• Kies voor veiligheid in Rotterdam

  Veiligheidskundige of brandwacht in Rotterdam inschakelen

  Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren adviesbureau in Rotterdam? Ontdek dan hier de mogelijkheden van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC).

  Het oplossen van deze problemen kan ervoor zorgen dat de productiviteit en de veiligheid in uw bedrijf enorm wordt verbeterd. Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) kan u als zeer ervaren en professioneel adviesbureau helpen met het waarborgen van de veiligheid en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen van uw organisatie in Rotterdam. Wij doen dit door professionals op te leiden of te leveren aan organisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK), een hogere veiligheidsdeskundigen (HVK) of een brandwacht. Onderstaand leest u meer over de diensten die wij leveren op het gebied van veiligheid en Arbo-ondersteuning in Rotterdam.

  Als bedrijf in Rotterdam doet u waar u goed in bent. Aan dat gegeven ontleent uw onderneming natuurlijk ook zijn bestaansrecht. De vraag is daarnaast altijd of uw bedrijf in Rotterdam op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid ook goed scoort. Helaas gaat er bij zeer veel bedrijven anno nu nog steeds bijzonder veel tijd verloren door bijvoorbeeld een onveilige manier van werken en/of inefficiënte bedrijfsprocessen. Is dat bij uw onderneming ook het geval?

  Bellende man met silo

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Wat doet DISC?

  U bent als werkgever in Rotterdam verantwoordelijk voor een veilig en gezond werkklimaat. Op het gebied van veiligheid, kwaliteit & milieuzorg kunnen wij u helpen. Hogere en Middelbare veiligheidskundige (MVK/HVK) kunnen uw risico’s in kaart brengen, maatregelen implementeren en toezicht houden.

  Team werkende aan fundering

  Brandveiligheid

  Als het gaat om brandveiligheid hebben wij de kennis en personele capaciteit in huis om u professioneel te begeleiden bij het inventariseren van (brand)risico’s tot het leveren van de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht. Daarnaast hebben wij veel ervaring in de maritieme sector. Zeker in Rotterdam. We leveren flexibel en gedegen werk toegesneden op uw behoefte en budget. Onze Safety Officers zijn goed opgeleid, gemotiveerd en kennen de offshorecultuur en -werkmethodes. Dit alles kan voorafgegaan worden aan een gericht adviestraject door onze consultants met een relatief korte doorlooptijd, afgesloten met een tastbaar product. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een veiligheidsinspectie of het verzorgen van een vakopleiding door onze docenten bij uw bedrijf in Rotterdam.

  Voordelen van DISC in Rotterdam

  Wanneer u er als organisatie in Rotterdam voor kiest om een beroep te doen op ons veiligheidsadviesbureau, dan profiteert u van diverse voordelen. Zo werken wij uitsluitend met zeer goed opgeleide, vakkundige medewerkers die over een uitstekende theoretische kennis en een oerdegelijke praktijkervaring beschikken. Daarnaast:

  • zijn wij al sinds 1994 marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • zijn wij een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • zijn wij een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • helpen wij u in Rotterdam ad-hoc uit de brand
  • hebben wij ervaring in vrijwel alle branches
  • zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Veiligheidsdeskundige in Rotterdam

  Bij Dutch Industrial Safety Consultants hebben wij op het gebied van veiligheid alle verschillende preventie- en zorgspecialismen gebundeld onder één dak. Dit resulteert in een bijzonder praktische manier van werken, die zowel voor u in Rotterdam, als voor ons zeer voordelig is. Wij adviseren organisaties graag over welk type veiligheidskundige het meest geschikt is. Want in sommige situaties is een MVK (Middelbaar Veiligheidskundige) bijvoorbeeld beter geschikt dan een HVK (Hoger Veiligheidskundige).

  consultancy diensten

  Profiteer van de kennis van een veiligheidsadviesbureau

  Steeds meer bedrijven in Rotterdam maken gebruik van de kennis en expertise van een professioneel adviesbureau op vlak van veiligheid, gezondheid en welzijn. De wetgeving op dit gebied is door de jaren heen veel strenger geworden. Dutch Industrial Safety Consultants kan u adviseren en helpen om de veiligheid binnen uw bedrijf aan de regelgeving te laten voldoen. Wilt u dat ook?

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Onze diensten: van brandwacht tot BHV-cursus

  Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een brandwacht voor uw organisatie in Rotterdam? Of wilt u graag dat specialisten een meerwaarde realiseren op het vlak van gezondheid, welzijn en veiligheid? In alle gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ervoor gekozen om alle mogelijke preventie- en zorgspecialismen onder één dak te verzamelen. Deze manier van werken is niet alleen praktisch, maar is ook financieel voordelig. Wij kunnen u in Rotterdam de volgende consultants en diensten aanbieden:

  Uiteraard is bovenstaande slechts een kleine greep uit de diensten die wij voor bedrijven in Rotterdam aanbieden. Zo kunt u in Rotterdam bij ons ook terecht voor het volgen van een BHV-cursus. Deze training zorgt ervoor dat uw medewerkers weten hoe (levensreddend) te reageren bij calamiteiten en noodsituaties. Uiteraard worden deze lessen gegeven door deskundige vakdocenten.

  Direct contact opnemen voor veiligheidsadvies in Rotterdam

  Wilt u in Rotterdam graag kennismaken met de kennis en expertise van Dutch Industrial Safety Consultants, ontvangt u graag meer informatie of zelfs een offerte? Neem snel geheel vrijblijvend contact met ons op via 078 – 622 05 00. U kunt ons ook mailen via mail@disc.eu. U kunt uiteraard ook het contactformulier op deze website invullen.

   Neem vrijblijvend contact met ons op