• Veiligheidskundige Leiden

  Adviesbureau voor veiligheid in uw organisatie in Leiden

  Zoekt u een professioneel en ervaren adviesbureau in Leiden? Ontdek hier de mogelijkheden van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC). Als bedrijf in Leiden doet u waar u goed in bent: uw vakgebied. Maar de vraag is of u ook op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid goed scoort.

  Veel bedrijven verspillen nog altijd te veel tijd door bijvoorbeeld een onveilige manier van werken en/of inefficiënte bedrijfsprocessen. Oplossen van dergelijke problemen kan de productiviteit en veiligheid in uw bedrijf enorm verbeteren.

  Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) kan u daarin ondersteunen met het waarborgen van de veiligheid en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen in uw bedrijf in Leiden.

  Team met opzichters

  Wij doen dit door professionals op te leiden in, of te leveren aan, organisaties. Denk hierbij aan de inzet van een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK), een hogere veiligheidsdeskundige (HVK) of een brandwacht. Onderstaand leest u meer over de diensten die DISC levert op het gebied van Arbo-ondersteuning en veiligheid in Leiden.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Wat doet DISC?

  Als werkgever bent u verantwoordelijk voor een veilig en gezond werkklimaat. DISC kan u helpen op het gebied van veiligheid, kwaliteit & milieuzorg. Onze Hogere- en Middelbare veiligheidsdeskundigen (MVK/HVK) kunnen de risico’s in uw bedrijf in kaart brengen, maatregelen implementeren en toezicht houden.

  Team werkende aan fundering

  Brandveiligheid

  Wat betreft brandveiligheid hebben wij alle benodigde kennis en personele capaciteit in huis om u en uw bedrijf in Leiden professioneel te begeleiden bij het inventariseren van (brand)risico’s en het leveren van de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht. Onze consultants kunnen een gericht adviestraject in relatief korte tijd met u doorlopen, dat ze afsluiten met een tastbaar product. Dat kan bijvoorbeeld het uitvoeren van een veiligheidsinspectie zijn, of het verzorgen van een vakopleiding door onze docenten.

  Voordelen van DISC in Leiden

  DISC werkt uitsluitend met goed opgeleide vakmensen met een uitstekende theoretische kennis en oerdegelijke praktijkervaring. Verder:

  • zijn wij al sinds 1994 marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • zijn wij een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • zijn we een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • helpen wij u in Leiden ad-hoc uit de brand
  • hebben wij ervaring in vrijwel alle branches
  • zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Onze diensten: van brandwacht tot BHV-cursus

  Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een brandwacht voor uw organisatie in Leiden? Of wilt u graag dat onze specialisten een meerwaarde realiseren op gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid? In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervoor gekozen om alle mogelijke preventie- en zorgspecialismen onder één dak te verzamelen. Deze manier van werken is niet alleen praktisch, maar is voor u ook financieel zeer gunstig. Zo kunnen wij u in Leiden onderstaande consultants aanbieden:

  Direct contact opnemen voor veiligheidsadvies in Leiden

  Wilt u in Leiden ook graag kennismaken met Dutch Industrial Safety Consultants? Of ontvangt u graag meer informatie, of een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact met ons op via 078 – 622 05 00. U kunt ons ook een e-mail sturen via mail@disc.eu. Of vul het contactformulier op de website in.

   Neem vrijblijvend contact met ons op