• MVK

  MVK huren voor optimale ondersteuning bij uw veiligheidsbeleid

  Als management van een organisatie krijgt u op bestuurlijk niveau meestal te maken met ingewikkelde vraagstukken op het gebied van arbo en veiligheid.

  Deze arbo-gerelateerde vragen kunnen veel van uw kostbare tijd in beslag nemen. Tijd die u eigenlijk beter kunt benutten. Dat neemt niet weg dat u helemaal niets met arbo en veiligheid in uw bedrijf hoeft te doen. Het tegendeel is het geval: als werkgever bent u verplicht om te zorgen voor een veilig en gezond werkklimaat in uw organisatie. Maar die taak kunt u uiteraard prima uitbesteden aan een MVK van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC).

  Met de expertise van onze MVK bij u in huis zorgt u voor een optimale ondersteuning van uw organisatie bij de totstandkoming van uw veiligheidsbeleid. Dat kunnen we u op een briefje geven!

  Overleggende personen

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Voordelen van een MVK van DISC

  Als u een beroep doet op een MVK van Dutch Industrial Safety Consultants, kunt u rekenen op verschillende voordelen. Zij kunnen u ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van een veiligheidsbeleid. Een MVK heeft verder als doel om de veiligheid van uw bedrijf te bewaken en verbeterpunten op dit gebied te formuleren.

  Op deze manier kunnen de diensten van een MVK van Dutch Industrial Safety Consultants een belangrijke meerwaarde hebben voor uw organisatie.

  Brandveiligheid

  Ruim aanbod aan mogelijkheden

  Wanneer u voor de diensten van een MVK kiest, kunt u verder ook rekenen op een zeer degelijke en constructieve ondersteuning. Naast de reeds bovenvermelde diensten kan een MVK ook een meerwaarde betekenen voor organisaties die bijvoorbeeld hulp nodig hebben bij het coördineren en uitvoeren van veiligheidsinspecties (RI&E) en audits. Ook periodiek overleg inzake veiligheid en gezondheid kan de MVK realiseren. Vinden er incidenten plaats binnen uw onderneming? De MVK is dan de aangewezen persoon om de oorzaken en impact van die incidenten te onderzoeken.

  Voordelen van DISC voor uw onderneming

  Als u een beroep doet op een MVK van DISC, profiteert u ook van onze enorme kennis en ervaring op allerlei arbo-gebieden. Onze zeer goed opgeleide vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en een zeer ruime praktijkervaring delen hun expertise graag met u. Andere goede redenen voor een kennismaking met een HVK van DISC:

  • wij zijn al ruim 20 jaar marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • wij zijn een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • wij zijn een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • wij helpen u ad-hoc uit de brand
  • wij hebben veel ervaring in vrijwel alle branches
  • wij zijn ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  MVK huren die bij uw organisatie past

  Steeds meer organisaties kiezen voor het inhuren van een MVK. Past dat ook binnen uw plannen? Laat het ons weten, dan selecteren wij op basis van de door u verstrekte informatie een werknemer die aan het opgestelde profiel voldoet. Hierbij houden we rekening met de volgende factoren:

  • De locatie waar het project gaat plaatsvinden
  • De inzetduur van onze medewerker
  • Of het een fulltime of parttime betrekking betreft

  Uiteraard wordt bovenstaande nog aangevuld met een aantal extra punten om perfect aan te kunnen sluiten bij de wensen die u heeft en de MVK die wij u kunnen bieden. Op basis van de voorselectie die wij doen, ontvangt u van ons een overzicht van de mogelijkheden, waarna wij uw schriftelijke bevestiging tegemoet zien. Wanneer dit is gebeurd, zullen we de MVK instrueren en kan of zij starten met de werkzaamheden in uw organisatie.

  consultancy diensten

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Van MVK tot BHV-cursus

  Buiten een MVK huren, voorzien wij onze klanten eveneens van de mogelijkheid om een HVK, kwaliteitsdeskundige of milieudeskundige in de arm te nemen. Dit alles zorgt ervoor dat we bij Dutch Industrial Safety Consultants voor iedere organisatie de juiste professional kunnen leveren die van meerwaarde kan zijn voor uw onderneming. Naast een MVK detacheren wij meerdere vakmensen die u kunnen assisteren bij het realiseren van uw arbo- en veiligheidsbeleid, bijvoorbeeld:

  Vrijblijvend offerte aanvragen voor middelbaar veiligheidskundige huren

  Heeft u naar aanleiding van bovenstaande interesse in een middelbaar veiligheidskundige huren van Dutch Industrial Safety Consultants om van meerwaarde voor uw organisatie te kunnen zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bezorg ons de nodige informatie over de doelstellingen die u wenst te bereiken met een MVK, en wij maken een geheel vrijblijvende offerte voor u. U bereikt ons via 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u hiervoor ook het contactformulier op de website gebruiken.

   Neem vrijblijvend contact met ons op