• Veiligheidsman

  Veiligheidsman voor optimale werkplekbeveiliging

  Als werkgever bent u verplicht om te zorgen voor een veilig en gezond werkklimaat in uw organisatie. Dat houdt in dat bij alle VCA-gecertificeerde bedrijven en organisaties een veiligheids- en gezondheidscoördinator (V&G coördinator) moet zijn aangesteld. De V&G functionaris beoordeelt ook of er een veiligheidsman aanwezig moet zijn in uw bedrijf. Heeft u voor uw organisatie een veiligheidsman nodig?

  Dutch Industrial Safety Consultants heeft alles in huis voor het waarborgen van de arbo-veiligheid in uw organisatie. Bij ons kunt u dus ook terecht voor een veiligheidsman bij uw op locatie. Onderstaand leest u meer over een veiligheidsman huren bij DISC. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over de uitgebreide Arbo-ondersteuning die wij u kunnen bieden.

  Bellende man met silo

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  Veiligheidsman voor uw bedrijf?

  Van origine is de veiligheidsman (VHM) verantwoordelijk voor veiligheid van uitvoerend personeel op de werkplek met betrekking tot naderend trein, tram- en metroverkeer. Maar de term veiligheidsman omvat tegenwoordig ook de functies van verkeersregelaar, mangatwacht, veiligheidswacht en brandwacht. Omdat u als werkgever de veiligheids- en gezondheidsaspecten binnen het bedrijf op orde moet hebben zoals de Arbowet die voorschrijft, kan het zijn dat u in uw branche een veiligheidsman nodig hebt.

  Overleggende personen

  Voor uw veiligheid: van brandwacht en mangatwacht tot BHV-cursus

  De meerwaarde van een veiligheidsman van DISC is dat deze gecertificeerd is voor het deskundig uitvoeren van zijn vak. Maar daarnaast kan de veiligheidsman altijd een beroep doen op de inzet van andere experts als dat nodig is. Bij DISC hebben we alle preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat is zeer praktisch in de uitvoering en daarmee ook financieel aantrekkelijk voor u. Wij staan dan ook bekend als een ervaren en professioneel arbo-adviesbureau. We hebben een groot aanbod aan arbo-supportmogelijkheden. Naast een veiligheidsman detacheren wij meerdere experts, zoals:

  KAM coördinator huren?

  Maakt u graag gebruik van onze expertise en wilt u een veiligheidsman huren? U profiteert daarmee direct van de persoonlijke kennis en ervaring van de veiligheidsman en van onze hele organisatie. DISC heeft altijd alle kennis van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving rond arbo veiligheid paraat. Wij kunnen u zelfs ad hoc uit de brand helpen.

  Direct contact opnemen met DISC voor een veiligheidsman

  Voor een ervaren veiligheidsman van Dutch Industrial Safety Consultants neemt u contact op met 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u hiervoor ook het contactformulier op de website gebruiken.

   Neem vrijblijvend contact met ons op