• Veiligheidsadviesbureau Tilburg

  HVK of MVK nodig? DISC helpt u graag verder in Tilburg

  Heeft u met uw bedrijf in Tilburg behoefte aan een veiligheidsdeskundige voor een veilige bedrijfsvoering? Neem dan in Tilburg contact op met de veiligheidsspecialisten van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC).

  Veel bedrijven focussen zich puur op het ondernemen en het werk in hun eigen branche, maar verliezen daarbij de Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid en brandveiligheid uit het oog. Dat is namelijk een essentieel onderdeel van goede bedrijfsvoering. Sterker nog, bij veel bedrijven gaat onnodig veel tijd verloren door bijvoorbeeld een onveilige manier van werken en/of inefficiënte bedrijfsprocessen.

  Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) is actief in tal van branches, waaronder ook de detailhandel en de petrochemie. Wij kunnen u ondersteunen met het waarborgen van de veiligheid en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen in uw bedrijf in Tilburg.

  Hiervoor leiden we professionals op of leveren ze aan bedrijven in Tilburg. Dat is bijvoorbeeld een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK), een hogere veiligheidsdeskundige (HVK) of een brandwacht.

  Veiligheidskundige

  Ook scholen we uw medewerkers in bijvoorbeeld brandbestrijding en het verlenen van eerste hulp in een BHV-training. Lees hieronder meer over onze diensten op het gebied van Arbo-ondersteuning en veiligheid in Tilburg.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Wat biedt DISC u op het gebied van veiligheid?

  U bent als werkgever met uw bedrijf in Tilburg verantwoordelijk voor een veilig en gezond werkklimaat voor uw medewerkers. Dat is geen gemakkelijke opgave, want er komen veel aspecten bij kijken. Wij kunnen u helpen om het werkklimaat in uw organisatie te optimaliseren door punten op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieuzorg te verbeteren.

  De hogere- en middelbare veiligheidskundige (MVK/HVK) van DISC kunnen de mogelijke risico’s in uw bedrijf in kaart brengen, eventuele maatregelen implementeren en toezicht houden.

  Brandveiligheid in uw organisatie

  Als het gaat om de brandveiligheid in uw firma, hebben wij alle benodigde kennis en personele capaciteit in huis om uw medewerkers in Tilburg professioneel te begeleiden bij het inventariseren van de (brand)risico’s in uw organisatie.

  Ook hebben wij de mensen in huis om u de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht leveren.

  Verder kunnen onze consultants in korte tijd een gericht adviestraject met u in Tilburg doorlopen en dat afronden met een tastbaar product voor uw organisatie. In het verlengde daarvan kunnen wij een veiligheidsinspectie bij u uitvoeren of een vakopleiding aan uw medewerkers verzorgen. Zo kunnen wij uw bedrijf in Tilburg onder andere het volgende bieden:

  • Een theoretisch uitstekend onderlegde veiligheidsdeskundige
  • Een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel verhoogt
  • Vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen opleiden in bijvoorbeeld BHV

  veiligheidsdeskundige Tilburg

  Voordelen van DISC voor uw bedrijf in Tilburg

  Ook u kunt in Tilburg gebruikmaken van kennis en ervaring van veiligheidsadviesbureau Dutch Industrial Safety Consultants. Wij hebben uitsluitend zeer goed opgeleide vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en een zeer ruime praktijkervaring in huis. Daarnaast:

  • zijn wij al sinds 1994 marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • zijn wij een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • zijn wij een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • helpen wij u in Tilburg ad-hoc uit de brand
  • hebben wij ervaring in vrijwel alle branches
  • zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Ook profiteren van ons veiligheidsadviesbureau?

  Ook u kunt een van de bedrijven in Tilburg worden die de kennis en expertise van ons deskundige adviesbureau rond veiligheid, gezondheid en welzijn inschakelen.

  Die keuze is vooral ook ingegeven, omdat we onze kennis van de wet- en regelgeving rond veiligheid in de praktijk altijd kunnen toepassen. Door de steeds strenger wordende regelgeving is dat voor de meeste bedrijven niet meer zelf bij te houden.

  consultancy diensten

  Onze experts zijn natuurlijk altijd helemaal up-to-date. Dutch Industrial Safety Consultants helpt u met advies en experts op de werkvloer om de veiligheid binnen uw bedrijf in Tilburg te waarborgen aan de hand van de meest recente wetgeving. Is dat ook interessant voor uw bedrijf?

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Brandwacht, milieudeskundige of BHV-cursus

  Heeft u in Tilburg dringend behoefte aan een brandwacht of een doorgewinterde milieudeskundige? Of bent u al geholpen als wij een meerwaarde in uw organisatie realiseren op het gebied van gezondheid, welzijn en veiligheid voor uw medewerkers? Hiervoor hebben alle benodigde preventie- en zorgspecialismen in huis. Dat is zowel zeer praktisch als financieel aantrekkelijk. In Tilburg kunnen we u een groot aantal consultants en diensten aanbieden, zoals een:

  Uiteraard zijn er meer veiligheidsdiensten die wij aan organisaties in Tilburg leveren. Bij ons kunt u ook terecht voor onze zeer hoog aangeschreven BHV-cursussen. Onderschat het nut daarvan niet! De kans is groot dat veel werknemers in uw bedrijf in Tilburg niet op de hoogte zijn van wat ze moeten doen bij een beginnende brand, hoe ze kunnen meewerken aan het evacueren van uw bedrijfspand of hoe ze eerste hulp moeten verlenen.

  Goed opgeleide BHV’ers in uw bedrijf kunnen mensenlevens redden. Onze deskundige vakdocenten verzorgen deze BHV-cursussen in Tilburg.

  Direct contact opnemen voor veiligheidsadvies in Tilburg

  Maak in Tilburg ook kennis met de kennis en expertise van Dutch Industrial Safety Consultants. Neem direct contact met ons op. Ontvangt u graag eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem ook daarvoor contact met ons op via 078 – 622 05 00. U kunt ons ook een e-mail sturen via mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

   Neem vrijblijvend contact met ons op