• Veiligheidskundige Roosendaal

  De veiligheid van uw organisatie in Roosendaal verhogen

  Heeft u met uw organisatie behoefte aan een veiligheidsdeskundige voor het verhogen van de veiligheid in uw bedrijfsvoering in Roosendaal? Neem dan snel contact op met de veiligheidsspecialisten van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC).

  Wat kan een veiligheidskundige voor u betekenen?

  Wij zorgen voor een bredere kijk op uw bedrijfsvoering door aandacht te besteden aan belangrijke onderdelen, zoals Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid.

  Hieronder leest u er meer over. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

  Veiligheidskundige

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Efficiënter werken

  Bij veel bedrijven in Roosendaal gaat veel tijd verloren door bijvoorbeeld een onveilige manier van werken en/of inefficiënte bedrijfsprocessen.

  Wij adviseren en trainen veel bedrijven in vrijwel alle branches, waaronder ook de detailhandel en de petrochemie.

  In uw bedrijf in Roosendaal waarborgen we de veiligheid en optimaliseren we de bedrijfsprocessen. Wij leiden professionals op of leveren ze aan bedrijven in Roosendaal en omgeving.

  Dat is bijvoorbeeld een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK), een hogere veiligheidsdeskundige (HVK) of een brandwacht.

  veiligheidsdeskundige Roosendaal

  Wat biedt DISC u op het gebied van veiligheid?

  U moet als werkgever in Roosendaal zorgen voor een zo veilig en gezond mogelijke werkomgeving voor uw medewerkers. Daar komt veel bij kijken. En uit ervaring weten we dat niet iedereen daar de focus op heeft liggen. Wij helpen bedrijven om de veiligheid, kwaliteit en milieuzorg in de organisatie te verbeteren.

  Zo kunnen de hogere- en middelbare veiligheidskundige (MVK/HVK) van DISC de mogelijke risico’s in uw bedrijf in Roosendaal in kaart brengen, zonodig maatregelen implementeren en hier toezicht op houden.

  Voordelen van DISC voor uw bedrijf in Roosendaal

  Ontdekt u in Roosendaal ook graag de voordelen van de uitgebreide kennis en ervaring van veiligheidsadviesbureau Dutch Industrial Safety Consultants? Onze zeer goed opgeleide, vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en een zeer ruime praktijkervaring delen die kennis graag met u. Daarnaast:

  • zijn wij al ruim 20 jaar marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • zijn wij een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • zijn wij een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • helpen wij u in Roosendaal ad-hoc uit de brand
  • hebben wij ervaring in vrijwel alle branches
  • zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Brandveiligheid in uw organisatie

  Voor het thema brandveiligheid in uw bedrijf hebben wij alle kennis en personele capaciteit voorhanden om uw medewerkers in Roosendaal vakkundig te begeleiden bij het inventariseren van de (brand)risico’s in uw organisatie.

  Ook kunnen wij u de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht leveren. Onze consultants kunnen u in korte tijd een gericht adviestraject doorlopen en dat afronden met een tastbaar product voor uw organisatie in Roosendaal. Zo bieden wij u:

  • Een theoretisch uitstekend onderlegde veiligheidsdeskundige
  • Een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel verhoogt
  • Vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen opleiden in bijvoorbeeld BHV
  Tilburg

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Brandwacht, milieudeskundige of BHV-cursus?

  Kunnen wij u in Roosendaal ondersteunen met een ervaren brandwacht of een doorgewinterde milieudeskundige? Wij realiseren graag een meerwaarde in uw organisatie op het gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid voor u en uw medewerkers. Daarvoor hebben wij alle benodigde preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat is zeer praktisch in de uitvoering en ook nog eens financieel aantrekkelijk. In Roosendaal kunnen we u een groot aantal consultants en diensten aanbieden, zoals een:

  Uiteraard bieden wij op het gebied van veiligheid nog meer diensten in Roosendaal. Neem contact met ons op als u wilt weten welke dat zijn. Zo kunnen wij u ook onze hoog aangeschreven BHV-cursussen bieden. Onderschat het nut van BHV niet! Grote kans dat veel medewerkers in uw organisatie in Roosendaal geen idee hebben hoe adequaat te reageren op een beginnende brand, hoe ze kalm en rustig kunnen meewerken aan het evacueren van uw bedrijfspand of hoe ze deskundig eerste hulp moeten verlenen. Goed opgeleide BHV’ers in uw bedrijf kunnen letterlijk het verschil maken tussen leven en dood. Onze deskundige vakdocenten verzorgen deze BHV-cursussen met veel enthousiasme bij u in Roosendaal.

  Ook kennismaken met ons veiligheidsadviesbureau?

  Kiest u in Roosendaal ook voor onze kennis en expertise als marktleider op het gebied van advies over veiligheid, gezondheid en welzijn?

  Bij DISC hebben we alle kennis van de wet- en regelgeving rondom veiligheid in de praktijk altijd paraat.

  Door de steeds strenger wordende regelgeving is dat voor de meeste bedrijven zelf niet meer bij te houden. Wij doen dat voor u. Onze experts zijn natuurlijk altijd helemaal up-to-date.

  consultancy diensten

  Dutch Industrial Safety Consultants helpt u met advies en veiligheidsexperts bij u op locatie om de veiligheid binnen uw bedrijf in Roosendaal te waarborgen volgens de meest recente wetgeving. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in ons dienstenaanbod in Roosendaal.

  Direct contact opnemen voor veiligheidsadvies in Roosendaal

  Maak in Roosendaal ook vrijblijvend kennis met de ervaring en expertise van Dutch Industrial Safety Consultants. Neem dan direct contact met ons op. Ontvangt u graag eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem ook daarvoor contact met ons op via 078 – 622 05 00. U kunt ons ook een e-mail sturen via mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

   Neem vrijblijvend contact met ons op