• Veiligheidsadviseur

  Veiligheidsadviseur huren voor optimale werkplekbeveiliging

  Als werkgever bent u verplicht om te zorgen voor een veilig en gezond werkklimaat in uw organisatie. Zeker als u werkt met gevaarlijke stoffen is dat een absolute must. U hebt toch liever ook niet dat er ongelukken gebeuren?

  Elke onderneming die gevaarlijke stoffen over de weg vervoert, of het met dit vervoer samenhangende verpakken, beladen, vullen of lossen uitvoert, moet een veiligheidsadviseur benoemen.

  De veiligheidsadviseur is een expert op het gebied van de voorschriften voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. In plaats van het in dienst nemen van een eigen veiligheidsadviseur, is het ook toegestaan een externe veiligheidsadviseur in te huren.

  Dutch Industrial Safety Consultant

  Dutch Industrial Safety Consultants heeft alles in huis voor het waarborgen van de arbo-veiligheid in uw organisatie. Dus u kunt bij ons ook terecht voor het inhuren van veiligheidsadviseur. Onderstaand leest u meer over een veiligheidsadviseur huren bij DISC.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Wat doet DISC voor u?

  Om de veiligheid te waarborgen in uw bedrijf dat werkt met gevaarlijke stoffen is de aanwezigheid van een (externe) veiligheidsadviseur verplicht. De aanraking met brandgevaarlijke en giftige stoffen moet vermeden worden, de brandveiligheid dient helemaal op orde te zijn en procedures voor het melden van gevaarlijke situaties bij de bevoegde autoriteiten moet up-to-date zijn.

  De veiligheidsadviseurs van DISC kunnen u hierbij uitstekend helpen. Daarnaast kunnen onze hogere- en middelbare veiligheidsdeskundigen (MVK/HVK) de risico’s in uw organisatie in kaart brengen, maatregelen implementeren en toezicht houden. Ook op het gebied van brandveiligheid.

  Veiligheidsadviseur voor uw organisatie

  Veiligheid staat altijd voorop als het om arbeidsomstandigheden gaat. Maar dat is extra belangrijk als u werkt met gevaarlijke stoffen. Het gaat namelijk om de gezondheid van uw medewerkers en die van uw klanten en/of leveranciers. Bij DISC kunt u gespecialiseerde veiligheidsadviseurs huren om ervoor te zorgen dat uw bedrijf aan de wettelijke milieu- en veiligheidsverplichtingen voldoet.

  Samen met de medewerkers van uw organisatie zorgt onze veiligheidsadviseur ervoor dat u uw goederen veilig en zonder vertraging kunt vervoeren en opslaan.

  Bellende man met silo

  Voordelen van DISC voor uw bedrijf

  Als u een beroep doet op een veiligheidsadviseur van DISC, profiteert u direct van onze uitgebreide expertise op allerlei arbo-gebieden. Onze zeer goed opgeleide vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en een zeer ruime praktijkervaring delen hun expertise graag met u. Andere redenen voor een kennismaking met een veiligheidsadviseur van DISC:

  • wij zijn al ruim 20 jaar marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • wij zijn een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • wij zijn een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • wij helpen u ad-hoc uit de brand
  • wij hebben veel ervaring in vrijwel alle branches
  • wij zijn ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Brandveiligheid

  Een veiligheidsadviseur van DISC kan voor de brandveiligheid in uw organisatie altijd een beroep doen op de expertise van onze specialisten die wij zelf in huis hebben. Zij kunnen bij u (brand)risico’s inventariseren. Maar wij kunnen u ook de vereiste professionele (repressieve) brandweer bezetting en/of een (preventieve) brandwacht leveren. Onze ervaren veiligheidsadviseur kan met u in korte tijd een gericht adviestraject doorlopen voor het vergroten van de veiligheid op de werkplek. Wat kunnen wij u op het gebied van veiligheid nog meer bieden?

  • Theoretisch zeer goed onderlegde veiligheidsdeskundigen
  • Een brandwacht die de brandveiligheid in uw organisatie structureel zal verhogen
  • Vakdocenten die uw medewerkers perfect kunnen trainen in bijvoorbeeld BHV
  consultancy diensten

  Veiligheidsadviseur huren?

  Profiteer met het inhuren van een externe veiligheidsadviseur ook van de expertise van de marktleider op het gebied van arboveiligheid. DISC heeft altijd alle kennis van de wet- en regelgeving rondom arboveiligheid paraat. Doordat de Arbowet regelmatig wijzigt, is dat voor de meeste bedrijven zelf bijna niet meer bij te houden. Wij doen dat voor u. Bij Dutch Industrial Safety Consultants kunt u een veiligheidsadviseur huren om bij u op locatie de veiligheid in uw bedrijf te waarborgen.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Van brandwacht en milieudeskundige tot BHV-cursus

  Wij realiseren graag een meerwaarde in uw organisatie op het gebied van arboveiligheid in de breedte. Wij hebben alle benodigde preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat is zeer praktisch in de uitvoering en ook nog eens financieel aantrekkelijk voor u. Dutch Industrial Safety Consultants staat bekend als uiterst ervaren en professioneel adviesbureau. We bieden onze klanten een zeer groot aanbod aan mogelijkheden. Naast een veiligheidsadviseur detacheren we onder andere:

  Welke van bovenstaande specialisten u ook kiest, als u een veiligheidsadviseur wilt huren, wordt deze geselecteerd aan de hand van factoren als de locatie van uw organisatie, een parttime of fulltime betrekking en uw persoonlijke voorkeur. Een persoonlijk kennismakingsgesprek met de veiligheidsadviseur die wij u voorstellen, behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

  Direct contact opnemen voor een veiligheidsadviseur

  Wilt u vrijblijvend kennismaken met een veiligheidsadviseur van Dutch Industrial Safety Consultants? Neem dan direct contact met ons op. Ontvangt u graag eerst meer informatie of een vrijblijvende offerte? Ook daarvoor kunt u ons bellen of mailen: 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u hiervoor ook het contactformulier op de website gebruiken.

   Neem vrijblijvend contact met ons op