• Veiligheidskundige Spijkenisse

  Ervaren en professioneel adviesbureau in Spijkenisse

  Als organisatie uit Spijkenisse zult u ongetwijfeld steeds bezig zijn met het verbeteren van uw onderneming. Er zijn echter verschillende zaken in uw bedrijf waar u waarschijnlijk niet voldoende kennis over heeft om deze te kunnen optimaliseren. Denk dan bijvoorbeeld aan de veiligheid van infrastructuur en werknemers. Omdat veiligheid toch een cruciale factor is, spreekt het voor zich dat u beroep wilt doen op bijvoorbeeld een veiligheidskundige van Disc. Onze mensen beschikken immers over een zeer ruime, theoretische kennis en bovendien hebben ze voldoende praktijkervaring om ervoor te zorgen dat de veiligheid in uw onderneming structureel wordt verbeterd. Wij kunnen voor u een veiligheidskundige opleiden of leveren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een brandwacht, een MVK of een HVK.

  Van veiligheidskundige tot brandwacht in Spijkenisse

  Eén van de meest opvallende eigenschappen waar ons adviesbureau over beschikt, is dat u bij ons een ruime waaier aan diensten terug kunt vinden. Zoals eerder aangegeven, beschikken wij over de mogelijkheid om verschillende veiligheidsdeskundigen te detacheren, zoals een HVK en een MVK.

  Daarnaast behoort het inzetten van een brandwacht ook tot de mogelijkheden. Deze laatste zal uw infrastructuur onderzoeken en, waar nodig, optimaliseren. Hierdoor kan de brandveiligheid van uw onderneming in Spijkenisse structureel worden verbeterd. Hierdoor voorziet u een betere beveiliging voor uzelf, maar ook voor de mensen die in uw organisatie in Spijkenisse werkzaam zijn.

  veiligheidsdeskundige Spijkenisse

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Een BHV cusrsus voor uw personeel in Spijkenisse

  Organisaties uit Spijkenisse die er voor kiezen om een beroep op ons te doen, prijzen vooral onze veelzijdige aanpak. Het is nagenoeg uniek dat zowat alles op het gebied van preventie- en zorgspecialismen onder één dak teruggevonden kan worden. Daar komt ook nog eens bij dat Dutch Industrial Safety Consultants ISO 9001, NEN 4400 en VCU- gecertificeerd is, waardoor wij een bewezen uitstekende service kunnen bieden aan onze klanten.

  Het mag in ieder geval duidelijk zijn, heeft u een organisatie in Spijkenisse en wilt u de veiligheid binnen uw onderneming verbeteren? In dat geval is het interessant om een beroep te doen op de mogelijkheden die Disc u aan te bieden heeft. Daar komt bij dat wij niet alleen specialisten leveren ter evaluatie en verbetering van uw organisatie, maar wij kunnen onze ervaren vakdocenten uw werknemers opleiden op het vlak van bedrijfshulpverlening. Door het volgen van een BHV cursus zorgt u er voor dat al uw medewerkers weten hoe zij eerste hulp toe moeten passen en hoe zij een beginnende brand kunnen bestrijden.

  Roosendaal

  Vrijblijvend contact met ons opnemen?

  Zoals u heeft kunnen lezen zijn wij actief op vele fronten in Spijkenisse. U kunt ons dan ook in verschillende marktsegmenten in Spijkenisse terugvinden. Neem snel contact met ons op en ontdek wat wij ook voor uw organisatie in Spijkenisse kunnen betekenen! Wanneer u een HVK, MVK of brandwacht nodig heeft in Spijkenisse bent u bij Disc aan het juiste adres!

   Neem vrijblijvend contact met ons op