• KAM Coördinator

  Deskundige KAM coördinator voor optimale kwaliteit en veiligheid

  Waarborg de kwaliteit, arbeidsomstandigheden en het milieuvriendelijk handelen van uw bedrijf met een KAM coördinator van Dutch Industrial Safety Consultants. Heeft u tijdelijk geen KAM coördinator in dienst, of wilt u uw preventiemedewerker(s) bijscholen op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu?

  DISC helpt u uit de brand met een ervaren KAM coördinator bij u op locatie of met trainingen om een veilig en gezond werkklimaat in uw organisatie te garanderen zodat u volledig aan uw zorgplicht voldoet volgens de regels van de Arbowet. Onderstaand leest u meer over een KAM coördinator huren bij DISC. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over de Arbo-ondersteuning die wij u kunnen bieden.

  Overleggende personen

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  KAM coördinator voor uw organisatie

  Met een KAM coördinator weet u zeker dat het met de arbo-veiligheid in uw organisatie wel goed zit. Hij of zij zorgt ervoor dat uw bedrijf volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden opereert en dat uw medewerkers hun werk veilig en met oog voor het milieu kunnen uitvoeren. De KAM-coördinator zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen zo zijn, of worden, ingericht dat het milieu geen schade ondervindt, en dat de arbeidsomstandigheden niet leiden tot ongelukken of beroepsziektes. De KAM coördinator zorgt er daarnaast voor dat dit KAM systeem wordt beheerd en onderhouden en, indien nodig, geüpdatet of aangepast.

  Team werkende aan fundering

  Van brandwacht en milieudeskundige tot BHV-cursus

  Het voordeel van een KAM coördinator van DISC is de meerwaarde die hij biedt voor uw bedrijf. Vooral ook omdat hij een beroep kan doen op de inzet van andere experts als dat nodig is. Bij DISC hebben we alle preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat is zeer praktisch in de uitvoering en daarmee ook financieel aantrekkelijk voor u. Wij staan dan ook bekend als een zeer ervaren en professioneel arbo-adviesbureau. We bieden een groot aanbod aan arbo-supportmogelijkheden. Naast een KAM coördinator detacheren wij meerdere experts, zoals:

  KAM coördinator huren?

  Maakt u graag gebruik van onze expertise en wilt u een KAM coördinator huren? Dan profiteert u direct van de kennis en ervaring van de marktleider op het gebied van advies over arbo veiligheid. DISC heeft altijd alle kennis van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving rond arbo veiligheid paraat. Wij kunnen u zelfs ad hoc uit de brand helpen.

  Direct contact opnemen met DISC voor een KAM coördinator

  Voor een ervaren KAM coördinator van Dutch Industrial Safety Consultants neemt u contact op met 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de website gebruiken.

   Neem vrijblijvend contact met ons op