• Veiligheidsadviesbureau Middelburg

  De veiligheid van uw organisatie in Middelburg verhogen

  Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren veiligheidsadviesbureau in Middelburg? Maak dan nu kennis met de mogelijkheden van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC). Uiteraard focust u zich met uw bedrijf in Middelburg op uw core business. Maar heeft u daarbij ook voldoende aandacht voor Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid en brandveiligheid? Veel bedrijven verliezen veel tijd door bijvoorbeeld onveilig werken en/of inefficiënte bedrijfsprocessen.

  U kunt de productiviteit en veiligheid in uw bedrijf in Middelburg flink verhogen door die problemen op te lossen. Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) ondersteunt organisaties in Middelburg met het waarborgen van de veiligheid en het optimaliseren van deze belangrijke bedrijfsprocessen.

  Dat doen wij door professionals op te leiden in, of te leveren aan, bedrijven. Dat is bijvoorbeeld een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK), een hogere veiligheidsdeskundigen (HVK) of een brandwacht.

  Overleggende personen

  Lees hier meer over de diensten die DISC levert op het gebied van Arbo-ondersteuning en veiligheid in Middelburg.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Wat doet DISC voor uw bedrijf?

  Als werkgever in Middelburg moet u zorgen voor een veilig en gezond werkklimaat voor uw medewerkers. Wat betreft veiligheid, kwaliteit & milieuzorg kan DISC u hierbij ondersteunen. Onze hogere- en middelbare veiligheidskundige (MVK/HVK) kunnen risico’s in uw bedrijf inventariseren, maatregelen implementeren en toezicht houden.

  Ook voor brandveiligheid kunnen wij uw organisatie in Middelburg vakkundig begeleiden bij het inventariseren van (brand)risico’s en het leveren van de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht.

  Team werkende aan fundering

  Met een gericht adviestraject helpen onze consultants uw bedrijf verder door bijvoorbeeld het uitvoeren van een veiligheidsinspectie of het verzorgen van een vakopleiding door onze docenten, zoals een BHV-cursus voor uw medewerkers.

  Voordelen van DISC in Middelburg

  Bij DISC werken uitsluitend goed opgeleide professionals met een uitstekende theoretische basis en uitgebreide praktijkervaring. Ook:

  • zijn wij al sinds 1994 marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • zijn wij een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • zijn we een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • helpen wij u in Middelburg ad-hoc uit de brand
  • hebben wij ervaring in vrijwel alle branches
  • zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Van brandwacht tot BHV-cursus

  Zoekt u voor uw bedrijf in Middelburg een brandwacht, of BHV-trainer? Of wilt u graag dat onze specialisten een meerwaarde realiseren op het vlak van gezondheid, welzijn en veiligheid? Wij hebben alle mogelijke preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat werkt zeer praktisch, maar is voor u vooral ook financieel zeer gunstig. In Middelburg kunnen wij onder andere onderstaande consultants aanbieden:

  Direct afspraak maken voor veiligheidsadvies in Middelburg

  Wilt u in Middelburg ook graag kennismaken met Dutch Industrial Safety Consultants? Of ontvangt u graag meer informatie, of een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact met ons op via 078 – 622 05 00. U kunt ons ook een e-mail sturen via mail@disc.eu. Of vul het contactformulier op de website in.

   Neem vrijblijvend contact met ons op