Een veilige werkomgeving dankzij Disc

Veiligheid op de werkvloer is voor organisaties van groot belang is. Het is echter vanzelfsprekend dat niet iedereen zomaar over voldoende kennis op dit gebied beschikt om het maximale uit zijn of haar onderneming uit Terneuzen te halen. In dit geval is het interessant om een beroep te doen op de mogelijkheden die Disc te bieden heeft. Disc is een adviesbureau op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieuzorg. Wij leveren professionals (zoals MVK, HVK, Brandwacht of een andere veiligheidskundige) en geven BHV cursussen om de veiligheid van uw werkomgeving te waarborgen.

Van BHC cursus tot brandwacht

Dutch Industrial Safety Consultants biedt organisaties uit Terneuzen een ruim aanbod aan mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor een veiligheidskundige, zoals een MVK of een HVK. Ook kunt u een beroep doen op onze ervaren brandwacht en zijn er in ons team zeer ervaren vakdocenten terug te vinden die uw medewerkers op locatie in Terneuzen een BHV cursus kunnen geven. Deze training is interessant omdat uw medewerkers op een toegankelijke manier leren hoe ze bijvoorbeeld een beginnende brand bestrijden en hoe ze eerste hulp toedienen.

terneuzen

Wanneer u graag een compleet beeld wenst te krijgen van de mogelijkheden die wij u als klant van Disc uit Terneuzen bieden, kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waarom kiezen voor Disc?

Wanneer u er voor kiest om Disc voor uw organisatie in Terneuzen in te schakelen, kunt u rekenen op verschillende voordelen. Wij weten ons als professioneel en zeer ervaren adviesbureau namelijk probleemloos te onderscheiden van de concurrentie. We doen dit op verschillende vlakken zoals:

  • Disc is ISO 9001, NEN 4400 en VCU- gecertificeerd
  • Wij beschikken over een zeer uitgebreid team waardoor alle preventie- en zorgspecialismen onder één dak zijn terug te vinden zijn
  • Door het aanbieden van niet alleen verschillende diensten aan organisaties in Terneuzen, maar ook door het geven van bijvoorbeeld een uitstekende BHV cursus

Naast bovenstaande beschikken wij over meer dan 20 jaar ervaring binnen ons vakgebied. Hierdoor zijn wij probleemloos in staat om al onze klanten uit Terneuzen een passende oplossing te bieden.

MVK, HVK of andere veiligheidskundige nodig? Neem contact op

Zou u als eigenaar van een organisatie uit Terneuzen ook graag een beroep doen op een ervaren adviesbureau? Of bent u op zoek naar een geschikte partner die uw medewerkers van het nodige advies kan voorzien inzake het toepassen van eerste hulp? In al deze verschillende gevallen bieden wij van Disc u de perfecte oplossing. Neem snel contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw organisatie in Terneuzen van dienst kunnen zijn!