Het inschakelen van een veiligheidskundige of brandwacht in Rotterdam

Bedrijven uit Rotterdam doen waar ze goed in zijn. Dat is ook waarom ze bestaansrecht hebben. Jammer genoeg gaat er nog steeds bijzonder veel tijd verloren door bijvoorbeeld een onveilige manier van werken of een inefficiënt bedrijfsproces. Het oplossen van deze problemen kan ervoor zorgen dat de productiviteit van uw onderneming aanzienlijk wordt verhoogd. Wij kunnen, als zeer ervaren en professioneel adviesbureau, er voor zorgen dat de veiligheid in uw organisatie in Rotterdam zo optimaal mogelijk wordt gewaarborgd. Wij doen dit door professionals op te leiden of te leveren aan organisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een MVK, HVK of een brandwacht.

Voordelen van Disc in Rotterdam

Wanneer u er als organisatie uit Rotterdam voor kiest om een beroep te doen op ons adviesbureau kunt u rekenen op verschillende voordelen. Zo werken wij uitsluitend met zeer vakkundige medewerkers die over een uitstekende theoretische kennis en een oerdegelijke praktijkervaring beschikken.

veiligheidsdeskundige Rotterdam

Daarnaast bieden wij alle verschillende preventie- en zorgspecialismen aan onder één dak. Dit is een bijzonder praktische manier van werken, die zowel voor u, als organisatie uit Rotterdam, als voor ons voordelig is. Disc geeft organisaties graag advies over welk type veiligheidskundige het meest geschikt is. Voor sommige situaties is een MVK (Middelbaar Veiligheidskundige) bijvoorbeeld beter geschikt dan een HVK (Hoger Veiligheidskundige)

Van brandwacht tot BHV cursus

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een brandwacht voor uw organisatie in Rotterdam? Of wilt graag dat specialisten een meerwaarde realiseren op vlak van gezondheid, welzijn en veiligheid? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben er voor gekozen om alle mogelijke preventie- en zorgspecialismen onder één dak te verzamelen. Deze manier van werken is niet alleen praktisch, maar is tevens ook financieel voordelig. Wij hebben onder andere de volgende consultans:

Uiteraard is bovenstaande slechts het topje van de ijsberg van de diensten die wij in Rotterdam aanbieden.  Zo kunt u bij ons in Rotterdam eveneens terecht voor het volgen van een BHV cursus. Deze training zorgt ervoor dat uw medewerkers weten hoe te reageren bij calamiteiten en noodsituaties. Uiteraard worden deze lessen gegeven door deskundige vakdocenten.

Interesse in een veiligheidskundige? Neem contact op!

Steeds meer bedrijven uit Rotterdam geven te kennen behoefte te hebben aan een professioneel adviesbureau op vlak van veiligheid, gezondheid en welzijn. De wetgeving op dit gebied is door de jaren heen veel strenger geworden. Dutch Industrial Safety Consultants kan u adviseren en helpen om de veiligheid binnen uw bedrijf aan de regelgeving te laten voldoen. Heeft u hier als bedrijf uit Rotterdam interesse in en zou u graag meer informatie ontvangen of wilt u een offerte? Aarzel dan en neem snel geheel vrijblijvend contact met ons op!