• HVK

  HVK huren om uw management te ontzorgen

  Als management van een organisatie krijgt u op bestuurlijk niveau meestal te maken met ingewikkelde vraagstukken op het gebied van arbo en veiligheid.

  Deze arbo-gerelateerde vragen kunnen veel van uw kostbare tijd in beslag nemen. Tijd die u eigenlijk beter kunt benutten. Bent u die mening ook toegedaan? Dat neemt niet weg dat u niets met arbo en veiligheid in uw bedrijf hoeft te doen.

  Integendeel: als werkgever bent u verplicht om te zorgen voor een veilig en gezond werkklimaat in uw organisatie. Dan kunt u een HVK (hogere veiligheidsdeskundige) van Dutch Industrial Safety Consultants inhuren. Met de expertise in huis van een hoge veiligheidskundige zorgt u voor een structurele ontzorging van uw organisatie op bestuurlijk niveau. Neem dat maar van ons aan.

  Veiligheidskundige

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Waarom een HVK?

  Een HVK beschikt steevast over alle benodigde theoretische kennis en de noodzakelijke praktijkervaring om van meerwaarde voor uw organisatie te kunnen zijn. Voor de taken die worden uitgevoerd, wordt er uiteraard een beroep gedaan op de inhoud van artikel 19 van de Arbo-wet. Onze HVK is bedrijfsbreed inzetbaar. Hierdoor kan een uitstekend resultaat worden verwezenlijkt. We zetten graag enkele taken van onze HVK voor u op een rijtje. Wat kan een HVK huren voor uw organisatie betekenen?

  • Het uitvoeren van risico-inventarisaties
  • Het bewaken van de wettelijke kaders, inclusief de mogelijke aansprakelijkheden
  • Het ontwikkelen van veiligheidskaders
  • Het opstellen van veiligheidsprocedures, maar ook jaarverslagen en projectveiligheidsplannen
  • Het aansturen van ressorterende coördinatoren
  • Het uitvoeren van systematisch incidentenonderzoek
  Kraan

  Doorgedreven ondersteuning, ook op locatie

  In eerste instantie richt een HVK zich op de taken die hij of zij op het hoofdkantoor uitvoert. De hogere veiligheidsdeskundige laat het daar niet bij; hij of zij trekt zijn of haar werkzaamheden door tot vesting- en projectniveau. Op deze manier kunnen onze medewerkers probleemloos worden ingezet om de projectveiligheid in al haar facetten te coördineren. Een belangrijk onderdeel van het dienstenpakket van deze medewerkers is het verrichten van periodieke rapportage op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn. Ook het analyseren van actuele trends kan een onderdeel van de werkzaamheden van een HVK zijn.

  Voordelen van DISC voor uw bedrijf

  Als u een beroep doet op een HVK van DISC, profiteert u direct van onze uitgebreide expertise op allerlei arbo-gebieden. Onze goed opgeleide vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en een zeer ruime praktijkervaring delen hun expertise graag met u. Andere redenen voor een kennismaking met een HVK van DISC:

  • wij zijn al ruim 20 jaar marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • wij zijn een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • wij zijn een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • wij helpen u ad-hoc uit de brand
  • wij hebben veel ervaring in vrijwel alle branches
  • wij zijn ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Wat doet de HVK?

  Het feit dat u moet zorgen voor een veilig en gezond werkklimaat in uw organisatie betekent ook dat u volgens de Arbo-wet verplicht bent om een risicoanalyse van het werk en de werkplek(ken) te maken, inclusief psychosociale risico’s, en het opstellen van een risicopreventieplan. Het opstellen van zo’n beleid, alsook de nodige veiligheidsplannen en procedures, kunt u het beste door professionals laten doen. Daarom kunt u als werkgever bij DISC terecht voor een HVK.

  consultancy diensten

  Dan weet u zeker dat uw medewerkers veilig en gezond hun werk kunnen doen, en dat u volledig aan uw zorgplicht voldoet volgens de regels van de Arbowet. Een HVK heeft een passende theoretische opleiding genoten en is zich hierdoor bewust van de mogelijkheden die er op dit vlak binnen een organisatie zijn. Bij DISC kunt u een HVK huren die voor u het veiligheidsbeleid voor uw organisatie kan ontwikkelen, evalueren en/of finetunen.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Van HVK tot BHV-cursus

  Buiten een HVK huren, voorzien wij onze klanten eveneens van de mogelijkheid om een kwaliteitsdeskundige of een milieudeskundige in de arm te nemen. Dit alles zorgt ervoor dat we bij Dutch Industrial Safety Consultants voor iedere organisatie die professional kunnen leveren die van meerwaarde kan zijn voor uw onderneming. Naast een HVK detacheren wij meerdere vakmensen die u kunnen assisteren bij het realiseren van uw arbo-beleid, bijvoorbeeld:

  Vrijblijvend offerte aanvragen voor een HVK

  Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie vastgesteld dat een beroep doen op een HVK van Dutch Industrial Safety Consultants ook voor uw organisatie een meerwaarde kan zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bezorg ons de nodige informatie over de doelstellingen die u wenst te bereiken met een HVK en wij maken een geheel vrijblijvende offerte voor u. U bereikt ons via 078 – 622 05 00> en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u hiervoor ook het contactformulier op de website gebruiken.

   Neem vrijblijvend contact met ons op