Een professionele brandwacht of veiligheidskundige in Roosendaal nodig?

Wanneer uw onderneming in Roosendaal reeds enige tijd actief is kan het voorkomen dat bijvoorbeeld het veiligheidsbeleid is achterhaald. In een dergelijke situatie is het interessant om een beroep te doen op een MVK of HVK van Dutch Industrial Safety Consultants. Onze experts kunnen gebrekkige veiligheidssituaties aanduiden en daarbij ook aangeven hoe deze kunnen worden verbeterd. Hierdoor kan de veiligheid binnen uw organisatie in Roosendaal naar een structureel hoger niveau worden getild. Bent u geïnteresseerd? Ontdek dan snel wat wij van Disc op dit vlak voor u kunnen betekenen.

MVK, HVK of een BHV cursus voor uw personeel?

Disc voorziet klanten uit Roosendaal van een zeer ruim aanbod aan diensten. Bij ons kunt u dan ook alle mogelijkheden op vlak van preventie- en zorgspecialismen onder één dak vinden. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat de veiligheid op het vlak van gezondheid binnen uw onderneming verbetert. Ook kan de brandveiligheid naar een hoger niveau worden getild. Een veiligheidskundige van Dutch Industrial Safety Consultants legt de problemen bloot die een bedreiging vormen voor uw infrastructuur en uw medewerkers. Hierna wordt een passende oplossing gezocht. Ontdek snel wat onze veiligheidsdeskundige voor uw bedrijf in Roosendaal kan betekenen door contact met ons op te nemen.

veiligheidsdeskundige Roosendaal

Waarom kiezen voor Disc?

Er zijn veel redenen waarom het voor uw onderneming uit Roosendaal interessant is om een beroep te doen op onze diensten. Meerdere bedrijven uit Roosendaal zijn u al voorgegaan. We zetten de belangrijkste voordelen graag even voor u op een rijtje:

  • Wij beschikken als adviesbureau reeds over meer dan 20 jaar ervaring
  • U maakt gebruik van de diensten van een zeer betrouwbaar adviesbureau
  • Wij verlenen een uitstekende service en zijn flexibel inzetbaar
  • We hanteren steeds marktconforme tarieven
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie met onze klanten
  • Een door Disc opgeleide MVK, HVK, brandwacht of andere veiligheidskundige staat garant voor kwaliteit!

Bovenstaande voordelen zijn niet alles. Dutch Industrial Safety Consultants is namelijk ISO 9001, NEN 4400 en VCU- gecertificeerd, waardoor wij een uitstekende dienstverlening voor uw bedrijf in Roosendaal kunnen garanderen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?

Bent u op zoek naar een ervaren veiligheidsdeskundige of een brandwacht in Roosendaal? Zou u graag willen dat uw medewerkers een BHV cursus volgen? In al deze gevallen is het de moeite waard om het dienstenaanbod van Disc te bekijken. Mocht u graag meer informatie willen of ontvangt u graag een geheel vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op. Ons bedrijf hanteert een zeer transparante dienstverlening waardoor onze klanten uit Roosendaal steeds perfect weten waar ze aan toe zijn.