HVK of MVK nodig? Disc helpt u graag verder

Al meer dan 20 jaar zijn wij als professioneel adviesbureau actief op verschillende fronten. Steeds meer bedrijven en organisaties uit Tilburg kiezen ervoor om een beroep te doen op de mogelijkheden die Dutch Industrial Safety Consultants te bieden heeft. U kunt bij ons terecht voor:

  • Het volgen van een BHV cursus in Tilburg, die wordt gegeven door een ervaren vakdocent
  • Ervaren veiligheidsdeskundigen, zoals een MVK en HVK
  • Een uitstekende brandwacht
  • Specialisten inzake spoorwegveiligheid
  • Brand- en maritieme veiligheidsfunctionarissen

Bent u van plan om een beroep te doen op de mogelijkheden van een adviesbureau in Tilburg? Lees dan snel verder en ontdek wat wij u allemaal te bieden hebben!

Van brandwacht tot BHV cursus

Kenmerkend voor Disc is dat wij actief zijn op tal van verschillende fronten. U zult ons in nagenoeg iedere branche in Tilburg terugvinden. Denk hierbij aan de detailhandel en de petrochemie. Daar komt bij dat wij over een riant dienstenpakket beschikken. Zo kunnen wij werkplek inspecties realiseren, maar we kunnen ook helpen bij de ontwikkeling van volledige managementsystemen. Bent u op zoek naar een veiligheidskundige (bijvoorbeeld een MVK of een HVK) voor uw onderneming in Tilburg? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

veiligheidsdeskundige Tilburg

Voordelen van Dutch Industrial Safety Consultants

Wanneer u er voor kiest om een beroep te doen op diensten van Disc, dan kunt u als onderneming uit Tilburg steevast rekenen op verschillende interessante voordelen. Allereerst heeft ons adviesbureau meer dan 20 jaar ervaring. Dit zorgt ervoor dat wij perfect weten waar rekening mee gehouden moet worden en hoe een zo efficiënt mogelijke oplossing gevonden kan worden. Daarnaast hanteren wij zeer marktconforme prijzen, waardoor u geen enkele euro teveel zult betalen. Ook beschikken onze professionals over een uitstekende ervaring en zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU- gecertificeerd. U heeft meteen voldoende redenen om voor uw organisatie uit Tilburg een beroep te doen op onze diensten.

Advies over welke veiligheidskundige het beste past bij uw organisatie?

Heeft u ook interesse in de diensten van een adviesbureau uit Tilburg of omgeving? Wilt u daarbij zeker zijn van een degelijke ervaring en vakkennis? In dat geval garanderen wij u de beste oplossing voor uw onderneming. Indien u behoefte heeft aan meer informatie of een vrijblijvende offerte, kunt u daarvoor uiteraard contact met ons opnemen. Verzeker uzelf van een optimale dienstverlening in Tilburg en neem een expert van Disc in de arm!