• Preventieve brandwacht

  Preventieve brandwacht huren voor optimaliseren brandveiligheid

  Als ondernemer, bedrijfseigenaar of manager is het belangrijk dat u de veiligheid van uw bedrijf, de locatie en uw medewerkers waarborgt. Brandveiligheid en brandpreventie vormen hierin een belangrijk onderdeel.

  Voor de fysieke voorzorgsmaatregelen die u moet nemen door het volgen van het bouwbesluit, het laten uitvoeren van periodieke inspecties en mogelijk andere maatregelen, kunt u een preventieve brandwacht inschakelen. Dat is zeker aan te bevelen als uw bedrijf actief is in (petrochemische) industrie, (zorg)instellingen, bij dakwerkzaamheden en in de evenementenbranche.

  Bij Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) kunt u een ervaren preventieve brandwacht huren voor uw organisatie. Onderstaand leest u er meer over. U kunt uiteraard ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over een preventieve brandwacht huren.

  Dutch Industrial Safety Consultants

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Taken van de preventieve brandwacht

  Een preventieve brandwacht van DISC is een brandwacht met een solide opleiding en zeer ruime praktijkervaring. Deze brandwacht heeft zijn pijlen met name gericht op brandpreventie en veiligheidstoezicht. Hij heeft daarmee een belangrijke adviserende rol in uw bedrijf.

  Uiteraard kan hij ook kleine blusmiddelen hanteren en daarmee beginnende branden beheersen. De preventieve brandwacht wordt ook wel industriële brandwacht genoemd. Daarmee is dit type brandwacht inzetbaar in de petrochemische, zware industrie en de brandpreventie in deze sectoren. Dat zijn natuurlijk sectoren waarin met hete en brandgevaarlijke materialen wordt gewerkt. Brandpreventie staat hier uiteraard op de eerste plaats in de prioriteitenlijst.

  Brandveiligheid

  Met een gericht adviestraject helpen onze consultants uw bedrijf verder door bijvoorbeeld het uitvoeren van een veiligheidsinspectie of het verzorgen van een vakopleiding door onze docenten, zoals een BHV-cursus voor uw medewerkers.

  Preventieve brandwacht huren voor uw organisatie

  Veel organisaties maken graag gebruik van een flexibel inzetbare en ervaren preventieve brandwacht. Wilt u ook een preventieve brandwacht huren bij DISC? Laat het ons dan weten. Dan kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn. Hierbij houden we uiteraard rekening met de volgende factoren:

  • De locatie waar het project plaatsvindt
  • De inzetduur van onze brandwacht
  • Of het gaat om een fulltime of parttime betrekking

  Op basis van de voorselectie die wij doen, ontvangt u van ons een overzicht van de mogelijkheden voor een brandwacht inhuren, waarna wij uw schriftelijke bevestiging tegemoet zien.

  Contact opnemen met DISC

  Verhoogt u ook graag de brandveiligheid in uw organisatie door het inhuren van een preventieve brandwacht bij DISC? Neem dan contact met ons op en wij maken een geheel vrijblijvende offerte voor u. U bereikt ons via078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u hiervoor ook het contactformulier op de website gebruiken.

   Neem vrijblijvend contact met ons op