• Veiligheidsadviesbureau Terneuzen

  Veiligheidskundige biedt meerwaarde voor uw bedrijf in Terneuzen

  Op het gebied van veiligheid en kwaliteit is er in de afgelopen jaren veel veranderd. Structurele verbeteringen zijn aangebracht en ook de regels zijn aanzienlijk aangescherpt. Dat is de reden waarom veel bedrijven in Terneuzen de kennis en ervaring van een adviesbureau inschakelen.

  Heeft u een bedrijf in Terneuzen waarbij veiligheid een belangrijk aspect is in uw bedrijfsvoering en wilt u weten hoe het daarmee gesteld is? Schakel dan de experts van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) in.

  Wij geven u in Terneuzen een helder en uitgebreid inzicht in uw bedrijfsvoering met extra nadruk op belangrijke thema’s als Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid en brandveiligheid.

  Dutch Industrial Safety Consultants

  Onderstaand leest u er meer over. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Efficiënter werken

  Niet iedereen is dagelijks bezig met het vraagstuk Arbo en veiligheid. Toch is dat wel verstandig. Doet u dat niet? Dan kan er veel tijd verloren gaan door een onveilige manier van werken, of door een zeer inefficiënte manier van werken. Wij adviseren en trainen bedrijven in Terneuzen in de meest uiteenlopende bedrijfstakken, waaronder ook de petrochemie en de offshore, om de veiligheid te waarborgen en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

  Wij leiden professionals op of detacheren ze aan bedrijven in de Terneuzen en omgeving. Denk aan een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK), een hogere veiligheidsdeskundige (HVK) of een brandwacht.

  Brandveiligheid in uw bedrijf

  En bent u op de hoogte hoe het is met de brandveiligheid in uw bedrijf? Wij hebben alle kennis en personele capaciteiten om uw medewerkers in Terneuzen te begeleiden bij het inventariseren van de (brand)risico’s in uw organisatie. Ook kunnen wij u de nodige professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht leveren. Onze consultants kunnen met u in korte tijd een gericht adviestraject doorlopen en dat afronden met een tastbaar product voor uw organisatie in Terneuzen, bijvoorbeeld:

  • een theoretisch zeer goed onderlegde veiligheidsdeskundige
  • een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel zal verhogen
  • vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen trainen in bijvoorbeeld BHV

  terneuzen

  Wat bieden wij op het gebied van bedrijfsveiligheid?

  Wij weten uit ervaring dat niet elk bedrijf in Terneuzen zich dagelijks bezighoudt met bedrijfsveiligheid. Maar belangrijk is het wel! Wij helpen u om de veiligheid, kwaliteit en milieuzorg in uw organisatie te verbeteren. Zo kunnen onze hogere- en middelbare veiligheidsdeskundigen (MVK/HVK) de mogelijke risico’s in uw bedrijf in Terneuzen in kaart brengen, maatregelen implementeren en toezicht houden.

  Meerwaarde van DISC voor uw bedrijf in Terneuzen

  Ontdek met uw organisatie in Terneuzen ook de meerwaarde van de uitgebreide expertise van veiligheidsadviesbureau Dutch Industrial Safety Consultants? Onze goed opgeleide en ervaren vakmensen delen hun expertise graag met u. Andere redenen voor een nadere kennismaking:

  • wij zijn al ruim 20 jaar marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • wij zijn een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • wij zijn een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • wij helpen u in Terneuzen ad-hoc uit de brand
  • wij hebben veel ervaring in vrijwel alle branches
  • wij zijn ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Ook kennismaken met ons veiligheidsadviesbureau?

  Profiteert u in Terneuzen ook graag van de uitgebreide expertise van de marktleider op het gebied van advies over veiligheid, gezondheid en welzijn? Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de wet- en regelgeving op het gebied van bedrijfsveiligheid.

  Dutch Industrial Safety Consultants helpt u met advies en veiligheidsexperts bij u op locatie om de veiligheid binnen uw bedrijf in Terneuzen te waarborgen. Neem contact met ons voor ons complete dienstenaanbod in Terneuzen.

  consultancy diensten

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Van brandwacht en milieudeskundige tot BHV-cursus

  Wij realiseren graag een meerwaarde in uw organisatie in Terneuzen op het gebied van gezondheid, welzijn en (brand)veiligheid. Daarvoor beschikken wij over alle benodigde preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat is zowel praktisch als financieel aantrekkelijk. Dutch Industrial Safety Consultants staat bekend als een uiterst ervaren en professioneel adviesbureau. We bieden onze klanten in Terneuzen en omgeving een zeer groot aanbod aan mogelijkheden. Wij detacheren verschillende diensten, zoals:

  Wie u ook kiest; de medewerker wordt uitgekozen aan de hand van factoren als de locatie van uw organisatie, parttime of fulltime betrekking en uw persoonlijke voorkeur. Een persoonlijk kennismakingsgesprek met de medewerker die wij aan u in Terneuzen willen voorstellen, behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

  Direct contact opnemen voor veiligheidsadvies in Terneuzen

  Wilt u in Terneuzen ook vrijblijvend kennismaken met de veiligheidsexperts van Dutch Industrial Safety Consultants? Neem dan direct contact met ons op. Ontvangt u graag eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte? Ook daarvoor kunt u ons bellen of mailen: 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de website benutten.

   Neem vrijblijvend contact met ons op