?

  Als werkgever in Ede draagt u de verantwoordelijkheid voor een veilig en gezond werkklimaat in uw organisatie. DISC kan u ondersteunen als het gaat om veiligheid, kwaliteit & milieuzorg. Onze hogere- en middelbare veiligheidsdeskundigen (MVK/HVK) kunnen risico’s in uw bedrijf in kaart brengen, maatregelen implementeren en toezicht houden.

  Als het gaat om brandveiligheid hebben wij alle kennis en personele capaciteit om u en uw bedrijf in Ede vakkundig te begeleiden bij het inventariseren van (brand)risico’s en het leveren van de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht. Met een gericht adviestraject kunnen onze consultants uw bedrijf verder helpen met bijvoorbeeld het uitvoeren van een veiligheidsinspectie of het verzorgen van een vakopleiding door onze docenten, zoals een BHV-cursus voor uw medewerkers.

  Overleggende personen

  Voordelen van DISC in Ede

  Bij DISC werken uitsluitend goed opgeleide vakmensen met een uitstekende theoretische kennis en uitgebreide praktijkervaring. Ook:

  • zijn wij al sinds 1994 marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • zijn wij een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • zijn we een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • helpen wij u in Ede ad-hoc uit de brand
  • hebben wij ervaring in vrijwel alle branches
  • zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Onze diensten: van brandwacht tot BHV-cursus

  Bent u op zoek naar een brandwacht, of BHV-trainer voor uw organisatie in Ede? Of wilt u graag dat onze specialisten een meerwaarde realiseren op het vlak van gezondheid, welzijn en veiligheid? Bij ons vindt u alle mogelijke preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat werkt niet alleen zeer praktisch, maar is voor u ook financieel zeer gunstig. Zo kunnen wij u in Ede onderstaande consultants aanbieden:

  Direct afspraak maken voor veiligheidsadvies in Ede

  Wilt u in Ede ook graag kennismaken met Dutch Industrial Safety Consultants? Of ontvangt u graag meer informatie, of een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact met ons op via 078 – 622 05 00. U kunt ons ook een e-mail sturen via mail@disc.eu. Of vul het contactformulier op de website in.

   Neem vrijblijvend contact met ons op