• Veiligheidsadviesbureau Eindhoven

  Veiligheidskundige biedt meerwaarde voor uw bedrijf in Eindhoven

  Door de jaren heen zijn er verschillende aspecten veranderd op vlak van veiligheid en kwaliteit. Structurele verbeteringen zijn aangebracht en ook de regels zijn aanzienlijk aangescherpt. Hierdoor schakelen veel bedrijven uit Eindhoven de deskundigheid van een ervaren adviesbureau in.

  Heeft u een bedrijf in Eindhoven waarbij veiligheid een grote rol speelt? Of heeft u een grote organisatie waarbij u denkt dat het allemaal wel meevalt met de mogelijke risico’s in uw bedrijf? In beide gevallen is het raadzaam om de veiligheidsrisico’s in kaart te brengen. Schakel daarvoor de experts van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) in. Wij geven u in Eindhoven een helder en uitgebreid inzicht in uw bedrijfsvoering met extra nadruk op belangrijke thema’s als Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid en brandveiligheid.

  Team met opzichters

  Onderstaand leest u er meer over. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Efficiënter werken

  Niet elk bedrijf houdt zich dagelijks bezig met zaken als Arbo en veiligheid. Het resultaat kan zijn dat veel tijd verloren gaat door een onveilige manier van werken, of juist door een zeer inefficiënte manier van werken.

  Wij adviseren en trainen bedrijven in Eindhoven in de meest uiteenlopende bedrijfstakken om veiligheid te waarborgen en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij leiden professionals op of detacheren ze aan bedrijven in de regio Eindhoven.

  Denk bijvoorbeeld aan een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK), een hogere veiligheidsdeskundige (HVK) of een brandwacht.

  veiligheidsdeskundige Eindhoven

  Wat bieden wij op het gebied van bedrijfsveiligheid?

  Onze ervaring is dat niet elke bedrijf in Eindhoven nadruk heeft liggen op bedrijfsveiligheid. Maar belangrijk is het wel! Wij kunnen u helpen om de veiligheid, kwaliteit en milieuzorg in uw organisatie te verbeteren.

  Zo kunnen de hogere- en middelbare veiligheidskundigen (MVK/HVK) van DISC de mogelijke risico’s in uw bedrijf in Eindhoven in kaart brengen, eventuele maatregelen implementeren en hier toezicht op houden. En hoe brandveilig is uw bedrijf? Wij hebben alle kennis en personele capaciteit in huis om uw medewerkers in Eindhoven te begeleiden bij het inventariseren van de (brand)risico’s in uw organisatie.

  Desgewenst leveren wij u ook de nodige professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht. Onze ervaren veiligheidsconsultants kunnen met u in korte tijd een gericht adviestraject doorlopen en dat afronden met een tastbaar product voor uw organisatie in Eindhoven, zoals:

  • Een theoretisch zeer goed onderlegde veiligheidsdeskundige
  • Een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel zal verhogen
  • Vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen trainen in bijvoorbeeld BHV

  Voordelen van DISC voor uw bedrijf in Eindhoven

  Ontdek in Eindhoven de voordelen van de uitgebreide expertise van veiligheidsadviesbureau Dutch Industrial Safety Consultants. Onze zeer goed opgeleide vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en een zeer ruime praktijkervaring delen hun expertise graag met u. Andere redenen voor een kennismaking:

  • wij zijn al ruim 20 jaar marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • wij zijn een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • wij zijn een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • wij helpen u in Eindhoven ad-hoc uit de brand
  • wij hebben veel ervaring in vrijwel alle branches
  • wij zijn ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Ook kennismaken met ons veiligheidsadviesbureau?

  Profiteer in Eindhoven ook van de expertise van de marktleider op het gebied van advies over veiligheid, gezondheid en welzijn. DISC heeft altijd alle kennis van de wet- en regelgeving rond veiligheid paraat. Door de steeds strenger wordende regelgeving is dat voor de meeste bedrijven zelf bijna niet meer te doen.

  Wij doen dat voor u. Dutch Industrial Safety Consultants helpt u met advies en veiligheidsexperts bij u op locatie om de veiligheid binnen uw bedrijf in Eindhoven te waarborgen. Neem contact met ons voor ons complete dienstenaanbod in Eindhoven.

  consultancy diensten

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Van brandwacht en milieudeskundige tot BHV-cursus

  Wij realiseren graag een meerwaarde in uw organisatie in Eindhoven op het gebied van gezondheid, welzijn en (brand)veiligheid voor u en uw medewerkers. Wij hebben alle benodigde preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat is praktisch en financieel aantrekkelijk. Dutch Industrial Safety Consultants staat bekend als uiterst ervaren en professioneel adviesbureau. We bieden onze klanten in Eindhoven een zeer groot aanbod aan mogelijkheden. Wij detacheren verschillende diensten, zoals:

  Welke van bovenstaande specialisten u ook kiest, de medewerker wordt uitgekozen aan de hand van factoren als de locatie van uw organisatie, parttime of fulltime betrekking en uw persoonlijke voorkeur. Een persoonlijk kennismakingsgesprek met de medewerker die wij aan u in Eindhoven willen voorstellen, is uiteraard ook mogelijk.

  Direct contact opnemen voor veiligheidsadvies in Eindhoven

  Wilt u in Eindhoven ook vrijblijvend kennismaken met de veiligheidsexperts van Dutch Industrial Safety Consultants? Neem dan direct contact met ons op. Ontvangt u graag eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte? Ook daarvoor kunt u ons bellen of mailen: 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de website benutten.

   Neem vrijblijvend contact met ons op