• Veiligheidskundige

  Een professionele veiligheidskundige voor uw organisatie

  Voor iedere organisatie is het vandaag de dag van groot belang om over een passend arbo- en veiligheidsbeleid hebben. Als werkgever bent u zelfs verplicht om te zorgen voor een veilig en gezond werkklimaat in uw organisatie.

  Dat houdt in dat u volgens de Arbowet ook verplicht bent om een risicoanalyse van het werk en de werkplek(ken) te maken, inclusief psychosociale risico’s, en het opstellen van een risicopreventieplan. Dat is geen geringe opgave. Daarvan zijn wij ons bij DISC terdege van bewust. Het opstellen van zo’n beleid alsook de nodige veiligheidsplannen en procedures kunt u het beste door professionals laten doen.

  Daarom kunt u als werkgever bij ons terecht voor een veiligheidskundige. Daarmee weet u zeker dat uw medewerkers veilig en gezond hun werk kunnen doen, en ook dat u volledig aan uw zorgplicht voldoet volgens de regels van de Arbowet. Zij hebben een passende theoretische opleiding genoten en zijn zich hierdoor bewust van de mogelijkheden die er op dit vlak binnen een organisatie zijn.

  Wanneer u op zoek bent naar een veiligheidskundige die voor u het veiligheidsbeleid voor uw organisatie kan ontwikkelen, evalueren en/of finetunen, schakel dan een veiligheidskundige van Dutch Industrial Safety Consultants (DISC) in.

  Team met opzichters

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Voordelen van onze veiligheidskundigen

  De mogelijkheden en voordelen die een veiligheidskundige huren van Dutch Industrial Safety Consultants met zich meebrengt, zijn afhankelijk van het type functie waarvoor u kiest. Zowel de HVK als MVK hebben een passende opleiding genoten. Zij beschikken aantoonbaar over de benodigde theoretische kennis en praktijkervaring om u bedrijf goed van dienst te kunnen zijn. Naast de HVK en MVK kan een assistent veiligheidskundige van meerwaarde zijn voor uw organisatie in de uitvoering van uw veiligheidsbeleid. De assistent veiligheidskundige is vooral op het vlak van toezicht op het veiligheidsbeleid binnen uw organisatie belangrijk.

  Verschillende functies

  U kunt met uw bedrijf gebruik maken van de diensten van een veiligheidskundige van DISC die in verschillende takken van uw organisatie gegarandeerd van meerwaarde zal zijn voor het opstellen van uw veiligheidsbeleid. We onderscheiden op dit vlak de volgende functies:

  • HVK
  • MVK
  • Assistent veiligheidskundige
  Dutch Industrial Safety Consultants

  Voordelen van DISC voor uw bedrijf

  Als u een beroep doet op een veiligheidsadviseur van DISC, profiteert u direct van onze uitgebreide expertise op allerlei arbo-gebieden. Onze zeer goed opgeleide vakmensen met een uitmuntende theoretische kennis en een zeer ruime praktijkervaring delen hun expertise graag met u. Andere redenen voor een kennismaking met een veiligheidskundige van DISC:

  • wij zijn al ruim 20 jaar marktleider als innovatief adviesbureau op het gebied van veiligheid, kwaliteitsborging, milieuzorg en brandveiligheid
  • wij zijn een arbeidsomstandigheden autoriteit
  • wij zijn een flexibel bedrijf met een leveringsgarantie van 99,8%
  • wij helpen u ad-hoc uit de brand
  • wij hebben veel ervaring in vrijwel alle branches
  • wij zijn ISO 9001, NEN 4400 en VCU-gecertificeerd

  Veiligheidsdeskundige die bij uw organisatie past

  Steeds meer organisaties kiezen ervoor om een veiligheidsdeskundige in te huren. Is dat ook wat u beoogt te doen? Dan selecteren wij op basis van de door u verstrekte informatie een werknemer die aan het profiel voldoet. Hierbij houden we rekening met de volgende factoren:

  • De locatie waar het project zal plaatsvinden
  • De inzetduur van onze medewerker
  • Of het een fulltime of parttime betrekking betreft

  Uiteraard wordt het bovenstaande nog aangevuld met verschillende extra punten om perfect aan te sluiten bij de wensen die u heeft en de veiligheidskundige die wij u kunnen bieden.

  consultancy diensten

  Op basis van de voorselectie die wij doen, ontvangt u van ons een overzicht van de mogelijkheden, waarna wij uw schriftelijke bevestiging tegemoet zien. Wanneer dit is gebeurd, zullen we de veiligheidskundige instrueren en kunnen de werkzaamheden in uw organisatie beginnen.

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Van preventiemedewerker tot BHV-cursus

  Buiten een veiligheidskundige huren, voorzien wij onze klanten eveneens nog van de mogelijkheid om een kwaliteitsdeskundige of een milieudeskundige in de arm te nemen. Dit alles zorgt ervoor dat we bij Dutch Industrial Safety Consultants voor iedere organisatie die professional kunnen leveren die van meerwaarde kan zijn voor uw onderneming. Naast een veiligheidskundige detacheren wij meerdere vakmensen die u kunnen assisteren bij het realiseren van uw arbo-beleid, bijvoorbeeld:

  Direct een veiligheidskundige inschakelen?

  Wilt u veiligheidskundige huren voor uw onderneming? In dat geval kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Daarnaast kunnen wij op basis van de acties die u wenst te ondernemen een geheel vrijblijvende offerte opstellen. Indien u gebruik wenst te maken van de unieke voordelen die een veiligheidskundige met zich meebrengt, neem dan gerust contact op met DISC via 078 – 622 05 00 of mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de website gebruiken.

   Neem vrijblijvend contact met ons op