• V&G coördinator

  Deskundige V&G coördinator DISC waarborgt veiligheid en gezondheid

  Als werkgever bent u verplicht om te zorgen voor een veilig en gezond werkklimaat in uw organisatie. Dat houdt in dat bij alle VCA-gecertificeerde bedrijven en organisaties een veiligheids- en gezondheidscoördinator (V&G coördinator) moet zijn aangesteld. De doelstelling is dat de V&G functionaris de veiligheids- en gezondheidsaspecten binnen het bedrijf waarborgt en de inbreng van expertise daarbij coördineert.

  Ook moet hij over de nodige deskundigheid beschikken, of aantoonbaar een beroep kunnen doen op interne/externe deskundigen. Daarvoor bent u bij Dutch Industrial Safety Consultants helemaal aan het juiste adres. Wij kunnen u een ervaren V&G coördinator leveren waarmee u zeker weet dat u volledig aan uw zorgplicht voldoet volgens de regels van de Arbowet. Onderstaand leest u meer over een V&G coördinator huren bij DISC. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over onze V&G coördinator.

  Overleggende personen

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Disc is uw partner voor advisering en detachering op het gebied van Arbo-ondersteuning, integrale veiligheid & brandveiligheid. Alle preventie- en zorgspecialismen samen onder één dak.

  Neem contact op met Disc en wij komen naar u toe!

  V&G coördinator voor uw bedrijf?

  In complexere organisaties met meer risicovolle taken, al dan niet in een risicovolle omgeving, dient een meer opgeleide V&G coördinator of minimaal een middelbare veiligheidsdeskundige (MVK) of een hogere veiligheidsdeskundige (HVK) aanwezig te zijn.

  Voor de V&G coördinator of de preventiemedewerker in kleinere niet complexe bedrijven, dus met minder hoog risicovolle taken, is de opleiding Operationeel Veiligheidskundige vereist vanuit oogpunt van risicobeheersing. In beide gevallen kan DISC u uitstekend van dienst zijn. Bij ons kunt u terecht voor het inschakelen van een V&G coördinator bij u op locatie of voor diverse opleidingen voor het scholen van uw preventiemedewerkers.

  Team met opzichters

  Van brandwacht en milieudeskundige tot BHV-cursus

  Onze V&G coördinator is ongetwijfeld van meerwaarde in uw organisatie op het gebied van arbo veiligheid. Bovendien kan hij u adviseren over, en een beroep doen op, de inzet van andere experts als dat nodig is. Wij hebben alle preventie- en zorgspecialismen onder één dak. Dat is zeer praktisch in de uitvoering en daarmee ook financieel zeer aantrekkelijk voor u. Dutch Industrial Safety Consultants staat in de arbowereld bekend als een zeer ervaren en professioneel adviesbureau. We hebben een zeer groot aanbod aan supportmogelijkheden. Naast een V&G coördinator detacheren wij meerdere experts, zoals daar zijn:

  V&G coördinator huren?

  Maakt u graag gebruik van onze expertise en wilt u een V&G coördinator huren? Dan profiteert u direct van de kennis en ervaring van de marktleider op het gebied van advies over arbo veiligheid. DISC heeft altijd alle kennis van de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving rond arbo veiligheid paraat. Wij kunnen u zelfs ad hoc uit de brand helpen.

  Direct contact opnemen met DISC

  Voor een ervaren V&G coördinator van Dutch Industrial Safety Consultants neemt u contact op met 078 – 622 05 00 en mail@disc.eu. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier op de website benutten.

   Neem vrijblijvend contact met ons op