Verbetering veiligheid op werkvloer in Eindhoven

Door de jaren heen zijn er verschillende aspecten veranderd op vlak van veiligheid en kwaliteit. Er werden structurele verbeteringen aangebracht en ook de regels zijn aanzienlijk aangescherpt. Hierdoor schakelen veel bedrijven uit Eindhoven de deskundigheid van een ervaren adviesbureau in. Disc biedt u een uitgebreid team bestaande uit onder andere een veiligheidskundige, een brandwacht, een MVK en een HVK waardoor u in alle mogelijke situaties kunt rekenen op een uitstekende ondersteuning.

Het belang van een goede veiligheidskundige

Veiligheid is van belang in uw organisatie in Eindhoven. Om deze te kunnen waarborgen is het interessant om te beschikken over inzichten van professionals. Van Disc kan u op dit vlak van dienst zijn. Door een beroep te doen op een ervaren veiligheidskundige van ons bedrijf is het namelijk mogelijk om een doeltreffend veiligheidsbeleid te ontwikkelen. Ook kan een bestaand beleid verder geoptimaliseerd worden. Door een veiligheidskundige in te schakelen, creëert u directe meerwaarde voor uw bedrijf in Eindhoven.

veiligheidsdeskundige Eindhoven

Waarin kan DISC zich onderscheiden?

Wij weten ons op verschillende vlakken te onderscheiden ten opzichte van onze concurrentie uit Eindhoven. Uiteraard beschikken we over een zeer ervaren team bestaande uit onder andere HVK en MVK professionals. Daarnaast hebben we nog een ruim aantal extra troeven in huis. Denk hierbij aan:

  • Alle preventie- en zorgspecialismen bevinden zich onder één dak
  • Wij zijn ISO 9001, NEN 4400 en VCU- gecertificeerd
  • Wij bieden steeds een passende oplossing op maat

Naast bovenstaande mogen wij vandaag de dag met trots zeggen dat we één van de grootste adviesbureaus op de markt zijn. Hierdoor kunnen we onze klanten uit Eindhoven steeds van een gepaste oplossing aan de hand van hun wensen voorzien.

MVK, HVK of andere veiligheidskundige inschakelen? Neem contact op!

Zou u graag uw werknemers in Eindhoven een BHV cursus willen laten volgen? Dat is mogelijk bij van Dutch Industrial Safety Consultants. Het spreekt voor zich dat u steeds en geheel vrijblijvend contact met ons kunt opnemen voor meer informatie. Ook kunt u natuurlijk direct een offerte aanvragen. Aarzel niet en ontdek snel wat van Disc voor uw onderneming in Eindhoven kan betekenen!