Een professionele veiligheidskundige voor uw organisatie

Voor iedere organisatie is het vandaag de dag van groot belang om over een passend veiligheidsbeleid hebben. Het opstellen van zo’n beleid alsook de nodige veiligheidsplannen en procedures kunt u het beste door professionals laten doen. Zij hebben een passende theoretische opleiding genoten en zijn zich hierdoor bewust van de mogelijkheden die er op dit vlak binnen een organisatie zijn. Wanneer u op zoek bent naar een dergelijk persoon die voor u het veiligheidsbeleid voor uw organisatie kan ontwikkelen, evalueren of finetunen, schakel dan een veiligheidskundige van Dutch Industrial Safety Consultants in.

Verschillende functies

Onze klanten kunnen gebruik maken van de diensten van een veiligheidskundige die in verschillende takken van uw organisatie van meerwaarde kan zijn. We onderscheiden op dit vlak de volgende functies:

  • HVK
  • MVK
  • Assistent veiligheidskundige

Veiligheidskundige

Buiten bovenstaande functies voorzien wij onze klanten eveneens nog van de mogelijkheid om een kwaliteitsdeskundige of een milieudeskundige in de arm te nemen. Dit alles zorgt ervoor dat Dutch Industrial Safety Consultants voor iedere organisatie die professional kunnen leveren die van meerwaarde kan zijn voor uw onderneming.

Welke voordelen brengt het met zich mee?

De mogelijkheden en voordelen die een veiligheidskundige van Dutch Industrial Safety Consultants met zich meebrengt, zijn afhankelijk van het type functie waarvoor u kiest. Zowel de HVK als MVK hebben een passende opleiding genoten. Hierdoor hebben zij de benodigde theoretische kennis en praktijkervaring om u bedrijf goed van dienst te kunnen zijn. Naast een HVK en MVK kan een assistent veiligheidskundige van meerwaarde zijn voor uw organisatie. Hij mag dan niet over een passend diploma beschikken, toch kan hij een aanzienlijke bijdrage leveren in de uitvoering, vooral op vlak van toezicht op het veiligheidsbeleid binnen uw organisatie.

Ook een beroep doen op onze medewerkers?

Wilt u veiligheidskundige inschakelen voor uw onderneming? In dat geval kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Daarnaast kunnen wij op basis van de acties die u wenst te ondernemen een geheel vrijblijvende offerte opstellen. Indien u gebruik wenst te maken van de unieke voordelen die een veiligheidskundige met zich meebrengt, neem dan contact op met Dutch Industrial Safety Consultants.