Constructieve ondersteuning

Als u een beroep doet op een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK) van Dutch Industrial Safety Consultants kunt u rekenen op verschillende voordelen. Zij kunnen u ondersteunen en adviseren bij het ontwikkelen van een veiligheidsbeleid. Een MVK heeft verder als doel om de veiligheid van uw bedrijf te bewaken en verbeterpunten op dit gebied te formuleren. Op deze manier kunnen de diensten van Dutch Industrial Safety Consultants een belangrijke meerwaarde hebben voor uw organisatie.

Ruim aanbod aan mogelijkheden

Wanneer u voor de diensten van een MVK kiest, kunt u rekenen op een zeer degelijke en constructieve ondersteuning. Naast de reeds bovenvermelde diensten kan een MVK eveneens een meerwaarde betekenen voor organisaties die bijvoorbeeld hulp nodig hebben bij het coördineren en uitvoeren van veiligheidsinspecties en audits.

MVK

Ook periodiek overleg inzake veiligheid en gezondheid kan worden gerealiseerd. Vinden er incidenten plaats binnen uw onderneming? Dan kunnen deze door de MVK onderzocht worden.

Praktische informatie

Steeds meer organisaties kiezen er voor om een beroep te doen op een MVK. Wanneer u dat eveneens wenst te doen, dan zullen wij op basis van de door u verstrekte informatie een werknemer selecteren die aan dit profiel voldoet. Er wordt op dit vlak rekening gehouden met:

  • De locatie waar het project zal plaatsvinden
  • De inzetduur van onze medewerker
  • Of het een fulltime of parttime betrekking betreft

Uiteraard wordt bovenstaande nog aangevuld met verschillende extra punten. Op basis van de voorselectie die door ons wordt uitgevoerd, ontvangt u een overzicht van de mogelijkheden waarna wij uw schriftelijke bevestiging tegemoet zien. Wanneer dit is gebeurd, zullen we de MVK instrueren en zullen de werkzaamheden beginnen.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Heeft u interesse in het inhuren van een MVK en zou u hierover graag meer informatie of een vrijblijvende offerte willen ontvangen? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Mocht u een vrijblijvende offerte willen ontvangen met betrekking tot de diensten van een MVK dan kunt u het contactformulier op deze pagina gebruiken.