De veiligheid van uw organisatie in Utrecht verhogen

Binnen uw organisatie in Utrecht spreekt het voor zich dat de veiligheid van cruciaal belang is. Deze veiligheid strekt zich uit over verschillende vakgebieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan medisch gerelateerde calamiteiten maar ook aan het uitbreken van een brand. Veel medewerkers binnen uw bedrijf zullen er bijvoorbeeld geen idee van hebben wat ze in een dergelijke situatie moeten doen. Daar komt bij dat veel bedrijven vandaag de dag nog steeds een structureel risico lopen omwille van een beperkte brandveiligheid. Wilt u dit verhelpen? In dat geval kunt u in Utrecht de hulp inroepen van bijvoorbeeld een brandwacht van Dutch Industrial Safety Consultants. Daarnaast kan uw organisatie ook baat hebben bij een ander type veiligheidskundige, zoals een MVK of een HVk. Of wellicht volstaat een basis BHV cursus voor uw huidige personeel.

Van BHV cursus tot brandwacht

Bij Disc kunt u van verschillende diensten in Utrecht gebruik maken. Zo kunt u bij ons rekenen op de deskundigheid van:

  • Onderbrandmeesters en officieren
  • Veiligheidsdeskundige
  • Brandwacht
  • MVK en HVK
  • Hoofdbrandwacht
  • Manschappen

veiligheidsdeskundige Utrecht

Daarnaast staan wij onze klanten uit Utrecht eveneens bij bij het opzetten van een brandveiligheidsorganisatie. Dit gebeurt uiteraard steeds op basis van relevante wetgeving, maar ook met oog voor het praktische aspect EN uw persoonlijke wensen.

Waarom een veiligheidskundige van Disc?

(Brand)veiligheid binnen uw organisatie in Utrecht is  belangrijk. Naast het inschakelen van een brandwacht kan Disc ook op andere gebieden van dienst zijn. Denk bijvoorbeeld aan het inschakelen van een veiligheidskundige zoals een HVK of MVK. Deze personen beschikken over zowel theoretische kennis als de nodige praktijkervaring, waardoor ze zonder probleem in staat zijn om een oplossing te vinden voor uw organisatie. Wilt u voor uw organisatie in Utrecht een meerwaarde creëren op vlak van gezondheid, welzijn en brandveiligheid? Dan bent u bij Dutch Industrial Safety Consultants aan het juiste adres!

Interesse in een MVK, HVK of brandwacht? Neem contact op

Heeft u interesse in de diensten van één van onze experts of wenst u graag een BHV cursus te volgen in Utrecht? In dat geval is het mogelijk om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van meer informatie en stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Zo weet u perfect wat u te wachten staat en op welke voordelen u allemaal kunt rekenen. Wilt u een meerwaarde creëren voor uw organisatie in Utrecht op vlak van veiligheid? Aarzel dan niet en ontdek snel wat wij van Dutch Industrial Safety Consultants voor u kunnen betekenen!