• Veiligheidsadviesbureau Utrecht

  De veiligheid van uw organisatie in Utrecht verhogen

  Is het voor uw bedrijf in Utrecht ook noodzakelijk om een veiligheidsdeskundige in de arm te nemen? Dat kan zomaar het geval zijn.

  Veel bedrijven zijn voornamelijk bezig met datgene waar ze goed in zijn in hun vakgebied. Dat is logisch, maar daarbij vergeten ze vaak dat Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid zeker zo belangrijk zijn in een organisatie. Daardoor gaat er in het algemeen veel tijd verloren door bijvoorbeeld een onveilige manier van werken en/of inefficiënte bedrijfsprocessen. Het oplossen van dergelijke problemen kan de productiviteit en veiligheid in uw bedrijf enorm verbeteren. Steeds meer bedrijven schakelen ons daarvoor in.

  Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) kan u ook ondersteunen met het waarborgen van de veiligheid en het optimaliseren van de bedrijfsprocessen in uw bedrijf in Utrecht. Dat doen we door professionals op te leiden in, of te leveren aan, organisaties. Zo kunnen we een middelbare veiligheidskundige (MVK), een hogere veiligheidskundige (HVK) of een brandwacht bij u inzetten. En het is ook geen overbodige luxe om uw medewerkers te scholen in bijvoorbeeld brandbestrijding en het toedienen van eerste hulp in een BHV-training. Onderstaand leest u meer over de veelzijdige diensten die DISC levert op het gebied van Arbo-ondersteuning en veiligheid in Utrecht.

  Veiligheidskundige

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Uw mogelijkheden op het gebied van veiligheid

  U bent als werkgever in Utrecht verantwoordelijk voor een veilig en gezond werkklimaat voor uw medewerkers. DISC kan u helpen dat werkklimaat te verbeteren op het gebied van veiligheid, kwaliteit & milieuzorg. Onze hogere- en middelbare veiligheidsdeskundigen (MVK/HVK) kunnen de mogelijke risico’s in uw bedrijf in kaart brengen, maatregelen implementeren en toezicht houden.

  Brandveiligheid

  Op het gebied van brandveiligheid hebben wij alle benodigde kennis en personele capaciteit in huis om u en uw medewerkers in Utrecht professioneel te begeleiden bij het inventariseren van (brand)risico’s en het leveren van de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht.

  Onze consultants kunnen een gericht adviestraject met u doornemen met een relatief korte looptijd, en dat afronden met een tastbaar product. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij het uitvoeren van een veiligheidsinspectie of het verzorgen van een vakopleiding door onze docenten bij uw organisatie in Utrecht. Bedrijven in Utrecht zijn bij ons aan het juiste adres voor:

  • Een theoretisch zeer onderlegde veiligheidsdeskundige
  • Een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel kan verhogen
  • Vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen opleiden

  veiligheidsdeskundige Utrecht

  Voordelen van DISC voor uw bedrijf in Utrecht

  Wilt u in Utrecht ook gebruikmaken van de kennis en ervaring van Dutch Industrial Safety Consultants? Dan profiteert u van de diverse voordelen van ons veiligheidsadviesbureau. Zo werken we bijvoorbeeld met uitsluitend zeer goed opgeleide vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en zeer ruime praktijkervaring. En verder:

  • zijn wij al sinds 1994 marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • zijn wij een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • zijn wij een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • helpen wij u in Utrecht ad-hoc uit de brand
  • hebben wij ervaring in vrijwel alle branches
  • zijn wij ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Onze diensten: van brandwacht tot BHV-cursus

  Zoekt u bijvoorbeeld een brandwacht voor uw organisatie in Utrecht? Of wilt graag dat specialisten een meerwaarde realiseren op het vlak van gezondheid, welzijn en veiligheid? In alle gevallen kunnen wij u uitstekend helpen. Wij hebben ervoor gekozen om alle mogelijke preventie- en zorgspecialismen onder één dak te verzamelen. Deze manier van werken is niet alleen praktisch, maar is voor u ook financieel zeer gunstig. Zo kunnen wij u in Utrecht onderstaande consultants en diensten aanbieden:

  Dit is slechts een kleine greep uit de vele diensten die wij bedrijven in Utrecht leveren. Wij geven daarnaast ook zeer goed gewaardeerde BHV-cursussen. Die zijn zeer nuttig. Veel werknemers in uw bedrijf in Utrecht zijn waarschijnlijk niet op de hoogte wat te doen bij een beginnende brand, hoe ze kunnen bijdragen aan de evacuatie van uw pand of hoe ze eerste hulp moeten toepassen. BHV is belangrijk, omdat er mensenlevens mee gered kunnen worden. Uiteraard worden deze cursussen gegeven door onze deskundige vakdocenten.

  Direct contact opnemen voor veiligheidsadvies in Utrecht

  Maakt u in Utrecht ook graag kennis met de kennis en expertise van Dutch Industrial Safety Consultants? Of ontvangt u graag meer informatie, of misschien een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact met ons op via 078 – 622 05 00. U kunt ons ook een e-mail sturen via mail@disc.eu. Of vul het contactformulier op de website in.

   Neem vrijblijvend contact met ons op