• Veiligheidskundige IJmuiden

  De veiligheid van uw organisatie in IJmuiden

  Het is voor u als bedrijfsleider in IJmuiden ongetwijfeld van belang om de veiligheid in uw onderneming steeds zo optimaal mogelijk te houden. Niet alleen kan dit er voor zorgen dat de kwaliteit van uw infrastructuur gewaarborgd blijft, maar het is ook nog eens mogelijk om uw medewerkers in echt veilige omstandigheden te laten werken. Wanneer u eveneens van mening bent dat de veiligheid in uw bedrijf van groot belang is, dan is het interessant om een veiligheidskundige, zoals een brandwacht, MVK of een HVK, van DISC in te schakelen.

  Veiligheid, kwaliteit en milieuzorg in de haven van IJmuiden

  Kenmerkend voor de diensten die Dutch Industrial Safety Consultants in IJmuiden aanbiedt, is dat u kunt bij ons terecht kunt voor alles op het gebied van preventie- en zorgspecialismen. Daar komt bij dat u ons in iedere branche terug kunt vinden. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief in de maritieme sector, maar ook in de petrochemie.

  Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid en gevarieerd dienstenpakket. Wij maken werkplek inspecties mogelijk en we helpen bedrijven bij het ontwikkelen van complete managementsystemen.

  Dit alles zorgt ervoor dat organisaties uit IJmuiden ons bestempelen als een veelzijdig en klantgericht adviesbureau. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor een een eigen veiligheidskundige, MVK of HVK in dienst te nemen.

  veiligheidsdeskundige Ijmuiden

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Professionele brandwacht of veiligheidskundige inhuren?

  Bij Disc kunt u een beroep doen op een groot aantal professionals. Uw organisatie uit IJmuiden kan worden bijgestaan door:

  • Veiligheidstoezichthouders
  • Kwaliteits- en milieudeskundigen
  • Een deskundige brandwacht

  Bovenstaande is pas het topje van de ijsberg. Verder bieden wij onze klanten uit IJmuiden ook de mogelijkheid om een beroep te doen op de diensten van een vakdocent. Zij kunnen ervoor zorgen dat uw medewerkers perfect worden ingelicht over bedrijfshulpverlening. Een BHV cursus volgen, is wat dat betreft een aanrader en ook dat is mogelijk bij Disc.

  Ook de veiligheid in uw bedrijf in IJmuiden verbeteren?

  Bent u eveneens op zoek naar een veiligheidskundige, zoals een MVK, brandwacht of een HVK, die ervoor kan zorgen dat de veiligheid in uw onderneming uit IJmuiden structureel onder handen wordt genomen? In dat geval is het de moeite waard om een beroep te doen op de mogelijkheden die wij u als adviesbureau kunnen bieden. Neem snel contact met ons op voor meer informatie over al onze mogelijkheden in IJmuiden of een vrijblijvende offerte.

   Neem vrijblijvend contact met ons op